Chat with us, powered by LiveChat
KRIJG 8% KORTING

Schrijf je in voor 8% korting en win!

U doet automatisch mee aan de maandelijkse productverloting!

Je bent succesvol geregistreerd.
U ontvangt nu een e-mail van ons waarmee u uw aanmelding voor de nieuwsbrief dient te bevestigen.
Dank u voor uw interesse.
KRIJG 8% KORTING

Schrijf je in voor 8% korting en win!

U doet automatisch mee aan de maandelijkse productverloting!

Je bent succesvol geregistreerd.
U ontvangt nu een e-mail van ons waarmee u uw aanmelding voor de nieuwsbrief dient te bevestigen.
Dank u voor uw interesse.

Alle Blogs

6 goede redenen voor een in hoogte verstelbaar bureau

In dit artikel delen we 6 goede redenen om een sta-bureau te kopen en te gebruiken, evenals de nadelige effecten van een standaard bureau.  

Wij helpen u de typische fouten bij het kopen van kantoormeubilair te vermijden

Bij het kopen van kantoormeubilair moet u er echter voor zorgen dat u deze 10 fouten vermijdt.

Verhoog uw medewerkerstevredenheid op de werkvloer

Afgezien van financiële prikkels en carrièremogelijkheden, zijn hier zes tips om het team tevreden te houden en een ontspannen werkomgeving te creëren.

Soorten in hoogte verstelbare bureaus voor uw werkruimte

Nu begonnen steeds meer mensen het in hoogte verstelbare bureau te begrijpen en te kopen.

Van ergonomische stoelen is aangetoond dat ze deze voordelen hebben

Het kiezen van de juiste stoel is een fundamentele stap in het voorkomen van gezondheidsproblemen bij mensen die voortdurend zittend werken. Daarom worden ergonomische stoelen aanbevolen. 

Aanbevelingen voor wintersport

Hier zijn een paar tips om in de winter in vorm te blijven zonder je huis te verlaten met behulp van onze producten:

Kritieke gebieden van een geweldige werkplek

Wat zijn de kritieke gebieden van een werkplek?

Een positieve ervaring op het werk

Een geweldige werknemerservaring is een van de belangrijkste investeringen die u kunt doen voor het succes van uw bedrijf. 

Internationale Vrouwendag 2023: Obeperkt leefbaar

2023 staan we tijdens Internationale Vrouwendag stil bij hoe vrouwen de wereld weer onbeperkt leefbaar kunnen maken. En ook jij kunt een verschil maken!

Ontwerpelementen van de werkplek

Hieronder vindt u tips over hoe u inrichtingselementen kunt gebruiken om de productiviteit van uw werknemers op de werkplek te verhogen.

De Nieuwe Manier Van Werken

Met onze nieuwe slogan "De nieuwe manier van werken/ Work like new" willen wij onze baanbrekende nieuwe manier van benadering tussen werk en gezond leven uitdrukken.

Het is weer Voorjaar bij FlexiSpot

FlexiSpot heeft dit jaar verschillende knallende acties voor jou in petto! Naast onze maandelijkse maart kortingen kan je deze maand aanspraak maken op nóg meer korting!

Waarom brildragers een ergonomische stoel moeten gebruiken

Er is een belangrijk verband tussen de gezondheid van uw gezichtsvermogen en uw schermgebruik. Maar hoe u aan uw bureau zit, is ook belangrijk - en hier kan een ergonomische stoel echt helpen.

4 tips voor een optimale leeromgeving voor je kind

Heeft je kind vaak huiswerk en testen? Dan is het belangrijk om te zorgen voor een optimale leeromgeving. Want zo kan je zoon of dochter zich beter kan focussen, waardoor het makkelijker is om goede punten te behalen. 

De Zit Sta Tekentafel ED1!

Dat de bureau’s van FlexiSpot flexibel zijn hoeven wij u niet nog eens te vertellen. Maar nu heeft FlexiSpot een speciaal bureau voor iedeen die behoefte heeft om het bureaublad te kantelen.

Waarom is de gezondheid van uw medewerkers belangrijk voor de groei van uw bedrijf?

We zullen in dit artikel zien waarom het belangrijk is om aandacht te besteden aan de gezondheid van uw medewerkers voor de groei van uw bedrijf.

Waarom zouden bijziende patiënten moeten investeren in een ergonomische stoel?

Voor mensen met een bril (en anderen) maakt de ergonomische stoel het gemakkelijker om zich te verplaatsen, of het nu gaat om de noodzaak om een paar centimeter van uw werkplek af te gaan of om naar een collega te gaan, doe het in stilte. 

