Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Elektrische zit-stabureaus en 3 redenen waarom je nooit meer zult willen zwengelen

27 mei 2022

Het aanbod van ergonomische bureaus en zit sta bureaus kan je gemakkelijk overweldigen met zoveel verschillende ontwerpen en opties op de markt. Staande bureaus zijn al lang een hoofdbestanddeel voor fans van ergonomie, maar zit-stabureaus zijn net in opkomst en zijn de nieuwste innovatie in ergonomie.
 

Het perfecte zit sta bureau heeft alles te maken met de perfecte hoogte vinden. De monitor moet precies op ooghoogte staan om een goede houding en oogpositie mogelijk te maken.

 

Om de juiste hoogte voor je bureau te berekenen, kun je deze ergonomische rekenmachine gebruiken, die de perfecte zit- en stahouding voor je berekent op basis van je lengte.
 

Op gebied van ergonomie is het het belangrijkste dat je je werkplek kunt aanpassen aan je behoeften. Precies daarom zijn verstelbare sta-bureaus helemaal in.
 

Wat is dan beter, vraag je je wellicht af. Een elektrisch zit-stabureau of een bureau dat je met de hand moet verstellen?
In dit artikel bekijken we de top 3 redenen waarom je zou moeten overschakelen op de elektrische versie.

 

Functioneel

 

Elektrische zit-stabureaus maken een gemakkelijke en moeiteloze verplaatsing mogelijk. Het mooie aan elektrische zit-stabureaus is dat ze gemaakt zijn om eenvoudig ergonomisch te werken. Dankzij het gemak van elektrische sta-bureaus zoals de FlexiSpot EC1, kun je met één druk op de knop van positie veranderen.
 

In tegenstelling tot manuele sta-bureaus met een zwengel waarbij je je moet inspannen en die je van je werk afleiden, kun je aan elektrische zit-stabureaus blijvend geconcentreerd werken.
 

Met functies als automatische herinneringen en programmeerbare voorinstellingen die ervoor zorgen dat je tijdens je werkdag op het juiste moment in de juiste positie zit, integreer je moeiteloos het ergonomisch werken in je leven.

 

Faire prijs

 

Niet alle elektrische zit-stabureaus zijn gelijk en sommige zijn zelfs vrij duur. Met de elektrische zit-stabureaus van FlexiSpot kun je echter de wonderen van een elektrisch zit-stabureau ontdekken voor minder dan €400. Sommige van onze bureaus, zoals de FlexiSpot EC1 en de FlexiSpot EN1, zijn zelfs goedkoper dan de meeste handmatig verstelbare bureaus op de markt.

 

Onze prijzen zijn fantastisch, maar je zult misschien denken dat de kwaliteit van onze producten daaronder lijdt. Heb je echter eenmaal de FlexiSpot-producten en -reviews gelezen, dan ga je je hierover geen zorgen meer maken.
 

FlexiSpot ontving een certificaat van de BIFMA (Business and Institutional Furniture Manufacturer's Association) en is absoluut betrouwbaar. Dit betekent dat onze producten zijn getest en geïnspecteerd volgens de industriële normen om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen de beste kwaliteit ontvangen. Bovendien biedt FlexiSpot zijn gebruikers tot 10 jaar garantie op alle zit-stabureaus. Dit bewijst dat deze elektrische zit-stabureaus niet alleen betaalbaar zijn, maar ook van uitstekende kwaliteit. Ze leveren werkelijk waar voor je geld.

 

Flexibel

 

We hadden het al over het gemak van een aantal aanpasbare functies, maar laten we deze nu eens van dichterbij bekijken om de ergonomische voordelen van elektrische zit sta bureaus echt te begrijpen.
 

Eén van deze functies is de automatische herinnering. Dit is een geheugensysteem dat je eraan herinnert om tussen staande en zittende houdingen te wisselen. Niet alle elektrische zit-stabureaus hebben deze revolutionaire functie. Bij de FlexiSpot EC4 heb je het dus wel! Ergonomie-experts adviseren om gedurende de dag geregeld van houding te veranderen, zodat je geconcentreerd en energiek blijft. Wanneer je geconcentreerd aan het werk bent, is dit een bijzonder handig hulpmiddel om je in hoogte verstelbare bureau optimaal te benutten.

 

Een ander belangrijk kenmerk zijn de programmeerbare voorinstellingen. Zo kun je de perfecte hoogte vinden en opslaan als instelling, zodat die met één druk op de knop beschikbaar is. Zoals eerder gezegd, is het belangrijk om de juiste hoogte voor jou te vinden. Met deze instelling hoef je niet meer te gokken telkens wanneer je je bureau bijstelt. Stel je bureau in op 3 ideale instellingen die voor jou het beste werken met een elektrisch zit-stabureau zoals de FlexiSpot EN1.

 

Bij FlexiSpot draait alles zich rond de 3 F's!

 

Nu heb je gezien wat een elektrisch zit-stabureau tot het perfecte in hoogte verstelbare ergonomische product voor jou maakt. Als je het ideale zit-stabureau wilt kopen, denk dan altijd aan de 3 F's die we vandaag hebben behandeld: functioneel, faire prijs en flexibel.
 

Meer opties over de beste elektrische zit-stabureaus vind je bij FlexiSpot. Voor uitgebreide informatie over een gezonde levensstijl en ergonomie, bezoek het FlexiWellness Center.