Gratis bezorging in NL en BE
10% sitewide kortingscode: KONING
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Kerst bij FlexiSpot: ontdek alle verrassingen

30 november 2023

Bij FlexiSpot missen we er geen een! Nog steeds met de kater van Black Friday, warmen we ons op voor een van de meest verwachte data van het jaar. Kerstmis is beter bij FlexiSpot! We weten dat deze laatste paar weken cruciaal zijn voor degenen die verdiept zijn in de voorbereidingen voor Kerstmis. Het is een hectische tijd waarin we alle punten met elkaar moeten verbinden, zodat niemand van wie we houden zonder zijn of haar geschenk achterblijft. Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor uw partner, familie of vrienden? Dan zul je blij zijn te weten dat Kerstmis bij FlexiSpot vol verrassingen zit. Hieronder bieden wij u alle informatie zodat u zoveel mogelijk kunt besparen op uw kerstinkopen.

Voor deze kerst 2023 lanceren we een reeks initiatieven die je niet wilt missen. Let op, zodat je niets mist!

1. Gratis bestellingen

Kun je je voorstellen dat je al je geld terugkrijgt voor het artikel uit onze catalogus? Dit is een van de verrassingen die we voor u hebben voorbereid en die slechts twee dagen geldig is. Deze interessante aanbieding is geldig op 12 december (om 00.00 uur) en 1 januari (om 10.00 uur).

Hoe werkt het? Heel eenvoudig: de eerste 10 gebruikers die op elk van de vastgestelde dagen en vanaf het aangegeven tijdstip hun aankoop doen, sparen 100% van het totale bedrag van hun bestelling. Klinkt geweldig, vind je niet?

Je kunt dus een aanzienlijk bedrag besparen op je kerstinkopen. Koop een staand bureau om een comfortabeler thuiskantoor te openen of verras die ene speciale persoon met een fantastische relaxfauteuil door veel minder te investeren dan je had verwacht.

2. Draai aan het wiel om fantastische prijzen te winnen

Wil je een beetje spanning deze kerst? Onder de initiatieven van FlexiSpot mag een spel niet ontbreken, zodat de opwinding van het winnen steeds groter wordt. In 2023 raden we je aan om aan een roulettewiel te draaien en te kijken of er een prijs op je wacht. Kop op!

Hoe werkt het? Het is erg makkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is uw bestelling plaatsen en dan heeft u de mogelijkheid om aan het wiel te draaien voor deals. Draai eraan en kijk of er een cadeau voor je bij zit. Als je dat liever hebt en in de kerstsfeer bent, kun je de code die je het recht geeft om aan het rad te draaien, delen met een vriend of familielid als kerst- of nieuwjaarscadeau. Delen is leven!

3. 10% korting om te investeren in uw gezondheid

Als u ons al langer volgt, zult u zich gerealiseerd hebben dat bij FlexiSpot gezondheid voorop staat. Daarom willen wij de aankoop van meubilair aanmoedigen dat uw dagelijks welzijn ten goede komt. Denkt u erover om uw oude en oncomfortabele kantoortafel te vervangen door een opklapbaar bureau? Het is dus duidelijk dat deze kerst de favoriete tijd is.

Bij FlexiSpot willen we uw loyaliteit en doorzettingsvermogen belonen en daarom geven we u 10% korting op elk product in de catalogus, alleen als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Zo gemakkelijk! Maar dat is nog niet alles, want door u aan te melden, doet u automatisch mee aan de loting voor een formidabel E7 PRO-verhoogd bureau voor uw thuiskantoor . Laten we eens in detail bekijken wat er speciaal is aan deze heftafel:

· Het is een model dat functionaliteit perfect combineert met esthetiek

· Het frame is verkrijgbaar in twee kleuren (zwart en wit), zodat u het kunt combineren met de tinten van uw thuiskantoor

· Het heeft twee motoren (één op elke poot) voor soepelere bewegingen

· Het gaat erg snel bij het stijgen en dalen, maar tegelijkertijd behoorlijk stil

· Bevat een innovatief aanraakbedieningspaneel met USB-oplader

· Het is een veilige bureautafel voor kinderen, omdat deze voorkomt dat ze deze manipuleren en zich bezeren

· Beschikt over een kabelbeheersleuf voor een meer georganiseerde ruimte

· Laadvermogen bedraagt ​​160 kg

Gezien deze kenmerken lijdt het geen twijfel dat dit een van de meest populaire heftafels in onze catalogus is.

Wij helpen u met de voorbereidingen

In december kunt u ons uw kerstvoorbereidingen toevertrouwen. We willen niet alleen de feestdagen opvrolijken en je de kans geven om te sparen en prijzen te winnen, maar we willen ook de missie van het kiezen van kerstcadeaus gemakkelijker voor je maken. We weten dat het een zware taak kan zijn, vooral als je niet veel tijd hebt. Het goede nieuws is dat we in onze volledige catalogus cadeaus hebben voor alle ontvangers, ongeacht hun leeftijd of behoeften. Blader door alle categorieën om het perfecte cadeau te vinden. Kerstmis is natuurlijk ook een goed moment om jezelf eens lekker te verwennen! Aarzel niet om iets voor jezelf te kiezen.