Chat with us, powered by LiveChat

Zit sta bureau in Naaien ES9

Bild
Tisch DIY

Zit sta bureau in Naaien ES9

€ 699,99

Gratis verzending NL

60 dagen retourbeleid

Configurator
  • Configurator
  • Bevestiging

Zit sta bureau: select please

Confirm Selections

€ 699,99
-
+

Presentatie van onze ES9 naaitafel

Til uw naaiwerk naar een hoger niveau met de nieuwe ES9W van Flexispot. Dit innovatieve nieuwe product combineert een zorgvuldig ontworpen, speciale naaitafel met een in hoogte verstelbaar powerframe om u de meest comfortabele en ergonomische naai-ervaring op de markt te bieden. Of u nu met de hand naait of met een naaimachine, de ES9W biedt de perfecte hoogte om nek-, schouder-, pols- en rugpijn te verminderen, zodat u langer en comfortabeler kunt naaien, of u nu zit, staat of ergens daartussenin.
Wil je je familie enthousiast maken over naaien? De ES9W is de perfecte multi-user naaitafel, met een hoogtebereik dat groot genoeg is voor alle ontwerpers, van kinderen tot volwassenen, om hun eigen hoogte in te stellen voor maximaal comfort en ergonomie.

Verstelbaar naaiplateau

Met een draai aan de knop kunt u het werkblad tot vijf niveaus omhoog of omlaag verstellen om plaats te bieden aan uw naaimachine, documenten of zelfs een toetsenbord. Combineer met een speciaal ontworpen verstelbare plank om de hoogte van uw naaimachinevoet aan te passen voor maximaal gemak en efficiëntie. Elke verdeler is 1", Gewichtscapaciteit: 12kg.

Groot werkoppervlak

Een verstelbaar naaimachineplatform van 58 x 26 cm, gecombineerd met een afneembare bijzettafel van 20 x 60 cm, alles in een ruimte van 130 x 60 cm, om een compacte en toch ruime werkruimte te creëren voor maximale efficiëntie.

Toetsenbord met geheugenfunctie

Dit Flexispot-stabureau is uitgerust met vier geheugenknoppen waarmee u tot vier zit- en stahoogtes kunt opslaan en uw houding met één enkele aanraking kunt veranderen.

Hoogwaardige constructie

Het frame van het bureau is gemaakt van hoogwaardig, vlek- en krasbestendig staal en voorkomt wiebelen, zelfs in de hoogste stand. De krachtige motor, in combinatie met de verbeterde tweetraps poten, zorgt de hele dag voor soepele en naadloze overgangen./div>