Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Rust uw thuiskantoor uit met de E7-serie heftafels

04 mei 2023

Als je FlexiSpot al een hele tijd volgt, heb je een van onze vlaggenschipproducten opgemerkt. Als voorstanders van gezondheidszorg en welzijn zijn wij voorstanders van liftbalies. In onze online catalogus vindt u verschillende opties voor verstelbare bureaus, maar deze keer zullen we ons concentreren op het E7-model en de volgende verbeterde versies zodat u een ergonomisch en gezond thuiskantoor kunt inrichten.

E7 heftafel, wat is er zo speciaal aan?

We hebben veel gesproken over de E7 in hoogte verstelbare bureau . Het is een tafel die in hoogte verstelbaar is zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit. De minimale toegestane hoogte is 58 cm, dus geschikt voor gebruikers met een lengte van 106 cm. De maximale hoogte van zijn kant is 123 cm, zodat je afwisselend zittend en staand kunt werken.

Een ander onderscheidend kenmerk is dat hij in al zijn posities tot 125 kg kan dragen, wat betekent dat hij gemakkelijk het gewicht van uw computer, verschillende documenten, luidsprekers en andere apparaten kan dragen.

Ook vinden we een volwaardige werkplek. Nooit meer een tafel met verspreide kabels. Het E7-liftbureau heeft een kabelgoot onder het tafelblad, zodat u comfortabel kunt werken en u kunt concentreren op wat belangrijk is.

Tot slot bieden we je bij FlexiSpot de mogelijkheid om je in hoogte verstelbare tafel 100% op maat te maken. Of je liever op afstand werkt, bepaal je zelf met een bureau van naturel bamboe of massief hout. Personaliseer je bureau met je favoriete kleuren en ook met de meest geschikte maat: kies tussen een breedte van 120 tot 180 cm.

Ontdek de complete serie heftafels: E7H, E7Q en E7PRO

Als u onder de indruk bent geraakt van de E7 lift-up desk, probeer dan de andere modellen in de serie. Ken de kenmerken en bijzonderheden van elk en kies de meest geschikte om aan uw behoeften te voldoen.

Opklapbaar bureau E7H

De naam E7H  is geen toeval. De H ( hoger ) is inbegrepen bij de hoogte van deze heftafel. Het is dan ook niet verrassend dat de maximale hoogte die dit model toelaat 138 cm is, waarmee het het hoogste verstelbare bureau in het hele assortiment is. De minimale hoogte is 73 cm, dus deze tafel ondersteunt zowel zittende als staande posities terwijl u werkt.

Weerstand is ook gegarandeerd in dit model, aangezien het, zoals de meeste items in de serie, tot 125 kg kan dragen. Het is een tafel gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal met de meest geavanceerde technologie. Het heeft een automatisch uitschakelscherm, een antibotsingssysteem en bovendien kan het tot vier vooraf ingestelde hoogtes opslaan.

Opklapbaar bureau E7Q

Als u boven alles op zoek bent naar stabiliteit, dan is het E7Q- model  degene die u het meest interesseert. De meest opvallende kwaliteit is dat hij tot 200 kg kan dragen, dus weerstand is een zaak waar u zich nooit meer zorgen over hoeft te maken. Duurzaamheid is een van de meest opvallende kenmerken dankzij het robuuste ontwerp.

Het heeft ook vier krachtige motoren en een intelligentere lineaire aandrijftechnologie, zodat u de positie kunt variëren wanneer u dat nodig heeft. Deze technologie is ook stiller tijdens het verhogen of verlagen van de tafel. Het is zonder twijfel een van de verrassingen van deze serie E7-bureaus. Tot slot moet worden opgemerkt dat deze tafel tussen 60 en 125 cm in hoogte kan worden versteld.

E7PRO liftbalie

In de E7-serie is elk model een stap vooruit. Een van de meest verwachte bureaus is het E7PRO-model, dat is gebaseerd op de E7 in hoogte verstelbare tafel, maar een verbeterde versie vertegenwoordigt. Het E7PRO-liftbureau zal pas ver in de lente op FlexiSpot landen, hoewel we u al enkele details kunnen geven over een model dat geroepen is om te revolutioneren.

Onder de meest onderscheidende kenmerken vinden we een verbetering van de tafelpoten. Dit was al ingewikkeld als we kijken naar de kwaliteiten van de E7-tafel, maar het E7PRO-model heeft het bereikt. De stabiliteit blijft intact in dit product dat binnen enkele maanden in onze online winkel zal arriveren, zodat u zonder zorgen op afstand kunt werken, studeren of uw dagelijkse taken kunt uitvoeren. Binnenkort geven we u meer details over de E7PRO in hoogte verstelbare bureau! 

En jij, heb jij je thuiskantoor al ingericht? Als u op zoek bent naar ideeën die bijdragen aan uw welzijn, raden wij u aan onze catalogus te raadplegen. Wist u dat onze "FlexiSpot zit sta bureau E7" is geselecteerd als een van de beste kwaliteit standing desk door Top-X. Als u overweegt een heftafel aan te schaffen, raden we u aan de E7-serie bureaus te overwegen, elk met verschillende kenmerken, maar met gemeenschappelijke opmerkingen: stabiliteit, duurzaamheid en kwaliteit.