Gratis bezorging in NL en BE
10% sitewide kortingscode: KONING
Tot 10 jaar garantie

Hoe Een Thuiskantoor Maken In Een Klein Appartement

01 augustus 2022

De meesten van ons wonen niet in herenhuizen. Wanneer wij thuiskantoren op TV zien, zien wij vaak enorme hoeveelheden ruimte, een groot raam met uitzicht op een stad, zelfs een koffiezetapparaat. Dat is niet de werkelijkheid voor velen van ons. De meeste huizen zijn al krap genoeg zonder een thuiskantoor in te richten. Dus hoe integreert u er een?

Wanneer u te maken hebt met weinig ruimte om uw kantoor aan huis te bouwen, is het vinden van effectieve, efficiënte en hoogwaardige artikelen een must. U hebt niet veel ruimte, dus u kunt uw werkruimte niet vullen met dingen die u wilt, alleen met de dingen die u nodig hebt.

Dit is echter niet zo'n probleem, want de minimalistische kantooruitstraling is een zeer aantrekkelijke en professionele optie voor wie met een budget werkt, voor wie leeft volgens het motto "clear desk, clear mind", of voor wie niet genoeg ruimte heeft om al het meubilair of alle apparatuur te laten passen.

Dat brengt ons bij wat u echt nodig hebt voor een functionele en professionele werkruimte.

Wat Heb Ik Nodig Om Een Minimalistische Werkruimte Te Creëren?

Wel, gezien het minimalistische karakter van het thuiskantoor, zal het geen schrikbarend lange lijst worden. De benodigde spullen zijn als volgt: een Laptop/computer, een Bureau, een Stoel, misschien een Muismat als u avontuurlijk bent ingesteld. Een koptelefoon kan handig zijn als u in de nabijheid van anderen bent. U kunt ook gemakkelijk wat foto's of posters ophangen, een plant op het bureau zetten en een bluetooth luidspreker in de hoek van de kamer zetten. Het is geen uitputtende lijst, maar de eerste drie punten zijn in deze tijd noodzakelijk.

Of zijn ze dat nog wel...

Zijn Stoelen Nog Steeds De Moeite Waard?

Na de pandemie hebben veel professionele thuiswerkers de overstap gemaakt van zittend werken naar staand werken. Misschien denkt u nu zoiets als: "als ze geen stoel gebruiken, hoe kunnen ze dan met hun computer werken? Is het een soort nieuwe hurktechniek om het scherm op één lijn met de ogen te krijgen?

Nee. Dat is belachelijk. Maar het zou zeker interessant zijn om te observeren...

In feite is het de stijgende populariteit van in hoogte verstelbare bureaus die een nieuw fenomeen onder telewerkers op gang heeft gebracht. Staan in plaats van zitten heeft een groot aantal voordelen voor de gezondheid, zoals minder rugpijn, minder kans op hart- en vaatziekten, minder stress, minder kans op gewichtstoename of zwaarlijvigheid, en zelfs een hogere productiviteit.

Met een in hoogte verstelbaar bureau, zoals deze minimalistische en modieuze Esben Height-Adjustable Desk EHD2, zou u uw bureau op de perfecte hoogte kunnen instellen voor uw optimale werkomstandigheden. Het bureau is het geheime ingrediënt van een kantoor aan huis, en een in hoogte verstelbaar bureau als dit is beslist de manier om u de meest efficiënte werkruimte te geven op een kleine ruimte.

Een van de beste kanten van het feit dat hij in hoogte verstelbaar is, is echter dat u niet alleen kunt staan, maar dat u het bureau ook kunt laten zakken om zittend te werken, allemaal afhankelijk van uw stemming. Maar welk type bureaustoel is het beste voor een beperkte ruimte, maar uitstekend voor uw gezondheid?

Ergonomisch Leven

Er is maar één soort stoel die u in uw thuiskantoor wilt, en die bevat het woord "ergonomisch". Gewone en generieke bureaustoelen zijn niet ontworpen om op te werken. Het klinkt gek, maar er zijn duidelijke redenen waarom de meeste bureaustoelen pijn doen in onze ruggen en heupen en schouders en nekken enz. Dat komt namelijk doordat ze niet ontworpen zijn voor het doel waarvoor ze gebouwd zijn. Ergonomische stoelen zijn dat wel.

De meeste kantoorwerkers brengen 75% van hun leven zittend door, en het grootste deel daarvan is werkend. Het belang van een stoel die comfortabel, functioneel en goed voor uw gezondheid is, kan niet onderschat worden. Dat klopt, net als bij zit sta bureaus zijn de gezondheidsvoordelen van ergonomische stoelen echt uitgebreid en is bewezen dat ze uw cardiovasculaire gezondheid verbeteren in vergelijking met andere bureaustoelen die vandaag op de markt zijn. Het is echt de voor de hand liggende keuze.

Aangezien dit ons vakgebied is, raden wij voor de minimalistische en ruimte-efficiënte thuiswerkplek de FlexiChair BackSupport Bureaustoel BS8 aan. Met een ontwerpfilosofie die erop gericht is stress te verminderen en tegelijk de productiviteit te verhogen, zal hij evenveel verschil maken voor uw kantoor als voor uw output en de manier waarop u werkt. U kunt ons later dankbaar zijn.

Hoe Flexispot Kan Helpen

Als u meer wilt weten over onze producten en hoe ze u kunnen helpen uw nu indrukwekkende kantoor aan huis te versterken, spreek ons dan aan en wij helpen u graag verder. Wij hebben een volledig assortiment ergonomische meubelen, kantoorbenodigdheden en opbergoplossingen op onze website.

Klein appartement? Geen ruimte? Een kantoor aan huis inrichten is nog altijd mogelijk.