Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Achter de Schermen bij het Creëren van FlexiSpot’s Video's

14 maart 2024

Duik in het ingewikkelde proces van het maken van de video’s van FlexiSpot, waarin de behind the scenes en uitdagingen die Pegasus, Viva la Vida en Dream Boldly tot leven brachten, worden ontdekt.

Onze Reden: Waarom we besloten deze video's te maken

Terwijl FlexiSpot een snelle groei doormaakt, wordt de behoefte aan overtuigende PGC (Professional-Grade Content) duidelijk. Het doel is om FlexiSpot op een eenvoudige en intuïtieve manier aan een breder publiek voor te stellen. Met dit in gedachten werd het besluit genomen om themavideo's te produceren, die een uniek inzicht bieden in de identiteit van het merk.

Van Start: Samenwerking met MIL (MadeInLondon)

Hier komt de samenwerking met MadeInLondon (MIL), de creatieve geesten achter het vertalen van de visie van FlexiSpot naar visueel verbluffende realiteiten. Samen begaven FlexiSpot en MIL zich op een reis om de essentie van FlexiSpot's ergonomische oplossingen vast te leggen in drie verschillende verhalen. “Met als visie: Work like new, Live like new”.

Aan de Slag: Inspiratiebron en Gezichten Uitdagingen

De regisseur, gepassioneerd over thuiswerken, deelde inzichten in de inspiratie achter de video's. "In een tijd waarin nieuwe manieren van werken worden geaccepteerd en voortdurend worden verkend, wilden we de percepties van ergonomisch meubilair uitdagen. Ons doel was om grenzen te verleggen, bizarre scenario's te creëren die het publiek uitdagen om anders te werken en te leven."

Het creatieve proces stuitte op de nodige moeilijkheden, maar juist deze uitdagingen voegden diepte toe aan het verhaal. Van het creëren van onconventionele scènes tot het verkennen van de grenzen van ergonomisch ontwerp, vond het team vreugde in het proces en veranderde obstakels in kansen.

De Lancering

Eindelijk was het moment daar - de grote lancering van FlexiSpot's video’s. De zorgvuldig samengestelde Pegasus, de levendige Viva la Vida en de gedurfde Dream Boldly werden onthuld aan de wereld, waarmee een nieuw hoofdstuk in het merkverhaal van FlexiSpot werd ingeluid.

Met deze exclusieve blik achter de schermen bij de thema videoproductie van FlexiSpot krijgen kijkers een dieper inzicht in de toewijding van het merk aan innovatie, creativiteit en het verleggen van de grenzen van ergonomisch ontwerp. Deze video's tonen niet alleen de producten van FlexiSpot, maar vertellen ook verhalen die resoneren met een divers publiek en hen uitnodigen om de manier waarop ze werken en leven opnieuw te overwegen.

De inspiratie achter de waanzin:

De regisseur van de video's deelt zijn inspiratie: "Als iemand die veel thuis werkt, was ik erg enthousiast om aan deze opdracht te werken." We leven in een tijd waarin nieuwe manieren van werken worden geaccepteerd en continu worden verkend. "Het idee was om bizarre scenario's te creëren en de grenzen te verleggen van wat ergonomisch meubilair kan zijn, om het publiek uit te dagen om buiten de kaders te denken; om nieuw te werken en nieuw te leven."

Meer dan alleen video's:

Het maken van de FlexiSpot-video's was meer dan alleen het produceren van drie marketing assets. Het was een reis vol creativiteit, uitdagingen en uiteindelijk succes. De video's laten zien waar FlexiSpot voor staat: innovatie, durf en de wens om mensen te helpen een gezondere en productievere werkdag te creëren. We hopen dat deze blogpost je een kijkje achter de schermen heeft gegeven van ons creatieve proces en je inspireert om na te denken over hoe jij je eigen werkplek kunt inrichten om jouw dromen waar te maken.

Een Uitnodiging tot Reflectie: Jouw Werkplek, Jouw Dromen

Met deze blogpost hopen we dat je niet alleen een kijkje hebt gekregen achter de schermen van ons creatieve proces, maar ook geïnspireerd bent om na te denken over hoe jij je eigen werkplek kunt inrichten. FlexiSpot moedigt aan om buiten de gebruikelijke grenzen te denken en jouw werkomgeving te transformeren, zodat jij je dromen kunt waarmaken. Net zoals onze video's laten zien, gaat het niet alleen om werk, maar om het creëren van een ruimte waarin jouw verbeelding en productiviteit tot bloei komen.