Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Welzijn>Blog detail>

Staande Bureaus en Werknemersgezondheid: Een Investering in Welzijn

27 juni 2024

In de moderne werkomgeving is de gezondheid en het welzijn van werknemers een steeds belangrijker aandachtspunt. FlexiSpot zet zich in voor een gezondere werkplek met hun staande bureaus zoals de E7, E7Q, en E7 PRO, die niet alleen ergonomische voordelen bieden, maar ook bijdragen aan het algehele welzijn van werknemers.

Waarom Investeren in Werknemersgezondheid?

Het investeren in de gezondheid en het welzijn van werknemers is niet alleen een morele verplichting voor werkgevers, maar ook een strategische beslissing die aanzienlijke voordelen kan opleveren. Gezonde werknemers zijn productiever, hebben minder ziekteverzuim en dragen bij aan een positievere werkomgeving. Staande bureaus zijn een van de manieren waarop bedrijven kunnen bijdragen aan de gezondheid van hun medewerkers.

FlexiSpot E7: Ergonomie en Gezondheid

De FlexiSpot E7 is ontworpen met het oog op ergonomie en gezondheid. Dit bureau stelt gebruikers in staat om gemakkelijk te wisselen tussen zitten en staan gedurende de werkdag, wat kan helpen om rug- en nekklachten te verminderen. Het langdurig zitten is in verband gebracht met verschillende gezondheidsproblemen, zoals obesitas, diabetes en hartziekten. Door regelmatig te staan, kunnen deze risico's worden verminderd.
--shopstart--{"id":206001,"link":206001,"name":"Elektrisch zit sta bureau E7/E7H","shortName":"E7/E7H","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/E7B-Blackwalnut.jpg","salePrc":469.99,"originalPrc":469.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€150"}--shopend--

Het E7 model biedt geavanceerde functies zoals programmeerbare hoogte-instellingen, waardoor gebruikers hun ideale werkhoogte kunnen instellen met één druk op de knop. Dit zorgt voor een comfortabele en gezonde werkhouding die kan bijdragen aan een betere productiviteit en minder lichamelijke klachten.

FlexiSpot E7Q: Verhoogde Stabiliteit en Comfort

Voor werknemers die extra stabiliteit en comfort nodig hebben, is de FlexiSpot E7Q de perfecte keuze. Dit model biedt een breed werkoppervlak en kan zware lasten tot 150 kg dragen, wat het ideaal maakt voor werkstations met meerdere monitoren en andere apparatuur. De vier motoren zorgen voor een soepele en stabiele hoogteverstelling, zelfs bij maximale belasting.
--shopstart--{"id":176001,"link":176001,"name":"Elektrisch zit sta bureau E7Q, met 4 motoren","shortName":"E7Q","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/E7B-EUV2-Black-bamboo-neocon.jpg","salePrc":799.99,"originalPrc":999.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€200"}--shopend--

De E7Q is niet alleen ontworpen voor kracht, maar ook voor comfort. De ergonomische voordelen van het staand werken worden gecombineerd met een robuuste en duurzame constructie, waardoor werknemers een veilige en stabiele werkplek hebben. Dit kan helpen om stress en vermoeidheid te verminderen, wat bijdraagt aan een betere algehele gezondheid en welzijn.

FlexiSpot E7 PRO: De Ultieme Ergonomische Oplossing

De FlexiSpot E7 PRO biedt de ultieme ergonomische oplossing voor bedrijven die streven naar het beste voor hun werknemers. Dit topmodel is uitgerust met een geavanceerd bedieningspaneel met touchscreen, waardoor gebruikers eenvoudig hun voorkeuren kunnen instellen en aanpassen. De E7 PRO biedt uitgebreide programmeerbare opties, zodat werknemers hun werkplek kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.
--shopstart--{"id":220001,"link":220001,"name":"Elektrisch zit sta bureau E7 Pro, dubbel kabelmanagement","shortName":"E7 Pro","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/E7B-PRO-BLACK-muse.jpg","salePrc":399.99,"originalPrc":549.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€150"}--shopend--

l Geavanceerd bedieningspaneel met touchscreen

l USB-oplaadpoorten voor gemakkelijk opladen van apparaten

l Duurzame constructie en elegant ontwerp

De Voordelen van Staande Bureaus voor Gezondheid en Productiviteit

Staande bureaus zoals de FlexiSpot E7, E7Q, en E7 PRO bieden tal van voordelen voor de gezondheid en productiviteit van werknemers. Het wisselen tussen zitten en staan kan helpen om de bloedcirculatie te verbeteren, vermoeidheid te verminderen en de concentratie te verhogen. Dit kan leiden tot een hogere productiviteit en een positievere werkervaring.

Daarnaast kunnen staande bureaus helpen om lichamelijke klachten te verminderen die vaak voorkomen bij langdurig zitten. Rug-, nek- en schouderklachten kunnen worden verminderd door een betere werkhouding en regelmatige afwisseling tussen zitten en staan. Dit draagt bij aan een lager ziekteverzuim en een hogere tevredenheid onder werknemers.

Investeren in de Toekomst van Werknemerswelzijn

Door te investeren in staande bureaus zoals de FlexiSpot E7, E7Q, en E7 PRO, kunnen bedrijven een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van hun werknemers. Dit is niet alleen gunstig voor de werknemers zelf, maar ook voor het bedrijf als geheel. Gezonde en tevreden werknemers zijn productiever, creatiever en loyaler, wat leidt tot een betere bedrijfscultuur en betere bedrijfsresultaten.

De FlexiSpot E7, E7Q, en E7 PRO vertegenwoordigen de toekomst van ergonomisch en gezond werken. Deze staande bureaus zijn ontworpen met het oog op zowel gezondheid als productiviteit, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor bedrijven die willen investeren in het welzijn van hun werknemers. Door te kiezen voor FlexiSpot producten, investeer je niet alleen in de gezondheid en het welzijn van je werknemers, maar ook in het succes en de duurzaamheid van je bedrijf.