Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Verwelkom de Lente met de FlexiSpot Lente Sale!

08 maart 2024

De lente is in bloei en uw setup ook!

De winterblues verdwijnen als sneeuw voor de zon, net als de kans om uw thuiswerkplek te upgraden tijdens de FlexiSpot Lente Uitverkoop! Met vier weken vol aantrekkelijke kortingen op onze populairste zit-sta bureaus, ergonomische stoelen en meer, is dit het perfecte moment om uw gezondheid en productiviteit te boosten.

De lente staat bekend om een nieuwe start en frisse energie. Wat is een betere manier om dat te weerspiegelen dan door uw werkomgeving te vernieuwen? Een ergonomisch zit-sta-bureau kan u helpen om actiever te zijn en rugpijn te verminderen, terwijl een comfortabele stoel uw houding verbetert en vermoeidheid tegengaat. Dit kan leiden tot verhoogde concentratie en meer energie gedurende de dag.

Naast de fysieke voordelen kan het upgraden van uw thuiswerkplek ook uw mentale welzijn ten goede komen. Een georganiseerde en opgeruimde ruimte kan stress verminderen en creativiteit bevorderen. Profiteer van de FlexiSpot Lente Uitverkoop om de perfecte balans te vinden tussen comfort, gezondheid en productiviteit.

Weekoverzicht

Week Product Originele prijs Verkoopprijs Besparing
Week 1 E8 Zit-Stabureau €499,99 €349,99 €150,-
Week 1 BS2 Ergonomische Stoel €299,99 €199,99 €100,-
Week 2 E7 Pro Zit-Stabureau €549,99 €399,99 €150,-
Week 2 BS11 Pro Ergonomische Stoel €459,99 €359,99 €100,-
Week 3 EW8 Zit-Stabureau (Bamboe) €499,99 €379,99 €120,-
Week 3 BS8 Pro Ergonomische Stoel €469,99 €339,99 €130,-
Week 4 GT3 Gaming Stoel €459,99 €299,99 €160,-
Week 4 GC5 Kantoormeubel €469,99 €329,99 €140,-

Profiteer van twee extra cashback acties!

Naast de wekelijkse kortingen, kunt u ook profiteren van twee speciale cashback acties:

De eerste 5 bestellingen met een stoel die na 11.00 uur CET op 8 maart worden geplaatst en betaald, ontvangen een cashback van maximaal €1.000,-.

De eerste 5 bestellingen met een relaxfauteuil die na 11.00 uur CET op 1 april worden geplaatst en betaald, ontvangen een cashback van maximaal €1.000,-.

De kracht van de lente: inspiratie voor uw thuiswerkplek

De lente is een seizoen van vernieuwing en groei. De natuur ontwaakt uit zijn winterslaap en barst uit in een explosie van kleuren en geuren. Waarom zou u diezelfde inspiratie niet toepassen op uw thuiswerkplek?

Profiteer van de FlexiSpot Lente Uitverkoop en gebruik de volgende tips om uw werkruimte te transformeren tot een inspirerende en productieve omgeving:

Breng de natuur naar binnen: Voeg planten toe aan uw werkplek. Planten zorgen niet alleen voor zuurstof en verbeteren de luchtkwaliteit, maar ze dragen ook bij aan een rustige en inspirerende sfeer.

Laat het licht binnen: Maak gebruik van natuurlijk licht door overdag de gordijnen open te doen. Natuurlijk licht verbetert uw humeur en verhoogt uw energieniveau.

Creëer een geurbeleving: Gebruik geurkaarsen of etherische oliën met opwekkende geuren zoals citrus of pepermunt. Geuren kunnen uw alertheid en creativiteit stimuleren.

Ruim op en organiseer: Een opgeruimde en georganiseerde werkplek zorgt voor minder afleiding en verbetert uw focus. Profiteer van de voorjaarsschoonmaak om uw bureau op te ruimen en onnodige items weg te doen.

Personaliseer uw ruimte: Voeg persoonlijke items toe aan uw werkplek, zoals foto's, kunstwerken of inspirerende quotes. Dit kan uw motivatie verhogen en uw werkruimte prettiger maken.

Combineer deze tips met de fantastische aanbiedingen tijdens de FlexiSpot Lente Sale en creëer een thuiswerkplek die zowel functioneel als inspirerend is. Perfect tijdens deze lente dagen. Laat de lente u helpen om gezonder, productiever en creatiever te werken!

Disclaimer:

Houd er a.u.b. rekening mee dat de genoemde kortingen en cashback acties van toepassing waren op het moment van schrijven. FlexiSpot kan deze aanbiedingen te allen tijde wijzigen. Raadpleeg de website van FlexiSpot voor de meest actuele informatie.