Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Het speciale zit sta bureau voor kinderen en studenten

19 januari 2023

Het flexibele zit-sta bureau voor op kantoor en thuiswerkers is ook uitermate geschikt voor studenten en kinderen. Het mooie is dat deze flexibiliteit nu gepaard gaat met een prachtig vormgegeven, sterk bureau voor een zeer betaalbare prijs!

Wat is een zit sta bureau?

De zogenaamde zit sta bureaus van FlexiSpot zijn met recht flexibele bureaus te noemen.

Echt alles kan naar smaak en behoefte aangepast worden. Onze speciale zit sta bureaus voor kinderen en studenten zijn daar een prima voorbeeld van!

Is een zit sta bureau voor deze leeftijdsgroep belangrijk?

Als het voor volwassenen niet gezond is om lang in één houding achter je bureau te zitten, hoe is het dan voor onze kinderen en studenten? Terwijl hun lichaam nog lang niet uit ontwikkeld is, worden ze verplicht om op school urenlang stil te zitten aan een bureau wat niet past.

 

Om thuis een bureau te hebben wat aangepast kan worden aan hun persoonlijke groei en wensen kan veel gezondheids- en concentratieproblemen voorkomen. Af en toe staand werken is niet alleen goed voor het skelet en de algemene lichaamshouding, maar ook goed voor de bloeddoorstroming en de geest.

 

Zin om creatief te zijn? Draai het gehele bureaublad omhoog, of tilt een gedeelte van het bureaublad in een hoek van maximaal 40 graden.

Het elektrisch verstelbare bureau heeft een geheugen optie voor 4 verschillende standen en is met een touchscreen te besturen.

Om te voorkomen dat het bureau onbedoeld in hoogte gaat veranderen, is het scherm voorzien van een pincode.  

 

Het flexibele bureau heeft veel gezondheidsvoordelen. Bovendien is het jonge zit sta bureau een goede manier om een gezonde gewoonte aan te leren; Wees je bewust van je houding en blijf niet te lang in een houding zitten die niet goed voor je is.

Wat is de juiste hoogte?

Een standaard bureau heeft een hoogte van 75 cm. Dit is zo gekomen omdat men ervan uitging dat meer mannen gebruik zouden maken van een bureau dan de kleinere vrouwen, en omdat een bureau beter ‘te groot’ kan zijn dan ‘te klein’: Daarom zijn de kantoorstoelen in hoogte verstelbaar en zijn er voetsteunen verkrijgbaar. Niet ideaal, maar in die tijd was er nog geen oog voor gezonde werkomstandigheden en ergonomische houdingen.

 

Bekijk in onderstaande tabel welke hoogte voor jou ideaal zou zijn;

 

 

 

Ons speciale zit sta bureau voor kinderen en studenten heeft een minimale hoogte van 56 cm, en kan traploos tot maximaal tot 90 cm omhoog gezet worden. Het bureau past zich dus gemakkelijk aan aan iedere gebruiker.

 

Een van de hoofdredenen waarom slimme ouders overgaan tot de aanschaf van het speciale kinderbureau van FlexiSpot is dat het bureau kan meegroeien met je kind. De met zorg gekozen materialen zorgen ervoor dat dit bureau jarenlang mee kan gaan!

Uniek kantelbaar tafelblad

Een ander groot voordeel van dit speciale flexbureau is de mogelijkheid om een gedeelte van het tafelblad 40 graden te kantelen. Dit geeft meer comfort bij bijvoorbeeld lezen of volgen van een videopresentatie, en maakt van het bureau een prima schildersezel of muziekblad standaard. De handige, verwijderbare ondersteun zorgt ervoor dat je boeken en potloden niet van het bureau glijden.

Extra opbergruimte

Dit speciale in hoogte verstelbare bureau komt standaard met een ingebouwde lade, met ruim plaats voor schrijfgerei en enkele schriften. De speciale haak aan de buitenkant van de bureaupoten is bedoeld om je tas aan te hangen, zodat je alles bij de hand hebt!

Uiteraard kan dit bureau uitgebreid worden met extra ladeblokken, geperforeerd achterpaneel voor nog meer organisatorische mogelijkheden, kabelgootjes en monitorstandaards.    

Robuust en duurzaam

Het bureau is vervaardigd van hoogwaardige en duurzame producten. Het tafelblad is voorzien van een speciale waterafstotende geharde bovenlaag voor gemakkelijk schoonmaken en een langere levensduur. En omdat uw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft, geven wij 5 jaar garantie op het tafelframe, de motor en andere mechanismen, en 3 jaar garantie op het toetsenbord en elektronica verwerkt in het elektrisch verstelbare bureau (Lees de garantievoorwaarden voor meer gedetailleerde informatie).

Gemakkelijk in hoogte verstelbaar

De hoogte van het bureaublad kan aangepast worden van 56 cm naar maximaal 90 cm. Zo kan het bureau met uw kind meegroeien, of kan uw kind er staand aan werken. Dit bureau kan in een elektrische of handmatige versie geleverd. De elektrische versie heeft een geheugen voor vier verschillende hoogte instellingen en een kinderslot zodat het bureau niet per ongeluk in beweging wordt gezet. De handmatige uitvoering wordt geleverd met een afneembare zwengel.

Nog een goede reden; de prijs

FlexiSpot maakt zich sterk door flexibele kantoormeubelen aan te bieden die duurzaam én betaalbaar zijn. Dit geweldige meegroei bureau van FlexiSpot neemt het kwalitatief op tegen de meest bekende merken met een zeer sportieve prijs.   

Uw bestelling bij FlexiSpot

U kunt uw bestelling gemakkelijk via de website plaatsen. Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen gaan wij direct voor u aan het werk. Alle onderdelen worden zorgvuldig verpakt en geadresseerd. Uw bestelling wordt door GLS of DHL binnen een week gratis bij u thuis bezorgt.

 

Let op! Het tafelblad, het frame en eventuele andere bestellingen worden apart verpakt en kunnen dus een andere leveringsdatum hebben.

Nieuwe artikelen in ons assortiment!

Ieder jaar slaagt FlexiSport er weer in om de nieuwste trends op het gebied van flexibel werken op de voet te volgen en voor u de krenten uit de pap te vissen. Ook dit jaar kunt u weer het een en ander van FlexiSpot verwachten. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan hier in en ontvang onze gratis nieuwsbrief