Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie

FlexiSpot heeft een nieuw logo

01 juli 2022

Nieuw leven, geluk, gezondheid en welzijn: dat is onze missie voor het jaar 2022. Met nieuwe, gezondheidsbevorderende meubelen, serviceaanbiedingen en verrassingen beginnen we samen met jou aan een geweldige, genezende en succesvolle toekomst. En de eerste stap naar een uitzonderlijk goed jaar is ons nieuwe FlexiSpot-logo.  

 

In dit artikel willen we je graag kennis laten maken met ons nieuwe leven en het nieuwe hoofdstuk dat FlexiSpot daarmee begint. We willen je ook een voorproefje geven van alle ergonomische hoogtepunten die je te wachten staan in de volgende fase van je leven met FlexiSpot. Veel plezier met deze gids! 

 

Het nieuwe logo van FlexiSpot: nieuw leven, nieuw geluk

De laatste jaren zijn voor niemand van ons gemakkelijk geweest. Eén van de ergste crises in de moderne geschiedenis heeft ons leven plotseling ingrijpend veranderd en beperkt. Onverwacht werden we geconfronteerd met totaal nieuwe uitdagingen in ons privé- en beroepsleven. Maar deze moeilijke tijd is nu eindelijk voorbij. De pandemie loopt op haar laatste benen.  

 

En precies daarom daarom beginnen we nu een nieuw hoofdstuk. Want het nieuwe FlexiSpot-logo maakt duidelijk dat je leven een andere richting gaat nemen. Het wordt een periode vol nieuw geluk, gezondheid, succes en welzijn. We laten de moeilijke maanden achter ons en beginnen aan een grootse toekomst. Wat je precies kunt verwachten in 2022, lees je in de volgende delen van ons artikel. 

 

Wat kun je verwachten in het nieuwe FlexiSpot-hoofdstuk?

In 2022 begint FlexiSpot dus aan een nieuw hoofdstuk. Maar wat betekent dat precies? Om daar een antwoord op te geven, stellen we je in de volgende paragrafen enkele gezondheidsbevorderende hoogtepunten voor die je leven dit jaar beter zullen maken dan ooit tevoren. En weet je wat het beste is? Het hier gepresenteerde nieuws is slechts een kleine greep uit de vele nieuwe trends die je in 2022 kunt verwachten! 

 

Ergonomische lattenbodem

Een gezonde en rustgevende slaap is één van de belangrijkste factoren voor ons welzijn en onze gezondheid. Maar tegelijkertijd nemen steeds meer mensen een ongezonde houding aan in hun eigen bed. Dit geldt zowel voor de tijd die daadwerkelijk aan slapen wordt besteed als voor de tijd die wordt besteed aan lezen, tv-kijken of ontspannen in bed.  

 

Omdat je gezondheid en welzijn onze hoogste prioriteit zijn, hebben we nu de nieuwe ergonomische Lattenbodem. Deze is uitgerust met een groot aantal gezondheidsbevorderende functies die je een rustgevende slaap garanderen en tegelijkertijd voorkomen dat je in bed pijn lijdt of vermoeid raakt.  

 

Hiertoe behoort bijvoorbeeld de elektrische hoogteverstelling van de lattenbodem EB01. Want deze kun je instellen van 0 tot 60 graden. Zo kun je altijd een gezonde en comfortabele positie kunt innemen. Het maakt niet uit of je leest, tv kijkt, met je partner nog een babbeltje doet of slaapt.  

 

Want door het grote verstelbereik kunnen mensen met rugklachten een comfortabele houding aannemen en daardoor diep en rustig slapen. Hetzelfde geldt voor lijders aan slaapapneu. Maar ook zwangere vrouwen kunnen eindelijk weer genieten van een weldoende nachtrust. De hoogteverstelling maakt het ook veel gemakkelijker en comfortabeler om uit bed te komen.  

 

Deze elektrische hoogteverstelling wordt aangedreven door een robuuste motor met een maximale stuwkracht van 600 kg. Tegelijkertijd is de hoogteverstelling zo stil dat je gezin niet wordt gestoord wanneer het slaapt. Bijzonder praktisch: het nieuwe bedframe kan zowel als vrijstaand bed als samen met je bedombouw worden gebruikt. 

