Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in voor 10% korting
Tot 10 jaar garantie
Een vrolijke, moderne werkplek thuis
Met een heleboel ideeën voor bureaus, stoelen, opbergruimte en andere werkbenodigdheden kun je een ideale werkruimte thuis vinden waarin je efficiënt en flexibel kunt werken, en laat je de show over aan de inrichting.
Werkparadijs
Thuiswerkplek
Verstelbaar comfort op een bureau
Zitten of staan (of allebei). Met dit stevige zit-sta bureau vind je de juiste houding voor jou. Het grote werkoppervlak geeft je genoeg ruimte om je te concentreren en de slimme kabel opbergoplossing eronder houdt alles overzichtelijk.
Alle bureaus bekijken
Een stoel die de hele dag comfortabel zit
Of je hem nu nodig hebt om te spelen of om te werken, maximaliseer het comfort met een bureaustoel waarbij je de hoofdsteun, lendensteun, zithoogte en zitdiepte kunt verstellen zodat hij perfect bij jou en je partner past.
Alle stoelen bekijken
Alles op zijn plaats
Kleine details kunnen een groot verschil maken. Ruime lades helpen je om alles te organiseren, van kabels en pennen tot papieren en mappen. Speel met verlichting om verschillende sferen te creëren voor plezier, studie of samenzijn; als je van kleuren houdt, laat ze dan vloeien. Hetzelfde geldt voor je werkplek.
Alle accessoires bekijken
Inspiration by Influencers
Bekijk de nieuwste video's van FlexiSpot ES ontwerpers om eenvoudige, alledaagse oplossingen te vinden waarmee je de uitstraling, het comfort en de functionaliteit van je huis kunt verbeteren.
Meer ideeën, tips en inspiratie
Ontdek onze ideeën voor het starten van je nieuwe project, vind oplossingen voor de meest voorkomende uitdagingen in elk huis en laat je inspireren door content van onze producten in actie.