Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Een vergelijking van de revolutionaire gaming bureaus van FlexiSpot

23 februari 2024

De wereld van gaming heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld, niet alleen op het gebied van games en consoles, maar ook de apparatuur die essentieel is voor een optimale game-ervaring.

In dit artikel kijken we naar drie state-of-the-art gaming bureaus van FlexiSpot: het GT5 elektrisch verstelbare gaming bureau, het GT3 in hoogte verstelbare gaming bureau en het nieuwe GT6 elektrisch in hoogte verstelbare gaming bureau. Elk van deze tafels biedt unieke functies en ontwerpen gericht op het verbeteren van de speelervaring.

De voordelen van een gaming bureau

Een gespecialiseerd gaming bureau kan je spelervaring volledig veranderen. De voordelen zijn:

1. Een betere gezondheid: een gaming bureau is ontworpen om te voldoen aan de ergonomische vereisten van gamers. Hij bevordert een gezonde houding door ervoor te zorgen dat de monitor, het toetsenbord en de muis op de juiste hoogte en afstand worden geplaatst. Dit vermindert de belasting op de nek, rug en polsen en kan zo gezondheidsproblemen voorkomen.

2. Optimaal gebruik van de ruimte: gaming bureaus zijn vaak zo ontworpen dat ze genoeg ruimte bieden voor meerdere monitoren, speakers en andere game apparatuur. Extra planken en vakken helpen om alles georganiseerd en binnen handbereik te houden.

3. Meer organisatie: Een rommelige wirwar van kabels kan er niet alleen onaantrekkelijk uitzien, maar ook de prestaties nadelig beïnvloeden. Veel gaming bureaus hebben speciale kabelbeheersystemen die ervoor zorgen dat alle kabels netjes en veilig kunnen worden opgeborgen.

4. Verhoog de gameprestaties: Een goed georganiseerde en ergonomische werkplek kan een positief effect hebben op de gameprestaties. Als je je comfortabel voelt en alles bij de hand hebt, kun je je beter concentreren op het spel en sneller reageren.

1. Elektrisch verstelbaar gaming bureau GT5

FlexiSpot zet zich niet alleen in voor een gezondere manier van werken, maar wil er ook voor zorgen dat je altijd comfortabel zit en aan je gezondheid denkt als je in je vrije tijd aan het gamen bent. Met een in hoogte verstelbaar gaming bureau blijf je niet alleen gezonder, maar kun je ook je spel aanzienlijk verbeteren.

Groot, duurzaam en stabiel

Het FlexiSpot GT5 gaming bureau is niet alleen groot, maar ook extreem stabiel en duurzaam. Hij biedt een ruim speloppervlak met genoeg ruimte voor meerdere monitoren en een toetsenbord, muis en andere spel randapparatuur. Het werkoppervlak is gemaakt van koolstofvezel, wat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook krasbestendig en beter bestand tegen water en zweet.

Ergonomisch ontwerp

Het ergonomische ontwerp van de GT5 is speciaal ontworpen om je armen en polsen te beschermen. De gebogen vorm van het tafelblad zorgt voor een comfortabele houding tijdens lange gamesessies.

Stabiliteit en comfort

De stabiliteit van de tafel wordt gegarandeerd door een solide frame, dat een comfortabele hoogteverstelling van 58 tot 123 cm mogelijk maakt. De hoogte wordt ingesteld met behulp van efficiënte dubbele motoren, die een moeiteloze en stille instelling garanderen.

Speciale functies voor gamers

De GT5 heeft een LED-display en geïntegreerde oplaadcontactdozen, een handige bekerhouder en efficiënt kabelbeheer, waardoor een nette en opgeruimde gaming ruimte gegarandeerd is.

Technische gegevens en garantie

Met een draagvermogen van 125 kg, een hefsnelheid van 38 mm/s en een geluidsniveau van minder dan 50 dB is de GT5 een krachtpatser. Hij wordt geleverd met 7 jaar garantie en biedt verschillende veiligheidsfuncties zoals een anti botsing systeem en een kinderslot.

2. In hoogte verstelbare gaming bureau GT3

Flexibiliteit en comfort

Met de GT3 kunnen gamers wisselen tussen zittende en staande posities, wat een aanzienlijke verlichting is voor de rug. De hoogteverstelling gaat van 71 tot 121 cm.

Persoonlijke instellingen

Met vier aanpasbare hoogte-instellingen kan elke gamer zijn perfecte spelpositie vinden. Het maximale draagvermogen van de tafel is 70 kg en de hoogteverstelling is traploos en geruisloos.

Hoogwaardig bureaublad

Het tafelblad van de GT3 is gemaakt van gestructureerd koolstofvezel, waardoor het robuust, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken is. Een ergonomische handsteun biedt extra comfort.

Exclusieve accessoires

De GT3 accessoires omvatten een bekerhouder, een kabelbeheer set en een tafel haak.

Technische gegevens en garantie

De GT3 wordt geleverd met 3 jaar garantie en biedt ook een anti-botsingssysteem en geheugencontrole.

3. NIEUW! GT6 elektrisch in hoogte verstelbaar gaming bureau

Gloednieuw in het FlexiSpot assortiment is het in hoogte verstelbare GT6 gaming bureau. Dit bureau is bijzonder geschikt voor mensen die niet alleen graag gamen, maar ook thuiswerken. Deze tafel is ideaal voor beide.

Futuristisch ontwerp

De GT6 wordt gekenmerkt door zijn futuristische design. Het zwarte tafelblad creëert een elegante en ontspannen game sfeer.

Hoogwaardig bedieningspaneel

Het bedieningspaneel van de GT6 biedt vier programmeerbare presets en een anti-botsingssysteem met automatische terugkeerfunctie. Het LED-touchscreen maakt een intuïtieve bediening mogelijk.

Exclusieve accessoires

Tot de accessoires behoren verschillende kabelmanagement oplossingen en een klembare stekkerdoos.

Technische gegevens

De GT6 heeft een draagvermogen van 100 kg, kan in hoogte worden versteld van 60,5 tot 135,5 cm en wordt geleverd met een premium toetsenbord.

De in hoogte verstelbare gaming bureaus GT3, GT5 en GT6 in vergelijking met elkaar.