Gratis bezorging in NL en BE
Code: ZOMER10 | 10% korting voor alle
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

De leukste kerstcadeaus per type ontvanger

30 november 2023

Op kerstavond hebben we altijd hetzelfde dilemma: wat moeten we onze dierbaren geven? Terwijl er mensen zijn die enorm genieten van kerstinkopen, is het voor anderen echt hoofdpijn. We hebben de definitieve gids opgesteld voor de beste kerstcadeaus, ingedeeld naar type ontvanger. Maak je klaar om een ​​heleboel ideeën op te doen!

Wat ouders te geven met Kerstmis

Laten we beginnen met twee van de belangrijkste mensen in iemands leven: ouders. Je ziet elkaar misschien niet zo vaak gedurende het jaar, dus deze data zijn een goede gelegenheid om te laten zien hoeveel je van ze houdt in de vorm van een kerstcadeau.

1. Een verstelbare, ontspannende bank

Het kan zijn dat je ouders al een bepaalde leeftijd hebben. Misschien zijn ze met pensioen en verdienen ze vanaf nu een comfortabel leven na zoveel jaren werken en moeite om het gezin groot te brengen. Een verstelbare, ontspannende bank waar u kunt lezen of films kunt kijken, is het beste idee.

2. Een boek van je favoriete schrijver

Als lezen je grootste hobby is, kan het beste kerstcadeau voor ouders een boek van hun favoriete auteur zijn om hun verzameling compleet te maken. Een andere suggestie is om de Planeta Awards-lijst te bekijken, die een goede bron van ideeën kan zijn.

3. Een verstelbaar bed

Hoe lang is het geleden dat je vader zijn bed heeft gerenoveerd? Bovendien kan het, naarmate de jaren verstrijken, niet meer passen in uw huidige omstandigheden. Een verstelbaar bed is de beste investering zodat jouw favoriete persoon ter wereld goed kan uitrusten.

4. Een accessoire voor je hobby's

Wat doen je ouders in hun vrije tijd? Gaan ze naar schilderles, tuinieren of gaan ze op excursies? Wat uw hobby ook is, er is zeker een geschikt kerstcadeau te vinden, zoals een set penselen, een nieuwe gieter of een winddicht jasje.

Originele cadeaus voor kinderen

Het is de beurt aan de kleintjes in huis! Wat geef je een kind met Kerstmis? Hier is een lijst met cadeau-ideeën voor de Kerstman of de Drie Wijzen.

1. Een studiestoel

Om ervoor te zorgen dat kinderen geen excuses verzinnen bij het huiswerk, kan een ergonomische stoel het favoriete cadeau zijn, omdat deze ideaal is voor een klein bureau. Het zijn zeer comfortabele stoelen en geschikt voor jouw lengte en behoeften. Er zijn modellen die hen in feite in alle stadia van hun groei zullen begeleiden.

2. Dat speeltje waar ze altijd om vragen

Tijdens de kerstperiode nemen speelgoedadvertenties een groot deel van de advertentiepauzes in beslag. Je hoeft alleen maar naar het gezicht te kijken dat hij trekt als zijn favoriete pop op televisie verschijnt om erachter te komen wat precies het beste kerstcadeau voor het kind is.

3. Accessoires voor je speelhoek

Als het kind nog niet echt een kind is en eerder een tiener is, is hij of zij misschien een liefhebber van videogames. In dit geval zal je het leuk vinden om je cadeau open te maken en een accessoire voor je gamehoek te ontdekken, zoals een LED-strip om sfeer te creëren of een Headsethouder.

Het beste kerstcadeau voor het stel

Met Kerstmis hangt de liefde in de lucht, is ze voelbaar en voelbaar. Je laat je partner toch 365 dagen per jaar zien hoe belangrijk hij of zij voor je is. Daarom moet u uw kerstcadeau zorgvuldig selecteren.

1. Een bestuursorganisator

Voor een modern en praktisch thuiskantoor is niets geschikter dan een bordenorganizer . Het is een accessoire dat aan de muur kan worden gehangen om bepaalde kleine voorwerpen, zoals post-its, te ordenen en bij de hand te houden. Het kan worden gebruikt om alledaagse voorwerpen in te bedden of als kantoordecoratie.

2. Een sta-bureauconverter

Door op afstand te werken, kunnen we vergeten dat het van tijd tot tijd handig is om pauzes te nemen van het werk en onze benen te strekken. Een sta-bureauconverter kan uw beste bondgenoot worden voor afwisselend zit- en stawerk en past zich aan elke tafel aan die u al in huis heeft. Je partner zal blij zijn met zijn kerstcadeau!

3. Een moderne kruk

Denk je er al een tijdje over na om je woonkamer/keuken een ander tintje te geven? Dan is het accessoire dat je mist wellicht een hoge kruk , perfect om met Kerstmis te proosten met een glas champagne. Een even praktisch als decoratief geschenk dat u altijd wilt gebruiken!

4. Je mooiste foto in een originele lijst

Om je liefde met Kerstmis te tonen hoef je geen fortuin uit te geven. Kies een originele lijst en maak een fotocollage of neem de momentopname op die jullie relatie zo goed definieert. Het zal perfect zijn om op uw bureau te plaatsen!

Wat vond jij van deze kerstcadeautips? Ze zullen ongetwijfeld een verschil maken! Neem eens een kijkje in onze catalogus en u zult zeker nog meer inspiratie opdoen.