 

Gezondheidsbevorderende studiotafel

Waarom zou je in een studio moeten werken zonder ergonomische meubels? Ook als je je nieuwe meesterwerk componeert, mag je een gezonde werkhouding hebben. Deze helpt om succesvoller en gelukkiger te werken. Wij hebben dan ook precies wat je zoekt: het zit-stastudiobureau ESD1. Het is de beste optie voor een ergonomische en budgetvriendelijke inrichting van je muziekstudio. 

 

Het nieuwe bureau wordt geleverd met een elektrische hoogteverstelling die je bedient via een multifunctioneel toetsenbord.  Met de omhoog- en omlaagknoppen kun je de hoogte in enkele seconden aanpassen. Zit er meer dan één gebruiker aan de tafel? Dan maken de 4 programmeerbare geheugenplaatsen het je extra gemakkelijk. Bovendien is het nieuwe model uitgerust met ons FlexiSpot-systeem tegen botsen. Het garandeert een maximale veiligheid.  

 

Tenslotte wordt het zit-stastudiobureau gekenmerkt door een hoge mate van duurzaamheid en maximale robuustheid. Zowel het tafelblad als de -poten zijn zo ontworpen dat ze extreem sterk en stevig zijn, zodat je apparatuur altijd veilig is.  

 

En juist voor deze apparatuur is er veel ruimte op het elektrisch zit-stastudiobureau. Het nieuwe bureau wordt immers geleverd met drie verschillende werkniveaus die voldoende ruimte bieden voor je toetsenbord, mixers, luidsprekers en maximaal twee monitoren. 

 

Het welzijn van onze kinderen  

We willen ook een nieuw hoofdstuk beginnen voor onze kinderen. Want voor onze nakomelingen is het nog belangrijker dan voor ons om ergonomische en gezonde meubelen te hebben; ook om te zitten. Net als bij volwassenen leidt een verkeerde zithouding tot pijn en schade aan de gezondheid. Maar omdat kinderen nog in de ontwikkelingsfase zijn, zijn de gevolgen ernstiger.  

 

Daarom werken we bij FlexiSpot voortdurend aan ideeën en modellen waarmee we onze kinderen een gezond, succesvol en gelukkig leven kunnen garanderen. Het nieuwste resultaat van deze inspanningen is het elektrisch zit-stabureau voor kinderen SD2.  

 

Dit nieuwe ergonomische bureau voor kinderen kan namelijk traploos en moeiteloos op een hoogte van 560 mm tot 900 mm worden ingesteld. Zo kan zoon of dochter het bureau precies op zijn of haar eigen hoogte instellen en een echt gezonde zithouding aannemen. Ook wanneer je kind groeit, kan het dit bureau blijven gebruiken.  

 

En nog belangrijker: dankzij de elektrische hoogteverstelling kan je kind gemakkelijk en snel wisselen tussen een zittende en staande leerhouding. Studies hebben aangetoond dat dit een bijzonder doeltreffende manier is om de wervelkolom te ontlasten en overbelasting te voorkomen.  

 

Om staand te leren, tekenen of lezen, raden we ook een gezondheidsbevorderende vloermat aan voor staand werken. Deze ontlast de gewrichten die nog in de groei zijn. Wanneer je kind zit, moet het natuurlijk een ergonomische stoel gebruiken die precies op zijn of haar behoeften is afgestemd. Zo zorg je ervoor dat het altijd een gezonde houding heeft. Over pijn, schade aan de gezondheid, verkeerde belasting of vermoeidheid hoef je je geen zorgen te maken. 

 

Samen gezond de toekomst in 

We kijken er erg naar uit om het volgende hoofdstuk van FlexiSpot met jou te beginnen. We kijken ernaar uit om samen met jou een gezondere, succesvollere en gelukkigere toekomst tegemoet te gaan. Ons nieuwe logo is nog maar de eerste stap. Naast de bovengenoemde punten staan je dit jaar nog veel meer nieuwe gezondheidsmeubelen, gezondheidstrends en leuke aanbiedingen te wachten bij FlexiSpot. 

 

Jouw welzijn is altijd onze hoogste prioriteit. Dus als je vragen of opmerkingen hebt over onze producten, ons nieuwe logo of ons uitgebreide dienstenpakket, kun je altijd contact met ons opnemen. We horen graag van jou.