Chat with us, powered by LiveChat

Handmatig in hoogte verstelbare laptoptafel MT3

Bild
Tisch DIY

Handmatig in hoogte verstelbare laptoptafel MT3

€ 159,99

Gratis verzending NL

60 dagen retourbeleid

Configurator
  • Configurator
  • Bevestiging

MT3: select please

Confirm Selections

€ 159,99
-
+

Gemakkelijk in hoogte verstelbaar

Het ingebouwde gasveermechanisme helpt om de werkplek stilletjes te verstellen tussen 74,5 cm en 114,5 cm. Gebruik gewoon de hendel om de tafel omhoog of omlaag te brengen.

Kantelbaar tafelblad

Kantel het tafelblad voor een natuurlijkere en betere houding bij het tekenen, ontwerpen, schrijven of lezen. De kleine ondersteuning voorkomt dat computers, muziekboeken, canvassen, tablets of studieboeken verschuiven.

Mobiel en veilig

De vier zwenkwielen zorgen voor een grote beweeglijkheid bij het werken, zodat de tafel stil en snel kan worden verplaatst. Dankzij het fijne ontwerp van de wieltjes is de MT3-tafel geschikt voor alle vloeren, zoals tapijt, parket of tegels.

Ruim werkoppervlak

Dit mobiele zit-sta bureau is een geweldig alternatief voor je traditionele bureau. Met een afmeting van 600 mm × 520 mm vinden zelfs de grootste notebooks een plaatsje.

Toepassing in uiteenlopende situatie

Het bureau heeft een lichtgewicht aluminium frame dat is afgewerkt in gesatineerd tin voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Het is perfect voor verschillende omgevingen zoals kantoor, thuiskantoor of bibliotheek.