Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Welk bed heeft de 3 belangrijkste kwaliteiten die ik zoek: Betaalbaarheid, Gezondheidsefficiëntie en Comfort?

17 oktober 2022

Mensen worden zich steeds meer bewust van verstelbare bedden, dankzij alle artikelen die ze promoten en de aanzienlijke gezondheidsvoordelen die deze bedden bieden. Maar verstelbare bedden zijn geen recente uitvinding en werden in feite in de 19e eeuw uitgevonden door een arts genaamd Dr. Willis D Gatch. Ongeveer 200 jaar nadat de verstelbare bedden voor het eerst op de markt kwamen, zijn ze nu veel verder ontwikkeld en bezitten ze vele kwaliteiten waar men vroeger niet eens aan dacht! De EB01 bijvoorbeeld, het bestverkochte verstelbare bed van Flexispot, is een van de unieke verstelbare bedden met meer dan een paar gewone gezondheidsvoordelen.

Als we het hebben over een perfect bed, komen er twee dingen bij u op: ten eerste, als u een nieuw bed koopt, geeft u waarschijnlijk voorrang aan gezondheid boven andere aspecten; het laatste wat u wilt is een bed kopen dat op lange termijn een schadelijk effect heeft op uw gezondheid. Ten tweede wilt u er bij de aankoop van een nieuw bed zeker van zijn dat het zeer comfortabel is en een aantal echt coole functies heeft die een luxueus gevoel geven en ervoor zorgen dat u goed slaapt. Ik weet zeker dat niemand zijn nacht wil doorbrengen in een oncomfortabele omgeving, toch?

Welnu, de EB01 van Flexispot biedt beide en is uitermate goed voor de gezondheid en het comfort van iemand die graag een eersteklas slaapkwaliteit wil. Als u op zoek bent naar een betaalbaar, gezondheid bevorderend en comfortabel bed, kunt u om goede redenen overwegen de EB01 aan te schaffen. In deze handige gids bekijken we de verschillende voordelen die u krijgt met de EB01 en alle prominente redenen voor zijn enorme populariteit op Flexispot - waardoor het hun bestverkochte verstelbare bed is!

Om te beginnen is de EBO1 unaniem nuttig voor twee personen met verschillende slaapvoorkeuren. Met de EB01 kunnen beide personen die op het bed slapen namelijk tegelijkertijd hun instellingen laten functioneren, en bijgevolg kunt u slapen met de bed verstellingen die u verkiest, terwijl uw partner slaapt met de verstellingen die hij verkiest!

Qua betaalbaarheid is de EB01 op Flexispot zeer betaalbaar en relatief laag geprijsd met een prijskaartje van slechts £380! Als u dit vergelijkt met andere bedden van beroemde en prestigieuze bedrijven zoals Ikea, zult u merken dat het ongelooflijk goedkoop is. Als u naar Ikea gaat (een van de meest vooraanstaande meubelzaken in het Verenigd Koninkrijk), zult u zien dat gewone kingsize bedden veel duurder zijn dan de EB01 - ook een kingsize bed. We kunnen dus stellen dat de EB01 een vrij redelijke prijs heeft, gezien zijn kenmerken en gezondheidsvoordelen op lange termijn. Het is een kingsize bed dat minder kost dan het gemiddelde kingsize bed dat u vindt bij betrouwbare bedrijven als Ikea, Argos, Amazon en ga zo maar door!

In het algemeen zijn verstelbare bedden zeer goed voor de gezondheid, omdat ze allerlei verstelbare posities en verstellingen bieden. Stel dat u last heeft van rugpijn. In dat geval kunt u gemakkelijk het bed oppervlak verstellen, wat ideaal is voor uw wervelkolom en uiteindelijk uw houding ten goede komt. Om te bepalen welke slaaphouding helpt om de pijn in uw lichaam weg te nemen, moet u verschillende slaaphoudingen uitproberen tot u er een vindt die het beste bij u past. Als u een ervaren arts raadpleegt, kan deze u misschien ook vertellen welke slaaphoudingen u moet optimaliseren voor uw rugpijn. Mensen met spijsverteringsproblemen, artritis, rusteloze benen, bloedsomloop en snurken zullen blij zijn te horen dat verstelbare bedden u enorme verlichting brengen! Volgens verschillende onderzoeken naar verstelbare bedden zijn ze enorm nuttig voor mensen die last hebben van de bovengenoemde aandoeningen, maar ook van diverse andere gezondheidsproblemen, zoals hartkwalen, slapeloosheid en ga zo maar door!

Wat betreft de verstelmogelijkheden van de EB01, zijn hier een paar verstelbare standen. Ten eerste kunt u met de EB01 uw hoofd van 0 tot 60 graden verstellen, wat een uitstekende functie is voor mensen met nek- en bovenrug pijn, en niet te vergeten voor mensen die kussens of andere dingen achter hun nek moeten plaatsen om zonder problemen een boek te kunnen lezen. Bovendien kunt u de EB01 met een paar drukken op de knop in elke gewenste stand zetten!

Een andere geweldige eigenschap is de grote opbergruimte onder het bed. Het is perfect voor mensen die graag extra ruimte hebben om hun verschillende spullen op te bergen. Enkele voorwerpen die perfect onder de EB01 passen zijn koffers, strijkijzers en andere voorwerpen.