Chat with us, powered by LiveChat

BackSupport bureaustoel BS8

Waardering:
97% of 100
   FAQ
   Lieferzeit
Bild
Tisch DIY

BackSupport bureaustoel BS8

Waardering:
97% of 100
   FAQ
   Lieferzeit
€ 299,99

Gratis verzending NL

60 dagen retourbeleid

Configurator
  • Configurator
  • Bevestiging

Kleur: select please

Confirm Selections

€ 299,99
-
+

Ergonomisch ontwerp

Onze stoel heeft een ergonomisch ontwerp dat optimaal geschikt is voor mensen die langdurig moeten werken. De stof en het ontwerp zorgen voor een comfortabeler gevoel, waardoor gevoelloosheid en stress bij lange werktijden worden verminderd. Hoe vaak je ook op deze stoel zit, het zal altijd een comfortabele ervaring zijn.

Ademend materiaal

De stoel is gemaakt van modern en ademend materiaal, dat niet alleen comfortabel is, maar waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het vocht wegvoert van je rug. Zo gaat de stof niet schimmelen en neemt ze geen nare geurtjes aan.

Ademend
Elastisch

Comfortabele zitting

Dankzij het W-vormige ontwerp wordt de druk op je billen gelijkmatig verdeeld bij het zitten. De schuimrubberen vulling van de zitting is elastisch en neemt altijd zijn oorspronkelijke vorm weer aan, zelfs na lang zitten en intensief gebruik.

Verstelbare rugleuning

Je kunt de rugleuning naar achteren kantelen om een comfortabele positie op de stoel te krijgen. Deze voorziening geeft je meer flexibiliteit en voorkomt dat je te stijf zit. In vergelijking met normale stoelen kun je gewoon achterover leunen en even ontspannen.

Opklapbare armsteunen

Deze stoel is ontworpen met opklapbare armsteunen die comfortabeler en flexibeler zijn dan traditionele armsteunen. Dit geeft je veel vrijheid bij het gebruik van de stoel en zorgt voor maximaal comfort tijdens het werken.

In hoogte verstelbaar

De hoogte van de stoel kun je gemakkelijk en comfortabel met één hand instellen. Je kunt de stoel op de gewenste hoogte instellen binnen het hoogtebereik. Zo kun je je aan elk bureau aanpassen en op de optimale hoogte zitten.

Verstelbare weerstand van de rugleuning

Om de weerstand van de rugleuning aan te passen, hoef je alleen maar aan de bijbehorende hendel te draaien. Deze is geïntegreerd in het ergonomische ontwerp van de stoel, zodat je je ook tijdens het zitten ontspannen en comfortabel voelt.

De wielen

De wielen zijn gemaakt van duurzaam PU. Zij rollen geruisloos over de vloer en beschadigen deze in het geheel niet.

Waarom FlexiSpot?

flexispot

Snel
Levering

flexispot

30 dagen
retourbeleid

flexispot

Vriendelijke
klantenservice

flexispot

Prijs prestatie
top