Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

FlexiSpot-meubelen en accessoires voor je thuiskantoor

07 februari 2023

Naar schatting zit de gemiddelde persoon tijdens de productiefste periode van zijn leven ongeveer een derde van zijn tijd aan een bureau. Dat is meer dan 90.000 uur! Na verloop van tijd eist dit onvermijdelijk zijn tol van lichaam en geest. Daarom investeren veel bedrijven zwaar in het beste meubilair dat de comfortabelste en meest bevorderlijke omgeving creëert die men zich kan wensen.

 

FlexiSpot is een van de grootste fabrikanten van kantoormeubilair in de wereld, en hier heeft men enkele van de beste meubels voor gebruik in reguliere kantoorruimten of home offices. Het is moeilijk om iemand te vinden die kantoormeubilair maakt dat rekening houdt met de behoeften van de werknemers. Daarom, als je van plan bent om in de nabije toekomst een kantoor te openen en je meubilair nodig hebt, moet je zeker bij FlexiSpot zijn. Hieronder vind je enkele van de producten die je zou moeten overwegen.

Zit-stabureau converter

 

Was je ooit al in een situatie waarin je een nieuw bureau moet kopen voor een te kleine kantoorruimte? Vooral mensen die thuis werken komen dat probleem vaak tegen. De beste oplossing hiervoor is de zit-stabureau converter van FlexiSpot.

 

Dit is eigenlijk een speciale bureau-omvormer die je kunt zetten bovenop het bureau dat je al hebt. Daarmee creëer je meer ruimte voor je pc, toetsenbord of andere zaken die je werk gemakkelijker maken. Het is de snelste en goedkoopste manier om je werkruimte flexibel en actief om te vormen. Je kunt op elk moment veranderen zonder dat je iets hoeft te demonteren of kapotmaken. FlexiSpot heeft meer dan 20 verschillende zit-stabureau converters, en elk daarvan heeft de volgende kenmerken.

 • Beweegt rechtstreeks naar omhoog of omlaag: Met lichte druk duw je het accessoire moeiteloos en geruisloos naar omhoog of omlaag. Om het op te bergen, druk je het weer plat. Zo neemt het een minimum aan plaats in. Om de converter op te zetten, hoeft je alleen maar wat ruimte op je bureau te maken en hem uit te klappen tot de hoogte die voor jou het beste werkt.

 • Eenvoudig aanpasbaar: Dit ontwerp is zo eenvoudig te verstellen dat je het bij wijze van spreken zelfs kunt met twee linkerhanden. Flexibele scharnieren waarvoor je geen gereedschap nodig hebt behalve je eigen handen. Kinderspel!

 • Snel je toetsenbord opbergen: Maak je geen zorgen over waar je je toetsenbord moet laten. De zit-stabureau converter wordt geleverd met een snelsluitbare toetsenbordhouder die geschikt is voor toetsenborden van elk formaat. De lade kun je naar wens neerlaten of omhoogtrekken.

 • Milieuvriendelijke constructie: Dit accessoire is gemaakt van duurzame materialen zoals MDF. Zo maakt je het product geen deel uit van een vernietigd milieu; een belangrijk argument voor mensen die om de natuur geven.

 • Certificaat: Elke zit-stabureau converter ondergaat een reeks strenge tests om te garanderen dat hij voldoet aan de eisen waarvoor hij werd ontworpen. Zodra hij van de productieband afrolt, is hij klaar voor gebruik.

 

Zit-stabureaus

 

Denk je aan een bureau, dan zie je waarschijnlijk in gedachten een vast bureau, zo een zwaar ding dat je niet gewoon eventjes verplaatst. En wat als we je vertelden dat er zit-stabureaus zijn waar je niet altijd aan hoeft te zitten? Precies dat heeft FlexiSpot te bieden. Zit-stabureaus zijn bijzonder praktisch omdat ze de manier waarop mensen werken veranderen en veel gezondheids- en welzijnsvoordelen leveren voor iedereen die ze gebruikt. FlexiSpot heeft meer dan 15 unieke zit-stabureaus met de volgende algemene kenmerken.

 • Groot draagvermogen: Je zou het niet denken als je het bureau ziet, maar het heeft een indrukwekkend draagvermogen. De meeste types kunnen een gewicht van 125 kg aan. Je kunt er dus met gemak een desktopcomputer op plaatsen.

