Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Ultieme Ontspanning met de Nieuwe FlexiSpot Recliners

24 mei 2024

Introductie van de Recliner Categorie

Welkom bij FlexiSpot, waar we continu streven naar het verbeteren van uw comfort en welzijn met innovatieve meubeloplossingen. Een van de meest geliefde categorieën in ons assortiment zijn onze recliners, ontworpen voor ultieme ontspanning en gemak. Of u nu wilt ontspannen na een lange werkdag, een comfortabele plek zoekt om een boek te lezen, of een stoel nodig hebt die multifunctioneel genoeg is om aan al uw behoeften te voldoen, onze recliners bieden de perfecte oplossing.

Recliners zijn niet zomaar stoelen; ze zijn een investering in uw comfort. Deze stoelen zijn ontworpen om zich aan te passen aan uw lichaam en bieden ondersteuning waar dat het meest nodig is. Met functies zoals verstelbare rugleuningen, geïntegreerde voetsteunen en zelfs ingebouwde oplaadpoorten, brengen onze recliners luxe en functionaliteit samen in één prachtig ontwerp.

Nieuwe Producten en Bestsellers

Bij FlexiSpot zijn we trots op onze innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. Laten we een kijkje nemen naar onze nieuwste producten en bestverkochte model, zodat u de perfecte recliner kunt vinden die bij uw levensstijl past. Vergeet niet dat we van 18 mei tot 31 mei een sitewide korting van 10% aanbieden, dus dit is het perfecte moment om uw nieuwe favoriete stoel aan te schaffen.

Nieuwe Productmodellen

X7 Recliner

Ervaar gepersonaliseerd comfort met de X7, een revolutie in relaxen.

1. Dual Motor Technologie: Deze geavanceerde technologie biedt onafhankelijke controle van de rugleuning en de voetsteun, zodat u uw zitpositie precies kunt aanpassen aan uw voorkeuren.

2. Ergonomisch Ontwerp: De X7 is ontworpen om zich aan te passen aan de contouren van uw lichaam en is voorzien van premium bekleding voor een luxueuze, stressverlichtende zitervaring.

3. Gebruiksgemak: Met gemakkelijk te gebruiken schakelknoppen en een USB-poort, biedt de X7 een one-click terugkeerfunctie en een geïntegreerde voetsteun voor uitgebreide beenondersteuning.

--shopstart--{"id":712001,"link":712001,"name":"Draaibare relaxfauteuil X7 met dubbele motoren","shortName":"X7","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/x7-cat-2.jpg","salePrc":999.99,"originalPrc":999.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€200"}--shopend--

XR5 Recliner

De perfecte keuze voor nieuwe moeders en iedereen die op zoek is naar ultiem comfort.

1. Zacht Schommelen: Deze recliner biedt een zacht schommelmechanisme, ideaal voor het kalmeren van baby's in de kinderkamer.

2. Verstelbare Instellingen: Met een maximale helling van 127° is de XR5 perfect voor het kijken van films of het nemen van verkwikkende dutjes.

3. Opslagruimte: Grote opbergvakken zijn handig ontworpen voor het bewaren van afstandsbedieningen, tijdschriften en meer. De ingebouwde USB-oplaadpoort zorgt ervoor dat uw apparaat altijd opgeladen blijft.

--shopstart--{"id":674003,"link":674003,"name":"Elektrisch draaibaar relaxfauteuil XR5","shortName":"XR5","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/nl-fauteuil-woonio.nl-xr5.png","salePrc":599.99,"originalPrc":599.99,"itemFootMarkType":"NONE"}--shopend--

XC6 Recliner - Bestverkocht Model

De XC6 is onze bestverkochte recliner, geliefd om zijn veelzijdigheid en comfort.

1. Snel Verstellen: Met een recline tot 145° en een ingebouwde voetsteun kunt u snel en eenvoudig uw perfecte zitpositie vinden, ideaal voor lezen, tv kijken of een verfrissende nap.

2. Dynamische Zitopties: Deze stoel biedt een 360-graden draaifunctie en een zachte schommelfunctie, wat zorgt voor dynamische zitopties voor elke activiteit.

3. Premium Schuim: Voorzien van hoogwaardig schuim voor verschillende zitposities en een verborgen opbergvak onder de zitting voor extra gemak.

--shopstart--{"id":672002,"link":672002,"name":"Handmatige relaxfauteuil Lotus XC6, 360 graden draaibaar","shortName":"Lotus XC6","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/nl-fauteuil-top-x-xc6.png","salePrc":369.99,"originalPrc":499.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€130"}--shopend--

Hoe Kiest U de Juiste Recliner voor Uw Behoeften?

Het kiezen van de juiste recliner kan een uitdaging zijn, gezien de verschillende opties die beschikbaar zijn. Bij FlexiSpot begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft. Overweeg de volgende factoren bij het kiezen van uw ideale recliner:

Functionaliteit: Denk na over de primaire functies die u nodig hebt. Als u op zoek bent naar veelzijdigheid en dynamische zitopties, kan de XC6 met zijn 360-graden draaifunctie en zachte schommelmogelijkheden een uitstekende keuze zijn. Voor nieuwe moeders of degenen die zachte schommelingen verkiezen, biedt de XR5 een rustgevende ervaring.

Comfortniveau: Het comfort van een stoel wordt grotendeels bepaald door de gebruikte materialen en het ontwerp. De X7 met zijn dual motor technologie en premium padding biedt gepersonaliseerd comfort en luxe. De XC6 en XR5 bieden ook hoogwaardige bekleding en ergonomische ontwerpen die langdurig gebruik ondersteunen.

Extra Kenmerken: Overweeg extra functies zoals USB-oplaadpoorten, opslagruimtes en eenvoudige bedieningsmechanismen. De X7 en XR5 bieden handige USB-poorten, terwijl de XR5 ook grote opbergvakken heeft voor uw benodigdheden. Deze extra functies kunnen uw dagelijkse ervaring aanzienlijk verbeteren.

Door deze factoren in overweging te nemen, kunt u de recliner kiezen die het beste aansluit bij uw levensstijl en behoeften, en zo uw ontspanningsruimte optimaliseren.

Mis de Korting Niet

Van 18 mei tot 31 mei biedt FlexiSpot een sitewide korting van 10% aan. Dit is een unieke kans om een van onze hoogwaardige recliners aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs. Of u nu op zoek bent naar de gepersonaliseerde comfort van de X7, de zachte schommelingen van de XR5, of de veelzijdigheid van de XC6, dit is het perfecte moment om te investeren in uw comfort en welzijn.