Het gezichtsvermogen van uw kind beschermen begint bij de aanschaf van een kinderwerktafel

We merken dat tegenwoordig steeds meer kinderen een bril dragen. Niet voor een rage zoals die bij adolescenten het geval kan zijn, nu gaan kinderen steeds vaker naar de oogarts om hun bijziendheid te verminderen. 

Hoe beïnvloeden seizoenswisselingen de slaap?

Het menselijk lichaam is aangepast aan seizoensveranderingen en reageert op daglengte, temperatuur en vochtigheid. Deze veranderingen kunnen ons slaappatroon beïnvloeden en ervoor zorgen dat we ons moe of energiek voelen.

5 redenen waarom ergonomische stoelen essentieel zijn voor uw werkplek

Heeft u lange kantooruren en zit u het grootste deel van uw werktijd in dezelfde houding?

 

Heeft uw kantoor traditionele stoelen die leiden tot bukken en rug- en nekpijn?

 

Dan heeft u dringend een nieuw meubel nodig omdat u een groot risico loopt op gewrichtsslijtage en ruggenmergletsels.

 

Ergonomisch meubilair heeft de kantooromgeving overgenomen en vormt een nieuwe maatstaf voor modern meubeldesign dat productieve, comfortabele en gezonde kantoorruimtes belooft.

 

Of u nu een particulier bent die het comfort van uw persoonlijke werkruimte wilt verbeteren, of een werkgever bent die uw kantoormeubilair wil upgraden om de werknemerstevredenheid te vergroten, dit artikel zal u helpen begrijpen waarom het belangrijk is om uw traditionele bureaustoel te vervangen door een ergonomische stoelvervanger. .

 

1. Betere houding

 

Traditionele stoelen bieden weinig steun en veroorzaken vaak een slechte houding. Het is dan ook niet verwonderlijk dat rugpijn de meest voorkomende klacht is van kantoormedewerkers.

 

In de wereld van vandaag brengen werknemers het grootste deel van hun tijd zittend door, vaak gedurende lange tijd in houdingen die het lichaam belasten en tot langdurige gezondheidsproblemen leiden.

 

Ergonomische stoelen hebben een cruciale rol gespeeld bij het overwinnen van gezondheidsproblemen op het werk. Deze stoelen, waaronder de BS11Pro , zijn ontworpen met de menselijke anatomie in gedachten om gebruikers optimale ondersteuning te bieden.

 

Studies tonen aan dat langdurig zitten met een slechte houding ernstige gevolgen kan hebben, zoals kanker, nieraandoeningen, diabe

Vijf essentiële tips voor het instellen van uw ergonomische stoel

Kijk met ons mee hoe u kunt genieten van ergonomisch comfort. In dit artikel beschrijven we onze vijf essentiële tips voor het inrichten van je ergonomische stoel.

8 dingen om te overwegen bij het kopen van een verstelbaar sta-bureau

Als u vaak lange uren zit, moet u weten dat dit een risico is voor uw welzijn, vergelijkbaar met de risico's van roken en obesitas.

Hoe u uw tijd kunt beheren wanneer u vanuit huis werkt

Om ervoor te zorgen dat u tijdens werkuren productief bent en niet wordt afgeleid door huishoudelijke taken, boodschappen of de aantrekkingskracht van uw tv, volgen hier enkele tips om gefocust te blijven.

Hoe Flexispot de wereld van werk verandert

FlexiSpot heeft een indrukwekkende catalogus met producten die voldoen aan de behoeften van gewone werkende mensen. Hieronder vindt u enkele van de gunstige eigenschappen die Flexispot-producten naar uw werkruimte brengen.

7 ergonomische oefeningen en rekoefeningen

Lees verder voor meer ergonomische rekoefeningen en oefeningen waarvan bewezen is dat ze de mobiliteit vergroten en lage rugpijn verminderen.

Waarom kan ik me niet concentreren op het werk?

Waarom kun je je niet concentreren op je werk? En vooral: hoe kun je je aandachtsspanne een broodnodige boost geven?

Een positieve ervaring op het werk

In dit artikel leer je hoe een geweldige werknemerservaring een positieve invloed kan hebben op je bedrijf en welke factoren je in overweging moet nemen.

Maximaliseer uw werkruimte: hoe het E7Q zit sta bureau uw dilemma met twee tafels kan oplossen

In dit artikel onderzoeken we hoe de E7Q u kan helpen het meeste uit uw werkruimte te halen.

Top 5 tips om de productiviteit van uw werknemers te verbeteren

Merk je dat je medewerkers de focus verliezen? Heeft je team een paar doelen gemist? Of voel je ook een lichte werkinzinking?

Hoe u uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen

De beste tips van Flexispot om uw ecologische voetafdruk thuis te verkleinen.