Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Work Like New: De Nieuwe Manier Van Werken

01 maart 2023

Met onze nieuwe slogan "De nieuwe manier van werken/ Work like new" willen wij onze baanbrekende nieuwe manier van benadering tussen werk en gezond leven uitdrukken.

Wij hebben onszelf als missie gesteld om het werken achter een bureau opnieuw uit te vinden en hiermee te voldoen aan de eisen van nu. Of dat nu gaat om een werkplek voor thuis of in een kantoor setting.

Wilt u zitten? Ik kan staan!

Sinds jaar en dag zijn wij gewend aan een zittend bestaan; Van jongs af aan worden we in principe gedwongen om stil te zitten. We zitten als kind al eerst uren stil op school, om vervolgens de rest van ons leven stil te zitten achter een bureau op kantoor.

 

Ondanks dat de maatschappij om ons heen in een hoog tempo is veranderd in de laatste jaren, is er op kantoor maar weinig veranderd. Het meubilair is weliswaar iets beter geworden, de typemachine is vervangen voor een razendsnelle flatscreen computer en de bedrijfsergonoom komt tegenwoordig kijken hoever je beeldscherm staat.

 

We hoeven tegenwoordig niet meer naar het kopieerapparaat te lopen of naar een andere afdeling te gaan om iets te regelen. We zitten dus nóg meer vastgeplakt aan onze stoel dan ooit tevoren.

  

Toch weten we nu al een hele tijd dat lang stilzitten helemaal niet gezond is! Behalve lichamelijke klachten zoals rugklachten, nekklachten gezwollen voeten en ontstoken schouderpezen, is lang stilzitten een dooddoener voor motivatie en inspiratie.      

 

De kantoorwereld na 2020

De grootste verandering op kantoor vond plaats in 2020. De termen ergonomisch werken en flexplekken bestaan al veel langer in ons vocabulair, maar er veranderde in principe maar weinig. Omdat er sprake was van een corona crisis moésten we ineens wel anders gaan werken.

 

Druk bezochte kantoren zagen het aantal dagelijkse bezoekers drastisch afnemen, en mensen kregen steeds meer behoefte aan een goede thuiswerkplek. Ook de studenten waren niet langer meer welkom in de collegezalen en dienden ineens hun seminars van achter hun laptop thuis te volgen. Maar wie heeft er nog zin om geld uit te geven aan een ouderwets, stijf bureau?

De nieuwe manier van werken

FlexiSpot zet zich in om onze werkhouding te verbeteren en aan te passen aan het nieuwe, moderne flexkantoor. Geen vaste bureaus voor vaste medewerkers, maar flexibel kantoormeubilair dat past bij een actiever, creatiever en gezonder leven!

 

En om deze verandering aan onze klanten kenbaar te maken hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe visuele homepage en een nieuw ontwerp van ons logo. Wij hopen dit op 1 maart 2023 online te zetten.

Think outside the box!

Veel mensen zijn voor hun werk gebonden aan hun laptop of computer. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat je niet zonder bureau kunt. Maar waarom zou je de hele dag gaan zitten in plaats van staan? En waarom gaan we er eigenlijk van uit dat voor ons werk meubilair geldt ‘one size fits all’, terwijl we toch allemaal anders zijn?

 

Daarom vind u bij ons bureaus die zich aanpassen aan de mens. Door middel van een uitermate gebruiksvriendelijk draaizwengel in combinatie met oersterke periscoop tafelpoten kunt u heel gemakkelijk de hoogte van het bureau aanpassen aan uw wensen.

 

Wilt u het werkblad van uw bureau het liefst in een hoek van 40 graden hebben? Geen enkel probleem voor FlexiSpot! Of u nu op een ergonomische skippybal wilt gaan zitten of gaan staan, de verstelbare bureaus van FlexiSpot werken met u mee.

Stel je eigen bureau samen!     

Bij ons staat flexibiliteit voorop. En wij snappen als geen ander dat iedereen andere eisen aan zijn of haar werkplek stelt.Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid zelf hun ideale bureau te ontwerpen.

 

Bepaal zelf de kleur en vorm van het tafelblad, de verstelmogelijkheden, of ga voor de geïntegreerde USB poorten en oplaadmogelijkheden voor uw mobieltje. Bij FlexiSpot vind je een ruime keuze qua vormgeving en gebruikte materialen zodat het meubilair van FlexiSpot zeker niet misstaat in ieder interieur.

 

Van automatisch in hoogte verstelbare zit - sta bureaus tot flex hometrainers, bureaustoelen die volledig aan uw persoonlijke lichaamsverhoudingen kunnen worden aangepast en ondersteuning geven daar waar het nodig is tot speciale bureaus voor naaimachines, keyboards en influencers, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om een actief en gezond leven te leiden. Welk doel u ook voor ogen heeft, bij ons vindt u de oplossing.

  

 

 

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Natuurlijk letten wij bij de keuze van materialen niet alleen op comfort en vormgeving, maar er is zeker ook aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.

 

Al onze producten zijn ontworpen met het oog op de toekomst. De gebruikte materialen zijn gemakkelijk te recycleren, al gerecycled, of afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Wij houden alle innovatie op dit gebied nauwlettend in de gaten, en ons eigen team is altijd op zoek naar nog betere oplossingen op materialen te recyclen en toepassingen van gerecyclede op upcyclede materialen.

Begin nu met beter leven!

Wil jij ook meer flexibel worden? Bekijk ons uitgebreide assortiment aan flexibel kantoormeubilair. U vind er alles wat u nodig heeft om van uw werkplek thuis of op kantoor een gezonde en inspirerende plek te maken.

 

Heeft u ons assortiment aan accessoires al bekeken? Hier vind u alles wat u nodig heeft om van uw bureau de ultieme werkplek te maken.  Verschillende soorten en maten monitorhouders, kabelgoten, elektronisch aangestuurde hefbomen, verschillende soorten ladeblokken, antivermoeidheidsmatten tot ergonomische zitkussens.

 

Mist u een accessoire of heeft u een idee hoe het nog beter kan? Laat het ons weten! Wij staan altijd open voor goed advies en innoverende ideeën.

 

Service & Garantie

Mocht u toch ontevreden zijn over onze producten, dan kunt u aanspraak maken op de 60 dagen niet-goed-geld-terug regeling. Lees hiervoor de instructies op onze website aandachtig door.

 

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling? Of misschien wilt u deskundig advies bij het samenstellen van uw persoonlijke werkplek of kantoor? U vindt enkele veelgestelde vragen en antwoorden op onze FAQ-pagina. Natuurlijk kunt u ons ook tijdens de kantooruren bellen. Het telefoonnummer staat op onze website. Wij staan u graag met raad en daad terzijde.