 • Stabiliteit en snelheid: In slechts 1,4 seconden breng je het bureau op de gewenste hoogte zonder dat het omvalt, dankzij een topuitvinding in het ontwerp dat de wetten van de fysica respecteert.

 • Laag geluidsniveau: Met zo veel bewegende onderdelen zou je verwachten dat je aan veel lawaai wordt blootgesteld, maar dat is niet het geval. Het geluidsniveau van het geautomatiseerde zit-stabureau is minder dan 50dB. De andere medewerkers in het kantoor zullen nauwelijks iets merken wanneer jij het bureau aan je eigen vereisten aanpast.

 • Anti-botsing: De onopzettelijke stoten die je incasseert bij elke beweging behoren tot het verleden met de in zit-stabureaus van FlexiSpot. Ze zijn uitgerust met sensoren die zelfs de geringste beweging detecteren, botsingen voorkomen en mensen behoeden voor verwondingen. Ook de bureaus zelf worden tegen beschadiging beschermd.

 • Geheugentoetsen: Je hoeft het bureau niet telkens opnieuw te kalibreren als je het wilt aanpassen. Je kunt je instellingen eenvoudig opslaan en met één druk op de knop weer oproepen.

 • Duurzame constructie: De gebruikte materialen voor deze bureaus komen uit de beste bronnen. Stalen buizen met poedercoating en compacte tafelbladen zorgen ervoor dat het bureau bestand is tegen voortdurende veranderingen zonder dat er complicaties ontstaan.

 

Stoelen en zitmeubelen

 

Samen met het bureau is de stoel het belangrijkste onderdeel van de kantoorinrichting, en de juiste stoel kan het verschil maken tussen gezondheidscomplicaties en een probleemloze tijd op het werk. Veel bedrijven proberen oplossingen te vinden voor deze problemen, maar geen enkel bedrijf heeft zoveel vooruitgang geboekt op dit gebied als FlexiSpot. Dat toont de catalogus aan met ongeveer 50 bureaustoelen. Ze zijn er in verschillende maten, vormen en ontwerpen, elk geschikt voor een bepaalde omgeving. Hieronder volgen enkele van de algemene kenmerken.

 • Ondersteuning van de lendenwervels: De grootste uitdaging van 8 uur per dag op kantoor zitten, is de belasting van de rug. Je kunt niet veel doen als de stoel niet ontworpen is om dit tegen te gaan. FlexiSpot-stoelen zijn uitgerust met 3D-lendensteun; ze omhelzen je lichaam van nek tot ruggengraat voor een comfortabele pasvorm.

 • In hoogte verstelbaar: Je kunt de stoel zonder krachtsinspanning hoger of lager zetten, zodat hij zich aan jou aanpast. De op- en neerwaartse bewegingen verlopen soepel door een hendel omlaag te duwen of omhoog te trekken tot je de gewenste hoogte bereikt.

 • Ademend mesh: De stoelen zijn uitgerust met een ademend gaas aan de achterkant, dat zorgt voor een constante luchtstroom. Dit is uiterst praktisch op kantoor, omdat het voorkomt dat je rug gaat zweten en dat er natte vlekken op je kleding komen.

 • Gecertificeerde kwaliteit: Voordat een FlexiSpot-stoel de assemblagefabriek verlaat, ondergaat hij een reeks tests om er zeker van te zijn dat elk onderdeel werkt zoals verwacht en bestand is tegen allerlei soorten druk.

 

Gezondheid en fitness

 

De combinatie van werk en fitness is een nieuw gebied dat langzaam voet aan de grond krijgt in veel kantooromgevingen. Alleen zijn nog niet veel fabrikanten erin geslaagd om de perfecte formule te vinden. De enige uitzondering is FlexiSpot. Er zijn veel factoren waarmee men moet rekening houden bij het ontwerp van fitnessoplossingen voor op kantoor, zoals lawaai, beschikbare ruimte en bewegingsvrijheid. Denk je niet aan deze factoren, dan kan de kantoorruimte onoverzichtelijk worden en het leven moeilijker.

 

Bij FlexiSpot vind je een reeks fitnessoplossingen die in elke kantoorruimte passen. Ze variëren van bureaufietsen tot vibratieplaten, fitnessbanken, massagepistolen en nog vele andere producten. Hieronder vind je enkele van de kenmerken die je mag verwachten van de bureaufiets en het werkstation.

