Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in voor 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Categorieën
Sorteer op
Home>Alle blogs>
Alle blog
Kinderbureau SD8 - Een Perfecte Terug-naar-Schoolkeuze
Kinderen zijn enthousiast, rugzakken worden ingepakt en iedereen bereidt zich voor op een nieuw jaar van leren en groeien. Het is dan ook essentieel dat zij over de juiste tools beschikken om optimaal te kunnen presteren.
11 sep. 2023|214
FlexiSpot Verwelkomt Je Back To School Met Onweerstaanbare Deals
Het is weer die tijd van het jaar - het back to school seizoen - waarin de opwinding van het leren en de productiviteit een centrale plaats innemen.
11 sep. 2023|309
De meest effectieve kabelbeheeroplossingen voor een georganiseerd kantoor
Hieronder geven we je de beste tips over hoe je voor een veilig en opgeruimd bureau kunt zorgen en hoe je de kabelchaos kunt beheersen.
08 sep. 2023|272
Specialist of allrounder: Wat past het beste bij jouw carrière?
Ongeacht waar u zich in uw carrière bevindt, of u generalist of specialist wilt worden, is een moeilijke beslissing. Laten we eens kijken hoe u dit dilemma tussen generalist en specialist kunt oplossen.
08 sep. 2023|206
Nieuwe serie - recliner(X2, XC2)
Met de introductie van hun nieuwste serie, de recliners, biedt FlexiSpot werknemers en thuiswerkers een perfecte combinatie van comfort, functionaliteit en stijl.
30 aug. 2023|239
Nieuwe serie - gaming bureau (GT5, GT3)
De moderne gamer heeft specifieke behoeften, en met de snelle evolutie van technologie, zijn deze behoeften voortdurend in verandering.
30 aug. 2023|253
Sta-bureaus voor kinderen: een investering in gezondheid of een hype?
Doe met ons mee terwijl we het concept van sta-bureaus voor kinderen onder de loep nemen , feiten van fictie scheiden en hype van echt voordeel.
23 aug. 2023|163
5 tips om de geest van uw kind te openen en zijn innerlijke creativiteit de vrije loop te laten
We willen dat onze kinderen veel dingen zijn: hardwerkend, goed in het maken van vrienden en vooral gelukkig. Maar er is één ding dat ouders over het hoofd zien als ze bepaalde kwaliteiten bij hun kinderen proberen aan te moedigen, en dat is creativiteit.
23 aug. 2023|130
Top 5 tips om de productiviteit te verhogen
In deze reactie onderzoeken we de vijf belangrijkste manieren om de productiviteit op kantoor te verhogen, met specifieke aandacht voor werknemers. Deze strategieën hebben tot doel individuen in staat te stellen hun potentieel te maximaliseren en uitzonderlijke resultaten te leveren, terwijl ze tegelijkertijd een positieve en boeiende werkomgeving bevorderen
22 aug. 2023|299