Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Wij helpen je om je werkplek te organiseren!

15 maart 2023

Als uw bureau vol ligt met kabels en u er constant hoofdpijn van krijgt, hebben wij de oplossing voor u. We weten dat dit de meeste mensen overkomt die werkruimten hebben met computers en verschillende technische apparaten, die niet allemaal draadloos zijn. Daarom vertellen we je hoe je onze producten kunt gebruiken om de bekabeling op je bureau te organiseren:

● PS9  stekkerdoos, met USB

● Flexibel en ruimtebesparend kabelbeheer cmp017

● Bureaukabelkanaal cmp502

De bureaus waar we onze computers neerzetten, worden vaak gekenmerkt door verwarde en rommelige kabels. Aangezien er veel elektronische apparaten bij elkaar staan, is het normaal dat er overal kabels liggen. Daar moet een einde aan komen, dus geven we je een paar manieren om je bedrading en bureau te organiseren.

Elke keer dat je kijkt naar de kabels die rond je computer liggen en onder je bureau liggen, gooi je je handen in de lucht en begin je ze op te ruimen. Maar je komt niet echt op gang, maar dat is oké.

De belangrijke dingen eerst

Het is tijd om een einde te maken aan de rommel op je bureau, dus hier zijn een paar tips. Ons doel is om u te helpen een einde te maken aan de rommel die een doorn in het oog is, overal waar u computerapparatuur aansluit op allerlei soorten randapparatuur en accessoires.

volgorde

Kabels die slordig zijn en op welke manier dan ook gerangschikt, weerspiegelen rommel, zijn onooglijk om naar te kijken en maken het moeilijk om de verschillende apparaten en apparatuur die op uw computer zijn aangesloten te beheren. Naast de computer heeft u wellicht één of meerdere printers, één of meerdere externe harde schijven en vele andere technische apparaten.

Door de koorden te organiseren, wordt uw werkruimte gemakkelijker voor het oog en gemakkelijker voor u. Als je thuiswerkt, is efficiënt kabelbeheer een noodzakelijke voorwaarde voor een plezierige en productieve werkplek. Een wirwar van kabels suggereert chaos en belemmert je professionele werk.

esthetiek

Nette bedrading is goed voor de esthetiek. Over het algemeen helpt een rationeel en discreet beheer van kabels, accessoires en randapparatuur om thuis- en kantoorruimtes meer doorlaatbaar en esthetisch te maken.

Om de esthetische waarde van een paar eenvoudige kabels te begrijpen, stelt u zich een goed ingerichte en opgeruimde kamer voor met een computer die is ingepakt in een wirwar van kabels. Uiteindelijk gaat alle moeite om een mooie en functionele ruimte te creëren verloren omdat je de kabels niet goed uitlijnt en rangschikt.

Het lijkt misschien alsof de kabels onder het bureau verstopt zitten, maar dat zijn ze wel. En als er een zee van kabels is zonder orde, is dat geen mooi gezicht.

Duidelijker

Als u uw bureau en vooral uw kabels organiseert, zult u het gemakkelijker vinden om een computer of apparaat los te koppelen. Wanneer u de wirwar van kabels ziet, merkt u het misschien niet, maar wanneer u een printer of externe harde schijf moet loskoppelen, realiseert u zich dat de wirwar ons er vaak van weerhoudt te weten welke kabel naar welk apparaat gaat.

Wanneer u uw bedrading organiseert, houdt u de kabels langer. Kabels die op welke manier dan ook zijn gelegd, kunnen voortijdig bederven. Een goede organisatie van kabels kan helpen om hun levensduur te verlengen.

Wij helpen u om orde te scheppen in uw wirwar van kabels

Met dat begrepen, kunnen we beginnen met de eerste stap van het organiseren van uw desktopbekabeling. Koppel eerst alle snoeren los, of ze nu op de stekkerdoos of op de toren zijn aangesloten.

Zodra je ze hebt losgekoppeld, verwijder je alle koorden die na verloop van tijd in de knoop zijn geraakt of in de knoop zijn geraakt. Sommige zullen uitdagend zijn, maar het belangrijkste is dat je geen verwarde kabels krijgt. Probeer vervolgens apparaten van kabels te scheiden, zodat je alles georganiseerd kunt houden en weet waar elke kabel naartoe gaat.

Installeer een van onze stekkerdozen, of zoveel als je nodig hebt, boven het hoofdtafelblad. Onze stekkerdozen kunnen veilig aan uw bureau worden bevestigd, waardoor u tegelijkertijd ruimte bespaart. Ons doel is om alle stekkerdooskabels te verbergen, b.v. B. het netsnoer zelf, zo ligt de stekkerdoos niet op de grond, die zit alleen maar in de weg en zorgt voor verwarde snoeren, of het netsnoer wordt zelfs onder de stoel getrapt.

De markering van de afzonderlijke kabels helpt je om alles netjes te houden. Dit is een andere effectieve manier om de bedrading op uw bureau te organiseren, zodat u in ieder geval weet waar elke draad vandaan komt. Dit lijkt misschien gek voor sommigen, maar het werkt, vooral als onze muiskabel vastloopt en we hem niet kunnen vinden. U kunt dit doen met gekleurde post-its of iets anders dat het uiterlijk of de functie van de kabel niet beïnvloedt. We raden ook aan om gekleurde kabels te kopen, zodat ze niet alleen maar zwart of grijs zijn, omdat ze dan gemakkelijker uit elkaar te houden zijn.

Je moet nadenken over hoe je alles wilt opbergen. Minder is tegenwoordig meer, en hoe meer opbergruimte u kunt kopen om de snoeren aan het oog te onttrekken en te contrasteren met de bureaus, hoe beter.

Kabels rond uw bureau verbergen is heel eenvoudig als u eenmaal weet hoe. Een van de eenvoudigste oplossingen voor dit probleem is het gebruik van cmp017- kanalen. Er zijn verschillende maten, stijlen en breedtes kabelgoten op de markt. We moeten degene kiezen die het beste past bij de inrichting van het huis en de dikte van de kabels.

Kortom, het is erg belangrijk dat de bekabeling goed geregeld is omdat het ons op veel manieren helpt bij het gebruik van het bureau of de werkruimte die we zowel thuis als op kantoor hebben ingericht. dus aan het werk!