Chat with us, powered by LiveChat

Retro in hoogte verstelbaar bureau EHD5

Bild
Tisch DIY

Retro in hoogte verstelbaar bureau EHD5

€ 649,99

Gratis verzending NL

60 dagen retourbeleid

Configurator
  • Configurator
  • Bevestiging

Retro bureau EHD5: select please

Confirm Selections

€ 649,99
-
+
Retro ontwerp

Retro ontwerp

Ben je gek op retro, let dan maar eens op! Ons fraai vormgegeven in hoogte verstelbare bureau heeft functionaliteit en stijl goed gecombineerd. Het ziet er niet alleen prachtig uit maar is ook nog eens handig in het gebruik. Het zal helemaal aan je smaak voldoen.

Toepassing in uiteenlopende situaties

Dankzij de retro stijl kan ons EHD5-bureau goed gecombineerd worden met elk interieur, ongeacht of de omgeving in warme of koude kleuren is. EHD5 is veelzijdig en zal rust en elegantie toevoegen aan de kamer.
Toepassing in uiteenlopende situaties
Ruime lade

Ruime lade

Een lade biedt de EHD5-gebruikers meer opbergruimte om te werken of te studeren. Leg belangrijke documenten of voorwerpen in de lade zodat je ze altijd bij de hand hebt. Tegelijkertijd blijft het oppervlak van je bureau opgeruimd.

Ingebouwde USB-poorten

Tegenover traditionele in hoogte verstelbare bureaus is de EHD5 een echte uitblinker. Het is het enige bureau met drie handige ingebouwde USB-poorten. Dit biedt je maximaal gemak bij het gebruik van elektronische apparaten en zal je dagelijks leven of werk veel eenvoudiger maken.
Ingebouwde USB-poorten
Gemakkelijk te installeren

Gemakkelijk te installeren

De EHD5 tafel is ook zeer snel te monteren. Je hoeft alleen maar de verschillende onderdelen met elkaar te verbinden met behulp van het benodigde gereedschap. In slechts drie stappen voltooi je de installatie.