Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Wat zegt uw beddengoed over u?

20 september 2022

De inrichting van een slaapkamer is een persoonlijke keuze. Wij zijn het kwetsbaarst in onze slaapkamers en brengen een groot deel van ons leven slapend in deze kamers door, dus de keuze van decors zegt veel over wie wij werkelijk zijn.

Of u nu een liefhebber bent van een verstelbaar bed of van een eenvoudig eenpersoonsbed, uw slaapinrichting verraadt meer over u dan u misschien beseft. Het beoordelen van de slaapkamerinrichting is een goede manier om uw geliefden beter te leren kennen.

Weet u wat uw beddengoed over u verraadt? Of bent u op zoek naar extra inrichtingstips voor een opfrisbeurt van uw slaapkamer? Lees verder om te weten te komen wat gewone slaapkameropstellingen over u dag.

Zachte & Hoogwaardige Stoffen

Is uw bed versierd met vezels van hoge kwaliteit? Houdt u van het gevoel van zachte stoffen terwijl u in slaap valt? Als dat zo is, dan getuigt uw beddengoed van uw liefde voor emotioneel en lichamelijk comfort. Voor u zijn ontspanning en de fijnere dingen des levens essentieel. Waarom zou u op lakens bezuinigen als u ze elke nacht gebruikt? Wij durven te wedden dat uw bed ook versierd is met fijne kussens en een extra gooi, nietwaar?

Gedecoreerd beddengoed

Heeft uw beddengoed abstracte patronen, strepen, of vlekken? Deze patronen weerspiegelen allemaal verschillende persoonlijkheden, dus wij zullen ze één voor één uitsplitsen.

Stippen of vlekken geven een zorgeloos gevoel. Degenen die deze lakens kiezen zijn meestal luchthartige personen met een liefde voor het leven. Polkadots op kleding worden in verband gebracht met multi-taskers, zodat u misschien ook een grote concentratie hebt.

Bestaat uw weddenschap uit strepen? Traditionele krijtstreeppatronen staan voor een gevoel van orde. Misschien bent u een gedisciplineerd iemand die graag alles op een bepaalde manier heeft. Maar krijtstrepen kunnen ook wijzen op een verfijnd gevoel voor design, want het is een klassiek patroon.

Dierenprints symboliseren zelfvertrouwen. Of u nu gekozen hebt voor een subtiele zebraprint of een gedurfde luipaardprint, deze patronen zijn niet voor de zwakkeren onder ons. Degenen met deze lakens zijn waarschijnlijk speels en hebben een unieke creatieve kant.

Als uw beddengoed een abstract patroon heeft, is het waarschijnlijk moeilijk in één hokje te stoppen - net als u! Wie voor onconventionele motieven en felle kleuren kiest, laat zich niet vastpinnen. U bent er om het leven en alle vreugdevolle momenten daarin te beleven.

Zwarte Vellen

Misschien een van de meer ongewone opties, zwarte lakens zijn favoriet bij degenen die van een slanke en verfijnde stijl houden. Net als kleding zien zwarte lakens er verzorgd uit zonder veel poespas. Dit is een populaire keuze voor iedereen met een drukke carrière die geen tijd heeft om elke morgen zijn bed te perfectioneren.

Bloemenprints

Kunt u een sierlijke bloemenprint niet weerstaan? Wij nemen het u niet kwalijk. Bloemenbeddengoed is een van de populairste categorieën op de markt. Veel opties zijn zacht en delicaat, maar u kunt ook gedurfde en felle opties vinden.

Als uw beddengoed elegant is, bent u waarschijnlijk persoonlijk en vriendelijk tegen anderen. U hebt zelfvertrouwen, maar u hoeft niet de luidste in de kamer te zijn. Als uw gebloemd beddengoed levendig en helder is, geniet u van alles wat leuk is. U geniet liever van de mysteries van het leven dan dat u genoegen neemt met de kleine details.

Witte lakens

Tijdloos, klassiek, en minimalistisch - kraakheldere witte lakens kunnen elk interieur afmaken. Als uw bed bedekt is met witte lakens, bent u waarschijnlijk een opgeruimd mens met een minimalistische inslag. U houdt van soberheid en eenvoud, en geniet van de schoonheid van een schone kamer.

Witte lakens kunnen er ook op wijzen dat u graag naar het grotere geheel kijkt. U bent voortdurend aan het plannen en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Wit beddengoed is een favoriete keuze van leiders.

Blauw Beddengoed

Of het nu marineblauw of turkoois is, blauw beddengoed is er een voor relaxte mensen. Blauw is de kleur van de rust, dus door deze ontspannen tint in uw slaapkamer te brengen bewijst u dat u ontspanning belangrijker vindt dan de rest. Chill out to the max!

Gewatteerde lakens

Gewatteerde lakens zijn zeldzaam, maar als u ze op uw bed heeft liggen, bent u misschien een vintageliefhebber of een voorstander van traditie. In tegenstelling tot katoenen lakens geeft gewatteerd beddengoed een air van klassieke glamour, ideaal voor iemand met hoge normen en een voorkeur voor de fijnere dingen in het leven. U weet wat u waard bent en bent niet bang om er om te vragen. Ga voor uzelf!

Onopgemaakte lakens of Mix and Match lakens

Als u naar uw bed kijkt, wat ziet u dan? Is uw bed ongerept? Of is het een wirwar van door elkaar gehusselde stoffen?

Als u op het laatste geantwoord hebt, bent u waarschijnlijk niet de meest georganiseerde. Maar dat is niet erg! Degenen met onopgemaakte bedden zijn meestal creatiever, vriendelijker, en echte dromers. U bent een goede vriend voor iedereen en stelt de behoeften van anderen boven die van uzelf. U bent waarschijnlijk populair in uw sociale kringen en ook het leven van het feest.

De kern van de zaak

Hebt u iets nieuws geleerd over uzelf? Of is het tijd voor u om uw beddengoed aan te passen? Hoe meer tijd u besteedt aan het inrichten van uw slaapkamer, hoe beter u zich voelt. Er gaat niets boven een goede nachtrust op een comfortabel bed!