Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Hoe kies ik een zit sta bureau dat bij mij past?

29 januari 2023

Een nieuw bureau kopen doen de meeste mensen niet zomaar. Een goed bureau is niet goedkoop, en moet aan verschillende specifieke eisen voldoen. Welke eisen, dat ligt natuurlijk geheel aan u! Iedereen is anders, en iedereen wil wat anders.

 

Hoe zorg je ervoor dat je een bureau kiest dat bij jou en jouw levensstijl past?  In dit artikel zullen we hier dieper op ingaan.

De voordelen van een zit-sta bureau

De voordelen van een zit-sta bureau zijn legio. Hier hebben we het al uitgebreid over gehad. Natuurlijk is het beter om een bureau te hebben dat precies bij je past!

 

Omdat we niet allemaal hetzelfde gebouwd zijn en dezelfde lichaamsafmetingen hebben, is het onzin om te verwachten dat we allemaal zonder klachten urenlang achter eenzelfde bureau zitten.

 

Naast lichamelijke voordelen heeft het in hoogte verstelbare bureau ook mentale voordelen: het afwisselen van werkhouding van zitten naar staan is bewezen goed voor de geestelijke creativiteit en geeft een uitgerust gevoel aan het eind van de dag.

Hoe maak ik een keuze?

Om een goede keuze te maken tussen de vele verschillende mogelijkheden in ons assortiment flexibel kantoormeubilair en bureau’s voor thuis, dient u eerst te bedenken waar u het bureau precies voor wilt gaan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan wat u tot nu toe heeft gehad, en wat u het liefste veranderd zou willen zien. Zo heeft u al een goed uitgangspunt!

 

Ook is het handig om te weten waar het bureau in eerste instantie komt te staan. Flexibureaus staan prima in iedere omgeving, maar misschien wilt u voor een speciaal tafelblad kiezen, of heeft u maar een beperkte ruimte beschikbaar en dient het bureaublad dikker, dunner korter of langer te zijn. Alles is mogelijk!

Stel uw eigen bureau samen!

FlexiSpot zou FlexiSpot niet zijn als niet alles flexibel zou zijn! Heeft u een ‘gewoon bureau nodig, maar dan anders’? Bij ons kunt u uw hele bureau zelf samenstellen!

 

- Verschillende soorten bureaubladen

- Verschillende maten bureaubladen

- Verschillende poten, wieltjes

- Ladeblokken, hangladen, opbergruimte

- Extra planken

- Handmatig in hoogte verstelbare bureaus

- Elektrisch verstelbare bureaus

- Keuze tussen 1 of 2 elektrische hefmotoren

 

Speciale bureaus

Omdat zelfs het beste flexi bureau soms niet aan specifieke eisen voldoet, hebben wij bureaus ontwikkeld voor een meer gerichte doelgroep;

 

- een bureau om uw keyboard op te zetten of te gebruiken als studiotafel

- een bureau om uw naaimachine op te zetten

- een laptopstandaard voor presentaties

- een bureau/tafel die u over een bed heen kan schuiven

- een tekenbureau waarvan u het blad in een hoek van 40 graden kunt zetten

- een hoekbureau

- een bureau met een bureaublad van 120 graden

- een gebogen bureau

 

De koopgids gebruiken

Heeft u al een bepaald bureau in gedachten? Bekijk ons assortiment aan kant en klare modellen. Misschien kunt u daar al vinden wat u in gedachten heeft!

 

Is het standaard bureau nog niet helemaal naar uw wens? Bekijk onze accessoires en pas het bureau geheel aan uw eigen wensen aan! Alle verschillende opties ziet u netjes naast elkaar staan zodat u in een oogopslag kunt zien welke keuze het beste voor u is.

Vragen?

Bent u niet zeker van uw keuze? Met de snelle chatfunctie op onze website kunt u heel gemakkelijk uw vraag stellen en ons advies vragen. U kunt onze specialisten ook via de telefoon of email bereiken