Chat with us, powered by LiveChat
KRIJG 8% KORTING

Schrijf je in voor 8% korting en win je gratis cadeau!

We maken één EW8-tafel klaar voor elke dag van 22-26 mei.

Je bent succesvol geregistreerd.
U ontvangt nu een e-mail van ons waarmee u uw aanmelding voor de nieuwsbrief dient te bevestigen.
Dank u voor uw interesse.
KRIJG 8% KORTING

Schrijf je in voor 8% korting en win je gratis cadeau!

We maken één EW8-tafel klaar voor elke dag van 22-26 mei.

Je bent succesvol geregistreerd.
U ontvangt nu een e-mail van ons waarmee u uw aanmelding voor de nieuwsbrief dient te bevestigen.
Dank u voor uw interesse.
Kleurwedstrijd
Mooie prijzen voor de eerste vijf winnaars!
Wedstrijd Datum: 15 mei - 26 mei
1.
Regels
Ranglijst
Behaalde Resultaten
1e
2e
3e
SPEEL NU
00
Raak aan om te draaien
Score
00
Hoogste
00
Regels
Welkom bij ons Kleurenspel!
Klik op de zeshoek zodat deze gaat draaien. Probeer de kleur overeen te laten komen met de kleur van de vallende ballen. Hoe vaker het lukt om de kleur te matchen, des te meer punten ontvang je. Maak kans op mooie prijzen met dit leuke spel van FlexiSpot!
Spelregels
(A)
Voor het spel
*Om deel te nemen aan het spel en in aanmerking te komen voor de aankondiging van het leaderboard en de verdeling van de prijzen, hebben we je e-mailadres nodig voordat het spel begint. Zorg ervoor dat je persoonlijke gegevens juist zijn voordat je ze indient.
(B)
Voor de wedstrijd
Zodra u op "SPEEL NU" klikt, begint het spel. Ga er goed voor zitten, handen bij de knop en opperste concentratie.
Klik op je muis (pc) of gebruik je vinger (mobiel) om de zeshoek met de klok mee te draaien. Probeer de kleur van het bovenste gedeelte van de zeshoek overeen te laten komen met de kleur van de vallende bal.
Je scoort 1 punt voor iedere bal die met succes is gematcht. Bij een onjuiste match wordt het spel beëindigd. Hou het zo lang mogelijk vol. Wie de meeste punten weet te verzamelen komt op ons scorebord, en wie weet? Misschien win jij die prachtige hoofdprijs wel!
(C)
Na de wedstrijd
Zodra het spel beëindigd is omdat je een foute match hebt gemaakt, kun je op onze website de door jouw behaalde score en het scorebord bekijken. Je bent van harte welkom om het nog een paar keer te proberen en je persoonlijke hoogste score te verbeteren.
Als er meerdere deelnemers zijn met dezelfde score, zal de eerste gebruiker die uitdaagt een hogere rangorde hebben. De volgende uitdagers met dezelfde score hebben een dalende rangorde. De uiteindelijke winnaars worden op 27 mei (CET) om 00:00 gekozen. Wie op dat moment de allerhoogste score heeft behaald ontvangt van ons een prachtige prijs! Ook voor de spelers op plaats 2 tot en met 5 zijn prijzen te winnen.
Onze prijzen zijn cadeaubon van € 1,200, zit-sta bureauframe E7Q, EHD2, bureaustoel BS11 Pro en bureau frame EF1 van ranglijst.
Technische benodigdheden
  • Internetverbinding: Om het spel te spelen heb je een stabiele internetverbinding nodig. Onstabiele of trage internetverbindingen kunnen ervoor zorgen dat het spel vertraging oploopt, vastloopt of crasht.
  • Browser compatibiliteit: Het spel kan het beste worden gespeeld op moderne webbrowsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge. Oudere Sommige van de spelfuncties worden niet ondersteund door de oudere browserversies en kunnen daardoor problemen ondervinden met de download van het spel.
  • Apparaat compatibiliteit: Het spel kan worden gespeeld op desktopcomputers, laptops of mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Mobiele apparaten kunnen echter verschillende schermformaten en resoluties hebben die de gameplay-ervaring kunnen beïnvloeden.
Disclaimer
  • Alleen personen boven de 18 jaar mogen deelnemen.
  • Door deel te nemen aan het spel, wordt u verondersteld de onderstaande regels te hebben begrepen en ermee in te stemmen.
  • Alle deelnemers maken gelijke kans.
  • We beloven geen klantgegevens aan derden door te geven.
  • We behouden ons het recht voor om en deelnemer die de spelregels overtreedt of zich anderzijds schuldig maakt aan oneerlijk gedrag uit te sluiten van het ontvangen van prijzen.
  • We behouden ons het recht voor om de spelregels op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
  • Alle geschillen met betrekking tot de prijzen of de spelregels zullen door ons team van beheerders worden bekeken en opgelost. Hun beslissing is definitief en bindend.
Heel veel succes en veel plezier!
Eerste plaats
Cadeaubon van € 1200
Tweede plaats
E7Q
Derde plaats
EHD2
Vierde plaats
BS11 Pro
Vijfde plaats
EF1
Eerste plaats
Cadeaubon van € 1200
Tweede plaats
E7Q
Derde plaats
EHD2
Vierde plaats
BS11 Pro
Vijfde plaats
EF1
Ranglijst
De eerste 5 plaatsen ontvangen een geweldige prijs!
Sluitdatum van de Plaatsing: 26/05/2023
Behaalde Resultaten
Sluitdatum van de Plaatsing: 26/05/2023
GEFELICITEERD!
GEFELICITEERD!
Je hoogste score staat nu op
Maak kans en win een cadeaubon van €1,200! Uw huidige plaatsing op de ranglijst kan veranderen tot de sluitingsdatum van deze actie. U kunt tot deze datum blijvenmeespelen om uw plaats op het scorebord te verzekeren.
Attentie
Dank voor uw steun aan FlexiSpot!
De campagne is afgelopen en het ranglijst wordt niet meer bijgewerkt. Als je ons spel leuk vindt, kun je er nog steeds van genieten en jezelf uitdagen. Er zijn echter geen prijzen meer.