Gratis bezorging in NL en BE
10% korting op alles: PASEN10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Verstelbaar bureau met bamboe tafelblad Q8

18 april 2023

Het mooie in hoogte verstelbare Zit-Sta bureau Q8 van FlexiSpot met Bamboe tafelblad wordt standaard geleverd met 4  hoogte-geheugenposities, antibotssysteem, lade en praktisch kabelbeheer systeem.

Een flexibel bureau voor alle doeleinden!

Op zoek naar een nieuwe werktafel? Bekijk de in hoogte verstelbare bureaus van FlexiSpot en lees over de vele voordelen van een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Deze bureaus kunnen eenvoudig in hoogte versteld worden zodat u meer vrijheid heeft in de keuze of u wilt zitten of staand wilt werken, en op welke stoel u wilt zitten!

Het frame

Laten we het eerst eens over het uiterlijk van dit prachtige bureau hebben. Het robuuste frame bestaat uit 2 metalen voeten voor extra stevigheid. U kunt kiezen uit de kleuren zwart of wit. De platte voetdelen zijn voorzien van elk 2 beschermingsdoppen om krassen of indrukken op uw vloer te voorkomen.

 

De 2 bijgeleverde telescooppoten zijn in hoogte verstelbaar van 60 cm naar 124 cm. Combineer dit bureau met een van de comfortabele, ergonomische bureaustoelen met verstelbare rugleuning en extra stabiele zwenkwielen.

Het tafelblad

Het bamboe tafelblad is niet alleen mooi om te zien, maar heeft nog veel meer voordelen:

 

  • Afgeronde hoeken

De 4 hoeken van het bureaublad zijn lichtjes afgerond zodat blauwe plekken als gevolg van pijnlijk stoten verleden tijd zijn. Ook in een huiselijke omgeving erg belangrijk, vooral wanneer u kleine kinderen heeft!

 

  • Waterbestendig en krasvast

Het duurzame bamboe is behandeld met een speciale blanke lak om het mooie hout te beschermen tegen krassen en vlekken. De natuurlijke nerf van het bamboe blijft mooi zichtbaar en zorgt voor een rustig ogend werkvlak. Door de neutrale uitstraling staat dit bureau in ieder interieur, zowel thuis als op kantoor.

 

  • Het elektronische bedieningspaneel

In het tafelblad is een elektronisch bedieningspaneel opgenomen waarmee u het hele bureaublad zonder moeite in hoogte kunt aanpassen. En om het nog gemakkelijker te maken, kunt u 4 voorkeursstanden inprogrammeren, zodat u nooit hoeft te zoeken naar uw favoriete instelling.

 

  • Geïntegreerde oplader voor mobiele apparaten

Zoals u van FlexiSpot gewend bent is ook dit bureau standaard voorzien van de laatste digitale technologie. Leg uw tablet of mobiele telefoon op het bureaublad en laadt uw apparaat automatisch op zonder gebruik van oplaadkabel!

 

  • Handige bureaulade

Dit bureau is standaard voorzien van een handige bureaulade voor al uw bureaubenodigdheden. Zo hoeft u nooit meer naar een pen of paperclip te zoeken! Meer ruimte nodig? Bekijk onze accessoires en kies voor het bijpassende verrijdbare ladeblok.

 

  • Kabelbeheer systeem

Aan de achterzijde van het bureau, aan de onderkant van het tafelblad, is een handig kabelsysteem geïnstalleerd. Hierop kunt u uw stekkerdoos zetten zodat u geen elektriciteitskabels op de vloer heeft liggen. Er zijn speciale gootjes aangebracht waarin u de verschillende snoeren gemakkelijk kunt organiseren.

 

  • Het draagvermogen & antibotsingsysteem

Het bureau heeft een actief draagvermogen van maximaal 124 kg.  U hoeft zich dus niet al te veel zorgen te maken of u uw bureau door overbelasting niet meer in hoogte kunt verstellen, of spontaan zou kunnen doorzakken.

Veiligheidshalve is ook een antibotsingssysteem in de elektronica opgenomen. Dit systeem zorgt ervoor dat het elektrisch verstellen van de hoogte van het bureau niet mogelijk is wanneer deze actie door andere objecten belemmerd wordt.

Onderhoud en Garantie

Al onze artikelen zijn onderhoudsvriendelijk en gemaakt met het oog op duurzaamheid.

Zowel het bureau als het frame zijn eenvoudig af te nemen met een licht vochtige of droge doek.

 

Met de keuze van het materiaal is niet alleen rekening gehouden met de processen die te maken hebben met het produceren van het artikel, maar ook na de verkoop! Daarom geven wij maar liefst 10 jaar garantie op het frame en het blad.

 

Verandert u van interieur? U kunt het bureaublad heel eenvoudig vervangen door een ander blad, waardoor uw flexibele zit-sta bureau weer een heel ander uiterlijk krijgt en zonder problemen nog jaren meegaat.

Wordt lid en ontvang nog meer extra voordeel!

Wij bieden al onze vaste klanten leuke kortingen op veel verschillende producten. Wat u hiervoor hoeft te doen? Schrijf u in als lid en de korting die op de website wordt weergegeven, wordt automatisch bij uw bestelling verrekend.

 

Als lid kunt u ook meedoen aan de FlexiSpot Spaarpunten Actie om nog meer kortingen en nog meer voordeel te verdienen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele actie meer!

Speciale Prijzen Voor Bedrijven

Wilt u uw kantoor opnieuw inrichten? Voor bedrijven die meerdere artikelen bij ons bestellen bieden wij speciale prijzen. Ook kunt u rekenen op een echte VIP-behandeling en staan wij voor u klaar met advies en uitgebreide ondersteuning.