Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Upgrade je werkplek met de FlexiSpot E7 series: Nu met korting!

13 juni 2024

De E7 Series van FlexiSpot combineert perfect design met veelzijdigheid voor elke situatie. Of je nu werkt, studeert, gamet of dineert, de E7 Series biedt het ideale verstelbare bureau om aan al je behoeften te voldoen. In deze serie vind je de E7, E7 PRO, E7L en E7Q, elk ontworpen met unieke eigenschappen om aan verschillende behoeften te voldoen.

E7: Het klassieke model

De FlexiSpot E7 is het klassieke model binnen deze serie. Dit model biedt een solide en betrouwbare basis voor iedereen die op zoek is naar een ergonomische werkplek zonder het budget te overschrijden. De E7 heeft een stabiele constructie en kan eenvoudig elektrisch in hoogte worden versteld, wat het ideaal maakt voor een flexibele werkdag. De hoogteverstelling varieert van 58 cm tot 123 cm, zodat je gemakkelijk kunt wisselen tussen zitten en staan.

--shopstart--{"id":206001,"link":206001,"name":"Elektrisch zit sta bureau E7/E7H","shortName":"E7/E7H","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/E7B-Blackwalnut.jpg","salePrc":469.99,"originalPrc":469.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€150"}--shopend--

Kenmerken van de E7:

● Verstelbare hoogte van 58 cm tot 123 cm

● Maximale belastbaarheid van 125 kg

● Dubbele motoren voor soepele en stille aanpassing

● Intuïtieve bediening met led-display

E7 PRO: Voor meer functionaliteit

Voor degenen die op zoek zijn naar extra functies en een hogere belastingcapaciteit, biedt de E7 PRO een uitstekende upgrade. Dit model heeft dezelfde solide bouwkwaliteit als de E7, maar biedt daarnaast een verbeterde gewichtscapaciteit en hogere verstelbaarheidssnelheid. De E7 PRO is perfect voor mensen die zware werkapparatuur gebruiken of gewoon meer flexibiliteit en snelheid willen in hun verstelbare bureau.

--shopstart--{"id":220001,"link":220001,"name":"Elektrisch zit sta bureau E7 Pro, dubbel kabelmanagement","shortName":"E7 Pro","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/E7B-PRO-BLACK-muse.jpg","salePrc":399.99,"originalPrc":549.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€150"}--shopend--

Kenmerken van de E7 PRO:

● Verstelbare hoogte van 60 cm tot 125 cm

● Maximale belastbaarheid van 140 kg

● Snellere aanpassing dankzij krachtige motoren

● Geavanceerde bediening met geheugenfuncties voor favoriete hoogtes

E7L: De hoekoplossing

De FlexiSpot E7L is speciaal ontworpen voor thuiskantoren en kamers waar ruimte optimaal benut moet worden. Dit hoekbureau met drie poten biedt niet alleen een ergonomische werkplek, maar ook extra opbergruimte. De E7L maakt efficiënt gebruik van hoeken en is ideaal voor kleine ruimtes, waardoor je werkgebied kunt maximaliseren zonder in te boeten aan comfort of functionaliteit.

--shopstart--{"id":622001,"link":622001,"name":"Elektrische hoekbureau E7L met 3 poten, gratis Kabelgoot","shortName":"E7L","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/e7l-home-zwart.jpg","salePrc":499.99,"originalPrc":599.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€100"}--shopend--

Kenmerken van de E7L:

● Verstelbare hoogte van 60 cm tot 125 cm

● Maximale belastbaarheid van 120 kg

● Driepotig ontwerp voor extra stabiliteit en ruimtegebruik

● Ideaal voor kleine ruimtes en thuiskantoren

E7Q: De vierpootoplossing

De FlexiSpot E7Q is de vierpotige versie in de E7 Series en biedt een uitzonderlijke stabiliteit en gewichtscapaciteit. Dit model is veelzijdig genoeg om zowel als werkplek als eetkamertafel te dienen, wat het een uitstekende keuze maakt voor multifunctionele ruimtes. De vier poten zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht, waardoor de E7Q perfect is voor zware werkopstellingen of familiediners.

--shopstart--{"id":176001,"link":176001,"name":"Elektrisch zit sta bureau E7Q, met 4 motoren","shortName":"E7Q","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/E7B-EUV2-Black-bamboo-neocon.jpg","salePrc":799.99,"originalPrc":999.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€200"}--shopend--

Kenmerken van de E7Q:

● Verstelbare hoogte van 60 cm tot 125 cm

● Maximale belastbaarheid van 200 kg

● Vierpotig ontwerp voor maximale stabiliteit

● Geschikt voor gebruik als bureau en eetkamertafel

Hoe kies je het juiste model?

Het kiezen van het juiste model uit de E7 Series kan afhangen van verschillende factoren zoals je budget, de beschikbare ruimte en de specifieke functies die je nodig hebt. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij je keuze:

1. Bepaal je budget: Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare optie, dan is de E7 een uitstekende keuze. Het biedt alle basisfunctionaliteiten die je nodig hebt zonder de bank te breken.

2. Beoordeel je ruimte: Als je een kleine ruimte hebt of een hoek optimaal wilt benutten, is de E7L ideaal. Het driepotige ontwerp biedt extra stabiliteit en ruimtebesparende oplossingen.

3. Overweeg je behoeften: Als je zware apparatuur hebt of een hogere gewichtscapaciteit nodig hebt, is de E7 PRO een goede optie. Voor multifunctionele ruimtes waar het bureau ook als eetkamertafel kan dienen, is de E7Q de beste keuze dankzij zijn vierpotige ontwerp en hoge belastbaarheid.

4. Zoek naar extra functies: Als je extra functies zoals geheugeninstellingen voor hoogte of snellere aanpassingen wilt, biedt de E7 PRO deze voordelen.

Profiteer van onze kortingen

De E7 Series van FlexiSpot is momenteel in de aanbieding! Mis deze kans niet om jouw perfecte verstelbare bureau aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs. Of je nu kiest voor de klassieke E7, de geavanceerde E7 PRO, de ruimtebesparende E7L of de multifunctionele E7Q, je investeert in een gezondere en productievere werk- of leefomgeving.

Waarom kiezen voor FlexiSpot?

FlexiSpot staat bekend om zijn hoogwaardige en ergonomische producten die bijdragen aan een gezondere en productievere levensstijl. De E7 Series is ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor elke werkplek optimaal kan worden benut. Van de robuuste constructie tot de eenvoudige bediening en het stijlvolle design, elk model biedt unieke voordelen die bijdragen aan je welzijn en efficiëntie.

Hoe kun je bestellen?

Bezoek onze website voor meer informatie en om jouw ideale bureau te bestellen: FlexiSpot E7 Series. Wacht niet te lang, want deze aanbieding geldt slechts voor een beperkte tijd! Door nu te investeren in een FlexiSpot bureau, zorg je voor een ergonomische en flexibele werkplek die je gezondheid en productiviteit ten goede komt.

Met de veelzijdige en betrouwbare E7 Series van FlexiSpot, wordt het creëren van de perfecte werkplek een stuk eenvoudiger. Profiteer van de huidige kortingen en maak de overstap naar een gezondere werkstijl vandaag nog!