Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie

Comfortabel Werken Met BackSupport Bureaustoel BS13

09 oktober 2022

Comfortabel en ergonomisch kunnen werken is vandaag de dag toch wel een must. Velen van ons brengen steeds meer tijd door achter hun bureau, of dit nu thuis is of op kantoor. Daarbij is de juiste ondersteuning voor rug, schouders, nek en andere gevoelige gewrichten toch wel essentieel. De BackSupport bureaustoel BS13 is een prima voorbeeld van een meubelstuk wat je leven tijdens het werk en het zitten stukken prettiger kan maken. Lees hieronder over alles wat dit product zo bijzonder maakt en waar het je allemaal bij zou kunnen helpen.

Wat maakt dit product bijzonder?

Wat vooral bijzonder is aan de BackSupport Bureaustoel BS13 is het unieke ergonomische ontwerp en de grote mate van comfort die het biedt. De stoel heeft een prijs van 699,99 euro en is in drie kleuren verkrijgbaar, rood, grijs en zwart. De rugleuning is kantelbaar in een hoek van tussen de 105 en 125 graden. Daarbij kan dit kantoormeubel ook vergrendeld worden, door simpelweg aan de hendel te trekken onder het zitvlak. De rugleuning is daarbij ook nog eens van ademend en rekbaar materiaal, waarover later meer overigens.

Belangrijke eigenschappen

Dit bijzondere model bureaustoel heeft een aantal speciale eigenschappen. Hierboven hebben we er natuurlijk al een paar genoemd, waarvan vooral het materiaal en de extra functies speciaal zijn. Het maximale draaggewicht is 150 kilogram, en het frame van staal. Er zit bovendien 10 jaar garantie op de stoel, en deze is tijdens een 60 dagen proefperiode uit te proberen. Qua eigen gewicht weegt de stoel een kleine 21 kilogram. De zitbreedte is 50 centimeter.

IFDESIGN Award

Dat de BackSupport bureaustoel BS13 een uniek product is, blijkt wel uit de waardering die het krijgt van gebruikers, maar ook uit andere hoeken. Zo won het reeds de IFDESIGN Award. De reden hiervoor was de combinatie van het unieke ontwerp, waarbij er gekeken wordt naar technologie, comfort en ergonomie. Daardoor wordt thuiswerken of een dag op kantoor stukken fijner. Deze stoel kan een hoop klachten voorkomen en zorgen voor de juiste werkhouding. Daarmee is het een must voor mensen met een zittende levensstijl.

Overige productinformatie

De ontwerper van de BackSupport bureaustoel BS13 werkt voor een bekende Amerikaanse designstudio. Daarbij was hij reeds werkzaam voor een aantal van de grootste techbedrijven ter wereld. Dit is goed terug te zien in het unieke ontwerp van dit kantoormeubelstuk. Maar welke eigenschappen maken deze bureaustoel nog meer tot een must have? Hieronder hebben we dit nog even op een rijtje gezet. Daardoor weet je precies waarom dit een uniek artikel is met een combinatie van eigenschappen die achter ieder bureau wat toe kan voegen.

Ergonomie

In het ontwerp van de BS13 bureaustoel worden bepaalde geometrische elementen verwerkt. Zo worden er verschillende elementen gecombineerd waardoor er een textuur met meerdere lagen ontstaat die extra veel ondersteuning kan bieden. Dit zorgt dan weer voor uitstekende ondersteuning waardoor iedereen die op deze stoel zit veel makkelijker een goede houding zal kunnen aannemen waardoor er ergonomischer gewerkt kan worden.

Goede kwaliteit onderdelen

De prijsklasse voor deze BS13 bureaustoel zal voor sommige mensen als relatief hoog worden ervaren. Maar dat is niet voor niets. Naast een uniek ontwerp worden er namelijk ook hoogwaardige onderdelen gebruikt. Deze zijn bijvoorbeeld gecertificeerd en worden door gerenommeerde merken gemaakt. De wielen van de stoel zijn zelfs duurzaam en kunnen tot 360 graden draaien. Dit alles maakt de BS13 tot een unieke bureaustoel op meerdere vlakken, waardoor de prijs zeker goed te verantwoorden is. Uiteraard kunnen overigens zithoogte en zitdiepte ook worden aangepast indien gewenst.

Uitstekend materiaal

Het uitstekende 3D stretch mesh materiaal wat er voor deze stoel gebruikt wordt zorgt voor een optimaal comfort tijdens het zitten. Daarbij is de rugleuning samengesteld uit materialen die ontzettend elastisch zijn en ook nog eens ademen. Dit geeft het gevoel dat er continue met je rug wordt meegedacht, terwijl het tevens niet snel te warm zal worden. Omdat er zorgvuldig is gekozen voor de beste materialen, hoeft degene die zelf in de stoel zit zich geen enkele zorgen te maken over comfort.

Multifunctionaliteit

Dit soort kantoormeubelen moeten tegenwoordig over een bepaalde multifunctionaliteit beschikken. Daar is ook bij de BackSupport Bureaustoel BS13 aan gedacht. Zo zit er een knop aan de onderkant waarmee de hoogte van de leuning eenvoudig versteld kan worden, om deze makkelijk op de lengte van de persoon die erop zit te kunnen aanpassen. Ook de spanning van de rugleuning is naar wens in te stellen, en een 3-staps aanpassing van de kantelhoek behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom, je kunt met deze bureaustoel letterlijk alle kanten op.