Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Een gedetailleerde introductie over elektrisch bed EB01

14 april 2023

Een goede nachtrust is van hoog belang voor de (algemene) gezondheid en daarbij natuurlijk ook het welzijn. Het juiste bed kan een aanzienlijk verschil maken in de kwaliteit van de slaap. Elektrisch bed EB01 van FlexiSpot is een geavanceerde slaapoplossing die comfort, functionaliteit en innovatie combineert om gebruikers de ultieme slaapervaring te bieden.

Flexibiliteit van de EB01

Het elektrische bed EB01 van FlexiSpot is een lattenbodem die geschikt is voor diverse bedden, daarom is het dus een zeer interessante optie. Aangezien dit voor meer flexibiliteit zorgt. De in hoogte verstelbare lattenbodem van FlexiSpot kun je gebruiken als een op zichzelf staand ondersteuningssysteem. Hij past ook zonder lattenbodem in een frame van standaardformaat. Er zijn drie hoogte-opties waar je keuze uit hebt, namelijk: 8 cm, 15 cm en 23 cm. Deze zijn passend bij verschillende bedframes en bieden je veel flexibiliteit om voor te kiezen, zodat jij optimaal kunt genieten van je elektrische bed.

Voorzien van comfort

Het EB01 elektrisch bed is ontworpen met het comfort van de gebruiker in het achterhoofd. Het beschikt over een eersteklas frame van hoogwaardige materialen, Het bed heeft ook verstelbare hoofd- en voeteneinden, zodat gebruikers hun perfecte slaaphouding kunnen vinden voor maximaal comfort en ontspanning. Tevens biedt het ook een interessante manier om spullen op te ruimen, de 23 cm max. Hoogte van de elektrische lattenbodem zorgt er namelijk voor dat je gemakkelijk spullen onder het bed weg krijgt. Iets wat altijd handig is, tevens heeft het elektrische bed ook nog eens een gemotoriseerde basis die voor maximaal 600 kg stuwkracht zorgt. Met een gewicht capaciteit 272 kg is het bed voor vrijwel iedereen geschikt, zelfs als je samen bent. Om van nog meer comfort te genieten valt de EB01 (of andere elektrische bedden) te combineren met het in hoogte verstelbare bedtafeltje van Flexispot.

Elektrische innovativiteit voor slapen

Een van de opvallende aspecten van het EB01 elektrisch bed is het elektrische mechanisme. Het bed is uitgerust met een geavanceerd elektrisch motor systeem waarmee gebruikers gemakkelijk het hoofd- en voeteneinde van het bed kunnen verstellen met een afstandsbediening. Dit maakt een aangepaste positionering mogelijk, waardoor het ideaal is om te lezen, TV te kijken, op een laptop te werken of gewoon de meest comfortabele slaaphouding te vinden. Ook het slapen, waar je uiteindelijk toch voor in je bed ligt, heeft hier veel baat bij. De motor is stil en werkt soepel, zodat u ongestoord kunt slapen.

Duurzaamheid, veiligheid en stijl

Het EB01 elektrisch bed is ook ontworpen met het oog op duurzaamheid en veiligheid. Het beschikt over een stevig stalen frame dat ontworpen is om lang mee te gaan en een stabiele en veilige basis vormt voor de matras. Het bed is ook uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals een beveiligingssysteem tegen overbelasting van de motor en een noodstopfunctie, zodat de veiligheid van de gebruiker in geval van nood gewaarborgd is.

 

Het elektrische bed EB01 draait niet alleen om comfort en functionaliteit, maar ook om stijl. Het heeft een strak en modern ontwerp dat bij elke slaapkamer inrichting past. Het bed is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, zodat gebruikers het bed kunnen kiezen dat het beste bij hun esthetische voorkeuren en kamerindeling past. Het minimalistische ontwerp en de strakke lijnen van het bed voegen een vleugje verfijning toe aan elke slaapkamer, waardoor een stijlvolle en uitnodigende slaapomgeving ontstaat.

Zero gravity modus

Een van de unieke kenmerken van het EB01 elektrisch bed is de "Zero Gravity" -modus. In deze stand kan het bed worden ingesteld op een positie die het gevoel van gewichtloosheid simuleert, wat voor een ideale slaaphouding kan zorgen, waarbij het hoofd en de voeten iets omhoog staan en het lichaam zich in een neutrale houding bevindt. Deze positie kan helpen de druk op de wervelkolom te verminderen, de bloedcirculatie te verbeteren en de spierspanning te verlichten, waardoor een diepere ontspanning en een rustiger slaap worden bevorderd. De "Zero Gravity"-stand is bijzonder handig voor mensen met rugpijn of andere problemen, omdat het verlichting kan bieden en het ongemak tijdens de slaap kan verlichten.

Conclusie

De EB01 is een innovatieve oplossing voor iedereen die op zoek is naar een elektrisch bed, dit kan helpen bij diverse medische toestanden. Tevens is het ook nog eens een heel comfortabel apparaat, waardoor je ontspannend kunt genieten en slapen. De EB01 is niet alleen ontworpen om er mooi en modern uit te zien, maar beschikt ook over een breed scala aan technieken en functies om het gebruiksvriendelijk, functioneel en handig te maken. Daarnaast is het bed een mooie toevoeging voor welke kamer dan ook, door gebruik te maken van extra modussen, zoals de ‘Zero gravity modus’, kan je extra genieten van de magische wereld van elektrische bedden en wat deze te bieden hebben. Ook andere ergonomische oplossingen zoals de laptoptafel MT3 kunnen handig zijn voor in jouw werkplek en/of slaapkamer. Voor meer informatie daarover kan je een kijkje nemen op onze blog en site.