 • Gemakkelijk te verplaatsen: Een bureaufiets is zwaar, maar hem verplaatsen van het ene deel van de kamer naar het andere is een koud kunstje. Hij heeft tenslotte wieltjes dus je hoeft de fiets maar met één hand over de vloer te duwen en zodat hij soepel glijdt naar precies de positie die je wenst.

 • Verstelbare zitting: De zitting kun je in een handomdraai verstellen, afhankelijk van jouw voorkeur. Er zit een zachte hendel onder waarmee je hem omhoog kunt trekken en omlaag duwen om hem aan jouw lengte aan te passen. Dit betekent dat hij kan worden gebruikt door mensen van 1,80 m tot 1,90 m.

 • Geweldig comfort: De vulling van de zitting is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om het juiste comfort te bieden, hoe zwaar je ook bent. De bekleding is zacht en je voelt de stevige delen van de zitting nauwelijks.

 • Stille werking: In tegenstelling tot sportfietsen is deze bureaufiets muisstil. Je kunt zo hard fietsen als je wilt en de mensen naast je zullen het nauwelijks horen. Niemand in het kantoor wordt afgeleid en dit geeft je de vrijheid om veel trainingen uit te proberen.

 • 8 moeilijkheidsniveaus: De bureaufiets is geen speelgoed. Er zijn acht moeilijkheidsgraden, aangegeven met een schaal van 2 tot 8. Een moeilijkheidsgraad kiezen, is eenvoudig en geeft je meer trainingsmogelijkheden.

 • Snelle montage: Om de bureaufiets te monteren, heb je niets of niemand nodig. Hij wordt voorgemonteerd geleverd en je hoeft alleen maar de onderdelen in elkaar te steken. Binnen de minuut na het uitpakken, kun je plaatsnemen en fietsen.

 

Waarom is FlexiSpot de juiste keuze?

 

Zoals gezegd zijn er heel wat aanbieders van meubeloplossingen die hun best doen om met geweldige producten te komen die alledaagse werkruimteproblemen oplossen. Er zijn er echter maar een paar die kunnen waarmaken wat ze beweren. Bovenaan dat lijstje staat FlexiSpot. Er zijn vele redenen waarom je Flexispot zou moeten kiezen voor je kantoormeubilair en accessoires, en de meest opvallende daarvan zijn de volgende.

 • 60 dagen gratis retournering: FlexiSpot hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Daarom leveren ze hun producten met een 30 dagen gratis retourbeleid. Zo heb je ruim de tijd om het product op een persoonlijk niveau te ervaren voordat je de definitieve beslissing neemt. Voldoet het niet aan je verwachtingen, dan kun je het veilig terugsturen.

 • Tot 10 jaar garantie: Het gebeurt niet elke dag dat je producten tegenkomt met een garantie van vijf jaar. Het dekt alle producten gekocht van erkende FlexiSpot-dealers in de Verenigde Staten. Tot de producten behoren zit-stabureaus, zit-stabureau converters, bureaufietsen, monitorsteunen en massagers. Dit geeft je de vrijheid om zonder zorgen te genieten van wat je koopt.

 • Milieuvriendelijke producten: FlexiSpot investeert in de bescherming van het ecosysteem. Daarom gebruikt de productieafdeling milieuvriendelijke materialen en investeert ze in recycling om ervoor te zorgen dat tijdens de productie zo weinig mogelijk van de natuur wordt vernietigd. Als je om het milieu geeft, zijn de producten van FlexiSpot precies wat je nodig hebt voor je kantoorruimte.

 • Goede financieringsplannen:  Als je niet genoeg geld hebt voor een meubelstuk dat je echt wilt hebben, kan FlexiSpot ervoor zorgen dat je het krijgt en de betalingen later voor zijn rekening nemen. De motor van de voortdurende groei van het bedrijf is producten bij zoveel mogelijk mensen krijgen die ze nodig hebben.

  

Conclusie

 

De inrichting van een kantoorruimte is niet alleen een kwestie van esthetiek. Je moet het de werknemers ook zo comfortabel mogelijk maken, en FlexiSpot heeft manieren gevonden om dit voor elkaar te krijgen. Als je op zoek bent naar duurzaamheid, efficiëntie en esthetiek in één, dan is de FlexiSpot precies wat je nodig hebt.