Gratis bezorging in NL en BE
Code: ZOMER10 | 10% korting voor alle
Tot 10 jaar garantie

Thuiswerkbanen die je onmiddellijk kunt krijgen

06 juni 2022

Als je in een land woont waar sociale bijeenkomsten over het algemeen verboden zijn, dan zijn er twee mogelijkheden voor de meeste mensen die in deze periode een baan hebben. Ze werken ofwel thuis of het zijn onmisbare werknemers. Wie geen van beide is, zal het als werkloze moeilijk hebben om weer werk te vinden.

 

Maar treur niet. Er zijn een aantal banen waardoor je kunt thuiswerken.

 

Laten we ze een keertje bekijken.

 

Freelance werk

 

Als je iemand kent die thuiswerkt, dan is hij of zij waarschijnlijk een freelancer. Online freelance gemeenschappen kennen sinds de eeuwwisseling een explosieve groei. Miljoenen mensen verdienen online geld met freelancen. Wist je bijvoorbeeld dat Upwork-freelancers samen tot 1,4 miljard dollars per jaar verdienen? Als dat niet verbijsterend is, dan weet ik het niet meer.

 

Het belangrijkste om te onthouden is dat het net zo moeilijk is om een freelance baan te krijgen als een gewone baan. Solliciteer je naar een freelance baan, verwacht dan evenveel afwijzingen als wanneer je een gewone baan zou zoeken. Natuurlijk zul je aanvragen en voorstellen sturen die worden afgewezen, maar het belangrijkste is dat je ervoor gaat. Om een baan te krijgen, moet je leren creatief te zijn in je sollicitaties. Op die manier maak je meer kans om de opdracht te krijgen.

 

Een blog

 

Veel mensen zijn superrijk geworden door blogs te beginnen. En hoewel je misschien niet verwacht dat je in de eerste maanden veel geld zult verdienen met je blog, kun je uiteindelijk toch een gestaag en groeiend inkomen verdienen met een blog die veel verkeer aantrekt.

 

Het mooie van bloggen is dat je overal kunt beginnen. Alles wat je nodig hebt is een groot schrijftalent, een niche waarin je geïnteresseerd bent en een apparaat met een internetverbinding.

 

Online cursussen en opleidingen

 

Als je op een bepaald gebied een expert bent, is dit het juiste moment om die kennis te gelde te maken. Maar voordat je je in deze branche begeeft, moet je weten dat online coaching niet hetzelfde is als advies verlenen. Coaches zijn er meer in geïnteresseerd studenten te helpen bij het bereiken van doelen, terwijl adviseurs meer geïnteresseerd zijn in de mentale toestand van de mensen die ze advies verlenen.

 

Er zijn drie zekere manieren om een succesvolle online coach te zijn. Het eerste wat je moet doen, is expertkennis opbouwen in je niche. Immers ... wie gaat er nu luisteren naar iemand die niet eens lijkt te weten waar hij het over heeft? Het volgende wat je moet doen, is een persoonlijk merk opbouwen door uitgebreid te bloggen. Als je geen persoonlijk merk hebt, zullen mensen geen reden zien om je te betalen om hen op te leiden.

 

De derde stap, natuurlijk, is het opstellen en verkopen van de cursussen. Als je voor het eerst begint, moet je proberen cursussen met korting of gratis aan te bieden. Zo zul je meer mensen naar je aanbod kunnen lokken.

 

Digitale marketing

 

Het internet is de wereld van een digitale marketeer. Marketing heeft de kantoren van verkopers en hun aktetassen en vaste lijnen verlaten voor de schermen van iPhones en Samsungs.

 

In de geglobaliseerde wereld van vandaag beginnen veel werknemers hun digitale marketingbehoeften aan anderen uit te besteden. Het mooie van zulke banen is dat je er geen diploma voor nodig hebt.

 

Dus hoe kun je een digitale marketeer zijn? Nou, je moet eerst digitale marketing vaardigheden leren. Maar ik zal je nog een tip geven. Wanneer je begint, probeer je dan te richten op een niche. Het kan SEO schrijven zijn, het kan content marketing zijn, het kan affiliate marketing zijn, maar concentreer je gewoon op één niche en word daarin een expert. Ga daarna geleidelijk verder tot je alle relevante vaardigheden kent die een digitale marketeer moet hebben. Enkele van deze vaardigheden zijn analytics, betaalde digitale acquisitie en contentmarketing.

 

Wat moet je doen als je een baan op afstand krijgt?

 

Je kunt ontslagen worden van een baan op afstand, net zoals je ontslagen kunt worden van een gewone baan. Het kan zelfs makkelijker zijn om een baan op afstand te verliezen. Het is namelijk onwaarschijnlijk dat je werkgever een emotionele band met je heeft.

 

Als je een freelancer of blogger bent, moet je ook weten dat je website eronder kan lijden als je je werk niet goed doet. Daarom adviseer ik nieuwe freelancers altijd om hun zaakjes op orde te hebben voordat ze een baan op afstand aannemen. Ten eerste moet je een werkstation op afstand hebben. Bij het opzetten raad ik over het algemeen een S6-monitorhouder aan. Het werkstation zal je helpen georganiseerd te blijven en dat zal je productiviteit natuurlijk verhogen. Belangrijk is dat het wordt geleverd met UV-lichtsterilisatie. Dan hoef je je geen zorgen te maken dat je briefpapier of telefoons besmet zijn met ziektekiemen nadat je je handen hebt gewassen. We willen zo ver mogelijk van virussen vandaan blijven.