Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 5% korting
Tot 10 jaar garantie

Nieuw bij FlexiSpot: accessoires en nieuwe in hoogte verstelbare bureaus

23 februari 2024

Er gebeurt veel bij FlexiSpot - veel nieuwe producten in de aanbieding! We proberen altijd de meest innovatieve producten aan te bieden en te luisteren naar wat onze klanten willen. November is niet alleen de maand van de ongelofelijke kortingen, maar ook de tijd waarin we veel nieuwe producten aan ons assortiment toevoegen. Laten we ze eens in detail bekijken.

1. Flexibele modulaire rolcontainers

Vind je de standaard rolcontainers een beetje te log en te inflexibel? Of ben je op zoek naar een aanpasbare opslagruimte op wieltjes die je in een handomdraai kunt transformeren? Zoek dan niet verder!

De https://www.flexispot.nl/opbergcombinatie-cb5.html bestaat uit drie opslag modules, een deksel en een basis met wielen. Deze worden eenvoudig op elkaar gestapeld zoals jij dat wilt. Wil je een kleine tafel? Geen probleem - gebruik gewoon één box en het onderstel met wieltjes. Wil je de inhoud van slechts één box vervoeren? Dan verwijder je die gewoon! Of heb je meer hoogte nodig op het mobiele onderstel onder de tafel? Geen enkel probleem met de FlexiSpot modulaire mobiele opbergcombinatie! Als je wilt, kun je ook met markers op het afwasbare oppervlak schrijven.

2. Monitorstandaard, massief houten laptopstandaard MS04

Laat je niet misleiden door het eenvoudige ontwerp van de MS04 massief houten monitorstandaard van FlexiSpot! Dit kleine apparaat kan de manier waarop je werkt een stuk eenvoudiger maken. Doe de boeken weg die je onder je monitor hebt gelegd om hem op ooghoogte te brengen en gebruik in plaats daarvan dit kleine wonder!

De monitor- of laptopstandaard is gemaakt van massief rubberhout en is verkrijgbaar in wit of bruin, afhankelijk van je stijl. Hij heeft een ongelofelijk draagvermogen tot 80 kg, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je er twee monitoren op zet. Hij is met 100 cm breed genoeg.

Maar zelfs als je er maar één monitor op zet, heb je meer ruimte om je werk- of ontspanningsruimte te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld consoles of andere apparaten onder de monitorstandaard plaatsen, of je notities of boeken opbergen. De mogelijkheden zijn eindeloos. En het mooiste is: het ziet er ook nog eens heel stijlvol uit!

3. Headset standaard, headset houder MS06

Ligt je headset altijd op je bureau, ben je hem kwijt en zit hij altijd in de weg? Daar kun je eindelijk iets aan doen! De MS06 headset houder van FlexiSpot houdt niet alleen je koptelefoon netjes georganiseerd, maar het eenvoudige maar aantrekkelijke ontwerp zorgt ook voor een mooi accent op je in hoogte verstelbare bureau.

Je kunt kiezen uit drie kleuren: elegant zilver, trendy rood of effen zwart. Zo heb je je hoofdtelefoon altijd bij de hand zonder dat je hem tussen de rommel hoeft te zoeken en blijft je bureau opgeruimd.

De headset is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering en heeft een grote basis zodat zelfs grote en zware hoofdtelefoons veilig kunnen worden opgeborgen. Deze headset standaard is speciaal ontworpen voor Apple's Airpods Max, maar past ook perfect voor andere hoofdtelefoons zoals Beats of Huawei.

4. In hoogte verstelbaar bureau met 4 poten E2Q

Het nieuwe elektrisch in hoogte verstelbare bureau E2Q van FlexiSpot biedt je maximale robuustheid en stabiliteit. De vier in hoogte verstelbare bureau poten worden bewogen door een innovatief systeem met twee motoren. Het ontwerp met vier poten zorgt ervoor dat het bureau extreem stabiel blijft in alle hoogtebereiken en heeft daarom ook een zeer hoog draagvermogen tot 150 kg.

Een ander voordeel van deze tafel is dat er een zeer groot tafelblad op past. Dit maakt het ideaal voor veel verschillende toepassingen, niet alleen voor thuis of op kantoor.

Dit bureau heeft een groot hoogte verstelbereik van 73 tot 123 cm. Het is daarom ideaal als veelzijdige werkplek, een hoogwaardig directiebureau of een prestigieuze vergadertafel. Zelfs lange mensen kunnen met dit bureau staand werken op de ideale hoogte.

De bediening van het hoogwaardige digitale bedieningspaneel is gebruiksvriendelijk, heeft praktische en handige functies en maakt een nauwkeurige instelling mogelijk voor een ergonomische hoogte-instelling - zowel zittend als staand.

Vier individueel programmeerbare hoogte-instellingen of handmatige hoogteverstelling

Geïntegreerde USB-oplaadaansluiting

Stille en soepele werking

Je kunt je werkplek altijd opgeruimd en veilig houden dankzij het meegeleverde kabelbeheer onder de tafel. Want onthoud: een opgeruimd en goed georganiseerd in hoogte verstelbaar bureau maximaliseert je productiviteit!

5. Ergonomisch hoekbureau E2L

Heb je meer bureauruimte nodig in je thuiskantoor of kantoor om extra apparaten of documenten binnen handbereik op te bergen? Dan is het E2L ergonomische hoekbureau van FlexiSpot iets voor jou!

Het L-vormige tafelblad geeft je niet alleen meer ruimte, maar de extra tafelpoot biedt ook extra steun bij het verstellen van de hoogte.

Hierdoor blijft het hoekbureau in balans en kan het zelfs op het hoogste punt zonder wiebelen of oneffenheden worden versteld. Het hoekbureau heeft een maximaal draagvermogen van 100 kg dankzij de gelijkmatige verdeling van de belasting over drie poten in plaats van twee.

Je kunt zelf bepalen of je de L-vorm links of rechts wilt. Dit betekent dat je het in hoogte verstelbare bureau kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften en voorkeuren. Dit kan vooral interessant zijn voor linkshandigen!

De extra ruimte geeft je ook de mogelijkheid om al je apparaten en documenten optimaal te organiseren, zodat je bureau netjes en schoon blijft. Dit is een heel belangrijk aspect, want het verhoogt de productiviteit. En toch hoef je niet constant een oogje te houden op de dingen die je "om de hoek" hebt opgeborgen, zodat je er niet door wordt afgeleid.

De multifunctionaliteit van het hoekbureau maakt het mogelijk om het in verschillende ruimtes te gebruiken, zoals thuiskantoren, speelkamers, studieruimtes, creatieve studio's en gezamenlijke werkplekken.Het royale ontwerp en de flexibiliteit zorgen ervoor dat je het hoekbureau kunt aanpassen aan je individuele behoeften, waardoor je productiviteit en efficiëntie aanzienlijk verbeteren.