Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Work like new, live like new - De Pioniers Achter een Comfortabele Toekomst

08 maart 2024

Onze Drive

"Werk als nieuw, leef als nieuw" is geïnspireerd op het idee dat we allemaal verdienen om ons werk en leven te vernieuwen. Traditionele werkplekken kunnen statisch en saai zijn, wat kan leiden tot verminderde productiviteit, motivatie en welzijn. FlexiSpot gelooft dat dynamische, comfortabele en inspirerende werkplekken een positieve invloed kunnen hebben op alle aspecten van ons leven.

Wat betekent "Werk als nieuw, leef als als nieuw"?

"Werk als nieuw, leef als nieuw" is een veelomvattende filosofie die drie kernwaarden vertegenwoordigt:

Dynamisch: FlexiSpot is een pionier in de ontwikkeling van kinetische meubelen, zoals bureaus die omhoog en omlaag kunnen worden versteld, loopbanden en bureaufietsen. Deze meubelen moedigen beweging aan en helpen statische houdingen te verminderen, wat kan leiden tot verbeterde bloedcirculatie, focus en energie. In de video 'Pegasus' zien we hoe het bureau met elektrisch verstelbare hoogte naadloos verandert van zithouding naar staande houding, zodat de gebruiker de hele dag door kan bewegen.

Huislijk: FlexiSpot begrijpt dat werkplekken niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook uitnodigend en inspirerend. Daarom ontwerpen ze ergonomische bureaus die naadloos integreren in elke woon- of werkomgeving. De bureaus in de video's 'Viva la Vida' en 'Dream Boldly' tonen een perfecte balans tussen modern design, comfort en functionaliteit, waardoor ze zich aanpassen aan elke interieurstijl.

Vervullend: FlexiSpot beschouwt zichzelf meer dan alleen een leverancier; ze streven ernaar een echte partner te zijn voor uw werk en leven. Ze bieden een breed scala aan ergonomische producten, handige tips en informatie om u te helpen een gezonde en productieve werkplek te creëren.

De producten in de video's

In onze kantoren zie je vaak nog steeds traditionele werkplekken die verre van inspirerend zijn. Bij FlexiSpot geloven we dat het tijd is om dat te veranderen. We willen je helpen om je werkplek te transformeren tot een dynamische, huiselijke en stimulerende omgeving die je uitnodigt om nieuwsgierig, creatief en jezelf te zijn.

Precies om deze reden hebben we de filosofie "Werk als nieuw, leef als nieuw" ontwikkeld. Deze filosofie draait om het creëren van werkplekken die jouw welzijn ondersteunen en je inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Pegasus:

In deze video nemen we een kijkje naar de traditionele kantoorinrichting en ontdekken we hoe het E7 PRO elektrische bureau nieuwe manieren van werken mogelijk maakt. De video voert ons mee naar een futuristische omgeving waar we niet langer gebonden zijn aan een statische houding. Het E7 PRO bureau helpt ons te ontsnappen aan de beperkingen van een traditionele werkplek en laat ons vliegen naar een nieuwe, dynamische werkwereld.

Belangrijkste kenmerken:

Elektrisch verstelbaar bureau voor moeiteloos wisselen tussen zitten en staan

Verhoogt onze energie en focus

Futuristisch design

Viva la Vida:

Deze video viert het leven buiten kantoor en toont de veelzijdigheid van FlexiSpot producten. Met de elegante en comfortabele BS12 PRO bureaustoel creëren we niet alleen een inspirerende werkplek, maar ook een comfortabele thuisbasis voor al onze hobby's en vrijetijdsactiviteiten.

Belangrijkste kenmerken:

Comfortabele bureaustoel voor thuis en op kantoor

Verstelbare armleuningen en rugleuning

Elegant design

Dream Boldly:

Dit concept benadrukt de perfecte balans tussen stijl en comfort die FlexiSpot ergonomische stoelen vertegenwoordigen. De X2 stoel past zich moeiteloos aan verschillende omgevingen aan, van een high-tech gaming setup tot een klassieke leeshoek.

Belangrijkste kenmerken:

Ergonomische stoel voor optimale ondersteuning

Verstelbare hoogte, rugleuning en armleuningen

Stijlvol design

De video's van FlexiSpot illustreren perfect hoe hun producten ons kunnen helpen dynamische, huiselijke en stimulerende werkplekken te creëren. Met hun focus op innovatie en design helpt FlexiSpot ons om ons beste zelf te zijn, zowel op kantoor als thuis.

Onze Vooruitblik

Terwijl we vooruitkijken, stuurt de visie van FlexiSpot ons naar een toekomst waar ergonomische oplossingen niet alleen een noodzaak zijn, maar een levensstijl vormen. De dynamische, huiselijke en vervullende principes die verweven zijn in hun merkfilosofie blijven de manier waarop we onze omgeving waarnemen en ermee omgaan vormgeven. FlexiSpot herdefinieert niet alleen meubels; ze herdefiniëren de manier waarop we werken en leven.

Tot slot is de filosofie van FlexiSpot "Werk als nieuw, leef als nieuw" meer dan een slogan; het is een uitnodiging om een leven te omarmen waarin elk moment dynamisch is, elke ruimte huiselijk is en elke samenwerking vervullend is. Doe mee aan de revolutie en laat FlexiSpot de manier waarop je werkt en leeft transformeren.