Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie

Aanbiedingen en kortingen op FlexiSpot Tech Day

08 september 2022

FlexiSpot Tech Day is hét moment om gebruik te maken van diverse bijzondere kortingen. Bij FlexiSpot worden er meerdere speciale acties georganiseerd, zijn er grote kortingen die op kunnen lopen tot 150 euro, en worden er zelfs een aantal producten gratis weggegeven. We gaan hier kijken naar een aantal van deze acties, wat FlexiSpot Tech Day precies is en waarom deze dag wordt georganiseerd. Lees dus snel verder om alles te weten te komen over dit speciale evenement en hoe je er als klant bij FlexiSpot van kunt profiteren.

Hoe werkt FlexiSpot Tech Day?

Eigenlijk is het erg makkelijk. Tijdens FlexiSpot Tech Day kun je allerlei kortingen krijgen op verschillende soorten woon- en kantoormeubilair. Het bedrijf is georganiseerd in het ontwikkelen van dergelijke producten, en daarbij wordt de aandacht in het bijzonder gericht op ergonomie. Het doel is dan ook om mensen die veel en zittend werken ergonomische oplossingen te bieden met behulp van de meubels van FlexiSpot. Inmiddels zijn er al meer dan 10 miljoen klanten die het gemak van deze producten hebben ontdekt. Daarbij wordt er tot tien jaar garantie gegeven en krijgen bezoekers speciaal voor Tech Day dus allemaal grote kortingen op aankopen.

6e verjaardag

Dit jaar staat FlexiSpot Tech Day in het teken van de 6e verjaardag van het bedrijf. Daarbij worden vooral de klanten in de watten gelegd, want er zijn enorm veel aanbiedingen waarmee er flink geld kan worden bespaard op aankopen bij FlexiSpot. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende elektrische zit sta bureaus in de aanbieding, waarbij de korting op kan lopen tot wel 150 euro per product. Maar niet alleen de elektrische zit sta bureaus zijn in de aanbieding, want ook in de rest van het assortiment zijn allerlei kortingen terug te vinden op vele artikelen.

Over FlexiSpot

FlexiSpot is een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van smart furniture. Er wordt constant gezocht naar hoe de meest nieuwe technologieën kunnen worden toegepast om meubels te ontwikkelen op een innovatieve manier. Deze kunnen mensen helpen om op een meer ergonomische manier te werken en minder snel klachten te krijgen. Het doel is altijd om mensen te helpen op een duurzame manier te kunnen werken. Zeker wanneer zij de hele dag moeten zitten, zijn de meubels op de werkplek ontzettend belangrijk.

Producten bij FlexiSpot

Wanneer je als bezoeker op de website van FlexiSpot komt, zul je allerlei soorten smart furniture kunnen vinden. Er zijn allerlei kantooraccessoires te vinden, maar ook lattenbodems, stoelen en fitnessapparatuur die je kunt gebruiken tijdens het werk en op de werkplek. Het grootste deel van het aanbod bestaat echter uit zit sta bureaus, die steeds populairder aan het worden zijn. Naast deze bureaus zijn er ook gaming tafels, kinderbureaus en tafelbladen.    

Zijn er nog meer acties?

Naast de vele kortingen op producten uit alle delen van het assortiment, is er nog meer. Als klant kun je op FlexiSpot Tech Day zelfs een geheel gratis bestelling krijgen, en is er een extra korting voor iedereen die zich inschrijft. Wanneer je een zit sta bureau of een van de andere producten goed kunt gebruiken en wilt bestellen, is dit dus het ideale moment om dit te doen. Kijk hieronder naar hoe deze acties precies werken en wat je moet doen om eraan deel te kunnen nemen.

Gratis bestellen

Wanneer je als klant tijdens de FlexiSpot Tech Day een bestelling plaats en je bent een van de eerste negen personen die dit doet, zul je deze gratis krijgen. Dit geldt vanaf 09:00 uur in de ochtend, dus wees er vroeg bij en wie weet krijg je jouw bestelling helemaal gratis. Deze actie is alleen tijdens FlexiSpot Tech Day geldig en niet op andere dagen. Zelfs wanneer je niet als een van de eerste mensen kunt bestellen en artikelen gratis kunt krijgen, is het alsnog de moeite, omdat er dus flinke kortingen zijn om van te profiteren.

Inschrijven om te winnen

Naast dat je gratis bestellingen kunt winnen en dat er allerlei aantrekkelijke acties zijn, is er nog meer. Wanneer je jezelf namelijk tijdens FlexiSpot Tech Day inschrijft voor de nieuwsbrief, kun je nog een extra korting verwachten. Met een inschrijving voor de nieuwsbrief is het namelijk mogelijk om 8 procent korting te krijgen op een eerste bestelling. Bovendien krijg je in je mailbox nog een extra geheime code. Deze geeft je een extra kans om een gratis bestelling te winnen. Daarom is het al snel de moeite om je aan te melden, zodat je ook nooit meer nieuws over dit soort kortingen en andere dingen hoeft te missen in de toekomst.