Chat with us, powered by LiveChat

Elektrisch bedframe S5

Bild
Tisch DIY

Elektrisch bedframe S5

€ 599,99

Gratis verzending NL

60 dagen retourbeleid

Configurator
  • Configurator
  • Bevestiging

Kleur: select please

Confirm Selections

€ 599,99
-
+

Document

Flexibele gebruiksmethoden

De hoofdverstelling gaat van 0 tot 60 graden en de voetverstelling gaat van 0 tot 45 graden. Dit helpt om comfortabel de perfecte hoek te vinden om te lezen, TV te kijken of te slapen. De verschillende hoeken verlichten rugpijn en voorkomen moeilijkheden bij het opstaan, vooral voor oudere mensen. De lattenbodem vermindert ook snurken, slaapapneu en ongemak tijdens de zwangerschap.

Meer veiligheid

Onderbedlamp
Matrasondersteuning
Stickers van antislipvilt

Er is een lamp aan elke kant van het verstelbare bedframe, die wordt bediend met een afstandsbediening. De twee lampen zijn er zodat u 's nachts uit en in bed kunt stappen zonder uw partner te storen.

Een speciaal ontworpen matrassteun houdt het matras op zijn plaats tijdens de aanpassingen, zodat het niet kan verschuiven.

In de transportdoos van de tafelpoten zitten 6 antislipviltjes die op de onderkant van de poten kunnen worden geplakt om de vloer te beschermen en ervoor te zorgen dat het bed niet wegglijdt.

Gewichtloze modus

In de zero gravity modus worden de benen iets boven het hart opgetild om de natuurlijke kromming van de ruggengraat te behouden. Deze houding helpt niet alleen de pijn te verlichten, maar verbetert ook de bloedsomloop, vermindert snurken, verbetert de spijsvertering en helpt u beter te slapen.

Eenvoudige aanpassing

Met de draadloze afstandsbediening met negen knoppen kunt u eenvoudig de gewenste hoek instellen, bijvoorbeeld de gewichtloze stand, de leesstand of de anti-snurkstand. Dankzij de geheugenfunctie kunt u ook de gewenste hoek naar wens instellen.