Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie

Wat te doen bij slecht weer op vakantie?

31 oktober 2022

Iedereen weet het. De vakantie was weken van tevoren gepland, zodat iedereen tijd had om op vakantie te gaan, zijn financiën onder controle te krijgen en alles voor het vertrek te plannen. Maar waar niemand op kan rekenen: slecht weer. Wat nu? Je vraagt je af wanneer je al op je vakantiebestemming bent aangekomen.

 

Geen paniek! Hier zijn een paar tips over wat je kunt doen op vakantie als het weer geen zin heeft om mee te spelen.

 

Speel een bordspel met vrienden en familie

Oké, je eerste gedachte zou kunnen zijn: "Maar op dit moment hebben we alleen familietijd!" Natuurlijk, de hoeveelheid tijd is misschien genoeg, maar krijg je ook genoeg quality time met je kinderen en vrienden? Terwijl je rond de tafel zit verzameld om een bordspel te spelen, het is een toewijding aan plezier en een uitlaatklep om samen gek te zijn en zelfgenoegzaamheid, spanning of verveling in evenwicht te brengen. Door een spel te spelen dat het beste in ieder van jullie naar boven haalt, leer je elkaars talenten kennen en til je je relaties verder dan de routine. Wanneer heb je voor het laatst goed gelachen met je kinderen? Als het te lang geleden is, is een bordspel — vooral een snel, actievol spel — een trefzekere manier om die grappige botten op gang te krijgen.

 

Uitslapen in een hotelbed

Hotelbedden hebben een uitstekende reputatie omdat ze ongelooflijk comfortabel zijn. Laten we eerlijk zijn: wie kijkt er niet naar uit om in een hotelbed te slapen op vakantie of zelfs op reis voor het werk. Er is iets aan de matrassen dat de bedden extra gezellig maakt en zorgt voor een goede nachtrust.

 

De matras is het belangrijkste onderdeel van het bed en hotels investeren veel in het uitrusten van hun bedden met kwaliteitsmatrassen of verstelbare lattenbodems ( EB01 of S2 ). Daarom voelen hotelbedden comfortabeler aan dan gewone bedden, maar er zijn er nog een paar. Hieronder staan enkele van de belangrijkste:

 

  1. Hotels studeren comfort

Hotels bestuderen de slaapervaring zeer nauwkeurig, zodat ze het comfort voor hun gasten zoveel mogelijk kunnen verbeteren. Wanneer een gast een slechte ervaring heeft in het hotel, kan dit de zaken schaden, vooral als de gast een negatieve recensie achterlaat en niet terugkomt.

 

Hotels verzamelen feedback en testen matrassen om erachter te komen wat wel en niet werkt, en passen het onderzoek toe om hun bedden en het verblijf van gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

 

  1. Hotels keren de matrassen regelmatig om

Een goed hotel zal de matras regelmatig omdraaien, tenzij het een nieuwe matras is die niet gekeerd hoeft te worden. Maar zelfs dan zal het hotel ze waarschijnlijk overdragen. Door de matras om te draaien, blijft deze langer in vorm en worden stoten en deuken bij regelmatig gebruik voorkomen.

 

  1. Hotels gebruiken matrasbeschermers en dekbedden

Omdat hotels willen dat hun bedden zo comfortabel mogelijk zijn voor de gasten, plaatsen veel etablissementen een bovenmatras op de matras. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar helpt ook de matras te beschermen, zodat deze langer zijn doel kan dienen.

 

Ga naar een binnenzwembad om te sporten

 

Zwemmen is voor iedereen, toch? Ongeacht onze leeftijd, ervaringsniveau of geslacht, we kunnen allemaal de magische voordelen van zwemmen plukken . Het is een uithoudingstraining waarbij elke spier in je lichaam wordt aangesproken en die niet alleen wonderen doet voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale gezondheid.

 

  1. Elimineer de stress!

Een paar baantjes zwemmen kan je helpen ontspannen en tot rust te komen. U kunt uw gedachten afleiden van de drukte van het dagelijks leven en angst en depressie verminderen. Bovendien maakt de positieve lichamelijke inspanning je moe en helpt het je om goed te slapen. Ook is vastgesteld dat zwemmen, hardlopen en fietsen (bijvoorbeeld op onze FC211 Sit2Go fitnessstoel ) op lange termijn helpt om het slaapritme te reguleren. Wie weet ga je verder als je terug bent van je vakantie.

 

  1. Zet de klok terug

Als het ouder worden snel inhaalt, probeer dan te zwemmen! Ongeacht je leeftijd heeft zwemmen een positieve invloed op de bloeddruk en het cholesterolgehalte. Het verbetert ook de cardiovasculaire prestaties, de gezondheid van het centrale zenuwstelsel en de cognitieve vaardigheden. Hierdoor zult u zich jonger van hart en actiever voelen, vooral als het gaat om het uitvoeren van regelmatige lichaamsfuncties.

 

  1. Werkt op slecht presterende spieren

Zwemmen is een uitgebreide en grondige training. Wanneer je jezelf tegen het water duwt, activeer je de meeste ongebruikte spieren in je lichaam. Veel vrouwen hebben last van ondraaglijke lage rugpijn. Als u een van hen bent, wilt u misschien profiteren van uw vakantie en het slechte weer om het zwemmen te ontdekken.

 

  1. Verbrand de calorieën

Zwemmen is een van de meest bewezen sporten om calorieën te verbranden. Het zal je misschien verbazen dat zwemmen in een gestaag tempo meer calorieën verbrandt dan hardlopen.

 

Als je zwemmen vergelijkt met hardlopen: zwemmen in een zwembad verbrandt meer calorieën dan een uur hardlopen. Een slopend uur zwemmen kan tot 715 calorieën verbranden. Met hardlopen verbrand je slechts 606 calorieën (in dezelfde tijd). Dit maakt het een perfecte workout om de kleine zonden van het dagelijks leven goed te maken (zoals het hotelbuffet).

 

Wij van FlexiSpot staan altijd tot uw beschikking om u te helpen met alle zaken die te maken hebben met ergonomische stoelen, tafels, enz. en om eventuele vragen over onze producten te verduidelijken. Neem gewoon contact op met ons ondersteuningsteam en aarzel niet. Wij zijn er graag voor u!