Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Voordelen van een verstelbare lattenbodem

20 maart 2023

Rusten helpt ons om een goede lichamelijke en zelfs geestelijke gezondheid te behouden. En hiervoor is er een veelheid aan zeer nuttige elementen op de markt die ons helpen om dieper en dus beter te rusten. Want het gaat niet alleen om de uren die we slapen, het gaat ook om de kwaliteit van de slaap. Tegenwoordig kunnen we u oplossingen bieden voor de problemen die verband houden met het bed waarin we slapen.

In onze productcatalogus vindt u de verstelbare lattenbodems, zoals de EB01 , waarvan we enkele van hun belangrijkste voordelen zullen ontdekken.

Voordelen #1

Een verstelbare lattenbodem is in feite een bed met als bijzonderheid dat de bodem van het bed of de lattenbodem is opgedeeld in meerdere delen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden ondergebracht. Zodat we met behulp van een regelaar of schuifregelaar verschillende houdingen kunnen aannemen om uit te rusten of activiteiten als lezen of tv kijken vanuit bed te doen.

Dit type bed zien we meestal in ziekenhuizen of geriatrische centra, waar ze worden gebruikt voor patiënten met lichamelijke aandoeningen, maar ze worden steeds vaker op de markt aangeboden omdat is aangetoond dat dit type bed een grote invloed heeft op de slaapkwaliteit en verbetert onze gezondheid.  

Zo krijgen veel mensen rugklachten doordat we onvoldoende op onze houding letten. Een verstelbare lattenbodem helpt ons om tijdens het slapen een gunstige houding aan te nemen en blessures door een slechte houding te voorkomen.

Voordeel #2

Vergeet niet dat een mens gemiddeld 6-8 uur slaapt. Als we al die uren in een slechte houding doorbrengen, heeft dat natuurlijk invloed op onze lichamelijke gezondheid.

Als u een van onze verstelbare lattenbodems ( S5  en S2L ) gebruikt, merkt u een aanzienlijke verbetering van uw slaap, met minder onderbrekingen en meer diepte. De volgende dag zijn we actiever en energieker en klaar om alles aan te pakken wat op ons pad komt.

Als we aan het einde van de dag niet voldoende rusten, stapelt dat zich allemaal op en kan de pijn veroorzaakt door een slechte houding zelfs leiden tot langdurige blessures. De verstelbare lattenbodem helpt bij het verlichten van pijn zoals ischias, lumbale wervelkolom en artritis, maar ook bij letselgerelateerde rugpijn, enz. Hiermee vermijdt u onnodige druk op de gebieden die u pijn bezorgen en vermijdt u hun uiterlijk of langdurig verblijf.

Voordeel #3

Een andere factor is dat we meestal niet alleen in bed rusten, dwz dat we het niet alleen gebruiken voor de slaapfase. We hebben de neiging om meer dagelijkse activiteiten in bed te doen dan we denken. Soms gebruiken we het om tv te kijken, te werken of te spelen op de computer, te lezen en een hele reeks activiteiten waarvoor we een bepaalde houding gedurende lange tijd moeten aanhouden.

 Doordat het bed in elke gewenste stand te verstellen is, is het het perfecte alternatief voor bovenstaande werkzaamheden.

Het helpt ook om snurken te verminderen. Een van de redenen waarom verstelbare bedframes zo populair zijn geworden, is dat ze snurken helpen verminderen, zelfs bij mensen die we al van alles hebben geprobeerd. Het helpt ons veel beter te ademen en zuurstof af te geven dan traditionele bedden.

Voordeel #4

Een ander belangrijk voordeel is dat het ons helpt een houding aan te nemen die de bloedcirculatie verbetert. Dit is mogelijk omdat het de helling van het lichaam, de benen en het hoofd kan aanpassen.

Als u een atleet bent en een activiteit zoals Als u bijvoorbeeld hardloopt, is het normaal dat u gezwollen voeten heeft als u thuiskomt. De verstelbare lattenbodem maakt het gemakkelijker voor u om zwellingen in uw voeten te verminderen wanneer u de voethellingmodus gebruikt, wat helpt bij de bloedsomloop, wat gebruikelijk is bij hardlopers.  

Het is bewezen dat het comfort van deze bedden zich aan uw lichaam aanpast. Ze zijn ideaal voor iedereen die lang in bed moet liggen. Of het nu door een blessure of een ziekte is, als we lange tijd in bed moeten liggen, is dit alternatief het beste omdat het de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer bevordert, en ook de voeding in relatie tot de houding vergemakkelijkt.

Kortom, verstelbare bedbodems zijn een hele slimme investering in ons comfort en onze gezondheid. Ze passen zich aan alle soorten gebruikers aan en hebben de bijzonderheid dat ze aanpasbaar zijn, zodat we de volledige garantie hebben dat we er het maximale uit zullen halen.

Met onze verstelbare bedden bieden wij u garanties. Ons merk creëert duurzame, unieke en betaalbare producten. Iedereen is op zoek naar de lijn waar kwaliteit en betaalbaarheid elkaar ontmoeten en dat is precies wat wij kunnen bieden. Als het op meubels aankomt, beschouwen de meeste mensen het als een negatief in plaats van een positief.

Bedden worden vaak onderschat door klanten. Een dergelijke manier van denken leidt tot het kopen van bedden van zeer slechte kwaliteit die binnen een paar jaar uit elkaar vallen en verslechteren, waardoor extra aankopen van vervangende producten nodig zijn en onze gezondheid ernstig wordt aangetast.

Tot slot willen we u eraan herinneren dat onze meubelen gekenmerkt worden door een zekere mate van multifunctionaliteit, wij richten ons op het bijdragen aan uw gezondheid. Daarnaast zijn onze meubels gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Een meubel gemaakt van kwaliteitsmateriaal staat garant voor duurzaamheid en is de beste keuze als het ook kan bijdragen aan je gezondheid.