Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Waarom elke coworkingruimte sta-bureaus nodig heeft

25 oktober 2022

Coworking-ruimtes zijn de afgelopen jaren in populariteit gegroeid, vooral omdat werken op afstand aanzienlijk is toegenomen en meer mensen freelancen. Er zijn tal van voordelen aan het delen van een werkruimte. Het is een geweldige manier om eenzaamheid te bestrijden, creativiteit te stimuleren en ideeën met anderen te delen.

Bovendien worden veel coworking-ruimtes in het hele land behoorlijk trendy om thuiswerkmedewerkers aan te trekken. Sommige zijn voorzien van bibliotheken, gratis afdrukken en zelfs buitenwerkplekken. Als er echter één gebied is zonder coworking-ruimtes, is het bureauvariatie.

Hoewel dat misschien geen groot probleem lijkt, is het essentieel om in gedachten te houden dat traditionele bureaulay-outs niet voor iedereen zijn. U kunt overwegen om sta-bureaus te installeren als u een coworking-ruimte bezit of beheert. Ze worden niet alleen net zo populair als thuiswerken, maar ze kunnen ook iedereen die in uw ruimte komt op meerdere manieren ten goede komen.

Laten we eens nader bekijken waarom elke coworking-ruimte sta-bureaus zou moeten gebruiken en hoe u ze kunt kopen, monteren en onderhouden.

Het pleidooi voor sta-bureaus

Het is gemakkelijk om aan te nemen dat sta-bureaus slechts een rage zijn of dat ze niet goed zullen verouderen op een moderne werkplek. Dat blijkt echter niet het geval te zijn. Een rapport van de Society for Human Resource Management stelt dat sta-bureaus wereldwijd tot de snelst groeiende personeelsbeloningen behoren.

Het is niet moeilijk om te zien waarom ze in populariteit toenemen of zo gunstig worden beschouwd. De gezondheidsvoordelen zijn ongeëvenaard, vooral voor mensen die anders sedentair zouden zijn tijdens hun werkdag. Enkele van de gezondheidsvoordelen van sta-bureaus zijn:

● Verbeterde circulatie;

● Verminderd risico op diabetes;

● Betere houding;

● Verminderde rugpijn;

● Beter humeur;

● Meer energie;

● Hogere productiviteit.

Zit sta bureaus kunnen ook helpen om chronische pijn te verbeteren voor werknemers die ermee leven. Een slechte houding en onderliggende gezondheidsproblemen zijn enkele van de meest prominente oorzaken van chronische pijn, dus de hele dag kunnen staan terwijl de houding wordt verbeterd, kan een groot verschil maken.

Het hebben van zit sta bureaus in uw coworking-ruimte kan ook dienen als een manier om externe werknemers aan te trekken. Het plaatst gezondheid en welzijn in de voorhoede van uw ontwerp, een extraatje waar veel mensen tegenwoordig naar op zoek zijn. Welzijnsinitiatieven op kantoor, zoals het gebruik van natuurlijk licht, het aanmoedigen van werknemers om tijd buitenshuis door te brengen en het installeren van kamerplanten, zijn allemaal belangrijke trekpleisters voor potentiële werknemers die prioriteit willen geven aan hun algehele welzijn. Zit sta bureaus kunnen daar ook een groot deel van uitmaken.

Waar u op moet letten

Niet alle zit sta-bureaus zijn gelijk gemaakt. Een snelle zoekopdracht online zal tal van fabrikanten en stijlen vinden. Het is echter essentieel om de juiste bureaus voor uw werkruimte te kiezen als u uw kantoor wilt verbeteren.

Gelukkig zijn er een paar eenvoudige overwegingen bij het kiezen van de beste zit sta bureaus voor uw coworking-ruimte. Bedenk eerst dat meerdere mensen elk bureau zullen gebruiken. Medewerkers komen en gaan en iedereen heeft misschien een ander doel tijdens het gebruik van het bureau. Met dat in gedachten is het een goede vuistregel om zit sta bureaus met brede aanpassingsgebieden te kiezen. Op die manier kunnen zowel de kortste als de langste mensen die de werkruimte gebruiken, deze binnen enkele seconden aanpassen aan hun behoeften, zodat ze comfortabel kunnen werken terwijl ze profiteren van de voordelen.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de diepte van de bureaus die u kiest. Als je in staat bent om persoonlijk een zit sta-bureau te kopen, zorg er dan voor dat je de diepte meet. Kijk naar de afmetingen in de beschrijving als je je bureau online koopt. Alles minder dan 30 centimeter diepte kan vermoeide ogen en andere soorten ongemak veroorzaken, omdat het de meeste werknemers dichter bij de monitor zal dwingen dan ze anders zouden zijn.

Als u overweegt om zit sta bureaus in uw coworking-ruimte te installeren, wees dan niet bang om enkele van de mensen die de ruimte gebruiken te vragen wat ze graag zouden willen zien. Je kunt de mensen die de ruimte delen over alles ondervragen, van de stijl van de bureaus tot de lay-out die ze het meest zouden waarderen. Verschillende ontwerpen van zit sta-bureaus zijn beter geschikt voor specifieke ruimtes. Weten wat het beste zou werken met uw coworking-community kan een beetje gesprek en planning vereisen.

Een kantoorruimte onderhouden met zit sta-bureaus

Staande bureaus zouden een vrij hoge prioriteit moeten hebben als het gaat om het hebben van een coworking-ruimte met functies die externe werknemers eigenlijk willen. Zodra u eindelijk besluit om de sprong te wagen en ze te installeren, zorg er dan voor dat u uzelf informeert over hoe u ze goed onderhouden kunt houden, zodat meerdere werknemers ze nog jaren kunnen gebruiken.

Er zijn tal van dingen die u kunt doen om uw zit sta-bureaus te onderhouden en te verzorgen, ongeacht hoe vaak ze worden gebruikt. Zorg er eerst voor dat u weet van welk materiaal uw bureaus zijn gemaakt, omdat verschillende materialen baat hebben bij verschillende reinigingsmethoden. Enkele van de meest voorkomende materialen zijn:

● Bamboe;

● Hout;

● Laminaat.

Laminaat en bamboe bureaus zijn gemakkelijker schoon te maken en veerkrachtiger. Houten bureaus zijn mooi en kunnen de tand des tijds doorstaan, maar ze hebben vaak iets meer TLC nodig om er glanzend en nieuw uit te blijven zien.

Zorg ervoor dat iedereen in de coworking-ruimte weet hoe de bureaus te respecteren en ze op de juiste manier te behandelen. Het is een goed idee om borden te laten plaatsen of een handboek waar iedereen mee kan instemmen. Enkele van de beste praktijken voor het verzorgen van staande bureaus zijn:

● Onderzetters gebruiken voor drankjes;

● Het onmiddellijk opruimen van gemorste water;

● Schrijven met iets anders eronder;

● Niet je gewicht op het bureau leggen.

Hoewel dit misschien verstandige maatregelen lijken, is het voor iedereen gemakkelijk om een beetje vergeetachtig te worden als ze midden in een lange werksessie zitten. Het hebben van die herinneringen kan een groot verschil maken.

Dit is een perfect moment als je op het hek hebt gestaan over het krijgen van staande bureaus voor je coworking-ruimte. Iedereen zal er de vruchten van plukken. U zult meer mensen naar uw ruimte trekken en met de juiste zorg en onderhoud kunt u jarenlang van uw investering genieten.