Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Top 3 Beste Ergonomische Bureaustoelen voor Lange Mensen door FlexiSpot

27 september 2022

Lang zijn heeft misschien verschillende voordelen, maar een geschikte stoel vinden voor op kantoor kan een strijd worden. Maar FlexiSpot begrijpt de frustratie van werkgevers op dit punt en wij zijn er om te helpen. Stelt u zich eens voor dat een van uw werknemers op een kleine bureaustoel zit die te oncomfortabel is. Hun knieën zijn gebogen en een deel van hun dijen is blootgesteld voorbij de voorkant van hun stoel. Hoe ongemakkelijk het ook klinkt, het is pijnlijker voor de werknemer. Deze langdurige onaangepaste manier van houding vanwege de bureaustoel kan een negatieve invloed hebben op de gezondheid van uw werknemer en het voor hem ongemakkelijk maken.

Rekening houdend met deze factoren heeft FlexiSpot strategisch comfortabele bureaustoelen voor lange mensen ontworpen. Hun ergonomie is speciaal gemaakt om de gebruikers in staat te stellen hun houding aan te passen aan hun individuele lichaamstype. Zonder de voordelen van ergonomische bureaustoelen zullen de werknemers ongetwijfeld lijden aan een slechte houding, rugpijn, en een verminderde productiviteit.

Met dit bericht kunt u de bureaustoel kiezen die het best past bij de verschillende lichaamstypen en hoogten van uw kantoorpersoneel.

Specificaties van een groot persoon

Voordat wij de sprong wagen om de stoelen te verkennen, moeten wij een basiskennis hebben van een lang persoon. Mensen hebben verschillende hoogten; maar de gemiddelde lengte van een man in Nederland is 184 centimeter en van een vrouw 171. Houd wel rekening met het feit dat Nederlandse mensen gemiddeld langer zijn dan andere volken. De stoelen zijn ongeveer rond deze hoogten ontworpen. Iedereen die langer is dan de net genoemde lengtes kan ook stoelen op maat krijgen.

Beste bureaustoelen voor lange mensen 2022

Hier vindt u enkele van de door deskundigen uitgekozen ergonomische bureaustoelen voor lange mensen van FlexiSpot. Lees de details en kenmerken om de meest geschikte te kiezen en een weloverwogen beslissing te nemen.

  1. Ergonomische Stoel Pro (BS11 PRO)

Met een verende uitgesproken lendensteun; de Ergonomische Stoel BS11 PRO is speciaal ontworpen om de houding van de gebruikers te helpen verfijnen. Deze stoel, die esthetiek toevoegt aan uw kantoorruimte, heeft een modern ontwerp en een zitstructuur die zowel comfortabel als stijlvol is voor zowel lange als korte mensen.

Kenmerken:

- Eenvoudig maar uitstekend ontwerp met PU zacht plastic dat de stevigheid kan aanpassen afhankelijk van het lichaamsgewicht

- De verstelmogelijkheid van de zitting komt tegemoet aan de behoeften van verschillende gebruikers, en biedt extra steun

- Gloednieuwe armsteun- en leuninghefbediening-ontgrendeling

- Boogvormig ontwerp van de verstelbare hoofdsteun zorgt ervoor dat de halswervel natuurlijk past

- Fluisterstille PU-wielen beschermen de vloer

  1. Rugsteun Bureaustoel BS10

BS10 is een volledig functionele ergonomische bureaustoel die ontworpen is voor intensief 24-uurs gebruik, en vooral voor ondersteuning van de rug, zoals de naam al zegt. Werknemers, ongeacht hun lengte, kunnen comfortabel werken, omdat zij 24 uur per dag op de juiste manier ondersteund zullen worden.

Kenmerken:

- Verplaatsbare en moderne lendensteun die over 8 cm versteld kan worden, wat de werknemer flexibiliteit biedt

- De hoofdsteun kan over een bereik van 6 cm worden versteld en kan naar beneden worden getiteld om aan de behoeften van de gebruikers te voldoen

- Geleverd met multifunctionele handgrepen, R1 en L1 om de zithoogte te verstellen en R2 en L2 voor de weerstand van de rugleuning

- Uitgerust met 5 multifunctionele praktische poten met wieltjes, waardoor de stoel rustig kan worden gerold

  1. Flexi-Chair BackSupport Bureaustoel BS1B

Met zijn 3D lendensteunsysteem, 135 lounge tilt en diverse andere multifunctionele opties geeft deze stoel de werknemers een ultieme zitervaring achter hun bureau. Hij is ideaal voor alle soorten hoogtes en is gecertificeerd door bekende instanties.  

Kenmerken:

- Uitgevoerd met een ademend net van Italiaans geïmporteerd chenille, dat ventilatie biedt en de meest delicate stoffen vastzet

- Verstelbare armsteunen bieden maximaal comfort aan uw armen en elle bogen

- Biedt 3 hoogte verstelniveaus 3D lendensteunsysteem, voor comfort van nek en wervelkolom

- 45 rugleuning kantelen helpt de werknemers tijdens hun pauze te buigen

- Aangepaste zitdiepte, afhankelijk van de lichaamsvorm

- Stoel van topkwaliteit, gecertificeerd door TUV/BIFMA/SGS, met meer dan 10000 druktestcycli

Wij hopen dat wij het kopen van een bureaustoel voor lange mensen nu relatief gemakkelijker voor u gemaakt hebben. Als u nog meer mogelijkheden wilt onderzoeken, bezoek dan de officiële site van FlexiSpot voor ergonomische bureaustoelen of neem contact op met hun vertegenwoordiger.