Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Speciale kortingen op Flexispot Tech Day

29 augustus 2022

Tijdens de Flexispot Tech Day kunnen bezoekers van de webshop profiteren van allerlei speciale kortingen. Gedurende drie dagen zijn er vele speciale acties waar van geprofiteerd kan worden. Om een beter idee te krijgen van wat er precies gebeurd op deze dag, hebben we hieronder aandacht voor een aantal producten waarbij er specifiek tijdens deze actiedagen korting wordt gegeven. Wanneer je op zoek bent naar een goed elektrisch zit sta bureau of een elektrische lattenbodem is dit daarom het ideale moment om toe te gaan slaan.

Wat is Flexispot Tech Day?

Flexispot Tech Day is een speciale actieperiode waarbij er veel extra kortingen worden gegeven. Bezoekers van Flexispot kunnen op deze manier goedkoop artikelen kopen tijdens de actieperiode van 7 tot en met 9 september. Maar dat is zeker nog niet alles. Er is namelijk nog een bijzondere extra actie voor degenen die er het snelste bij zijn. De eerste drie bezoekers die namelijk op 7 of 8 september afrekenen vanaf 9 uur in de ochtend krijgen hun bestelling helemaal gratis. Dit geldt als klap op de vuurpijl op 9 september om dezelfde tijd dan ook nog eens voor de eerste 9 bezoekers die een bestelling plaatsen. Meer dan genoeg mogelijkheden dus om grote kortingen te scoren bij Flexispot gedurende Tech Day.

Producten met speciale kortingen

Er zijn een aantal producten die gedurende de Flexispot Tech Day speciaal in het zonnetje worden gezet. Hierop gelden speciale kortingen die alleen tijdens deze drie dagen van kracht zijn. Daarbij is dit dus het moment om toe te slaan. De kortingen kunnen oplopen tot wel 30 procent, wat neerkomt op maximaal 150 euro. Zie hieronder welke producten er in de uitverkoop zijn.

Elektrisch zit sta bureau EF1

Normaal gesproken kost het Elektrisch zit sta bureau EF1 239,99 euro, maar tijdens Flexispot Tech Day is dit bedrag gereduceerd naar 219,99 euro. Daarvoor krijg je een in hoogte verstelbaar bureau terug wat in drie verschillende kleuren verkrijgbaar is. Ook de breedte van het tafelblad kan worden aangepast. Met een speciaal ontwerp zorgt dit zit sta bureau voor veel extra stabiliteit en dat maakt het de ideale basis om elke werkdag op een goede manier in te gaan. Verstellen gaat bovendien erg makkelijk met een knop en zal geheel geruisloos zijn.

Elektrisch zit sta bureau EQ5

Met een geavanceerd hefsysteem zorgt het Elektrisch zit sta bureau EQ5 voor optimale stabiliteit. Daarbij is er ook een drievoudig telescopisch kolomsysteem waarmee het nog soepeler in hoogte te verstellen is. Het onderstel van de tafel kan worden uitgeschoven tot een maximale hoogte van 1.27 meter. Ook is het bedieningspaneel voorzien van blauwe LED verlichting om de knopjes heen, waardoor het nog makkelijker wordt om de verschillende standen in te kunnen stellen. Er wordt een riante korting gegeven op het EQ5 model, want waar deze normaal 379,99 euro kost, is dat bedrag tijdens de Flexispot Tech Day verlaagd naar 259,99 euro.

Elektrisch zit sta bureau E7

Nog een interessant model met een speciale korting gedurende Tech Day is de E7. Dit Elektrisch zit sta bureau heeft een aantal bijzondere kenmerken, zoals het speciale beheersysteem voor kabels en een hoge mate van aanpasbaarheid. Ook is er een auto-stop systeem geïntegreerd, wat ervoor zorgt dat er meteen wordt gereageerd als er weerstand wordt gevoeld. Met een speciaal kinderslot wordt er extra veiligheid geboden tegen het onbedoeld bedienen van het touchpad. De korting bedraagt 140 euro, aangezien de prijs is verlaagd van 469,99 tot 329,99.

Elektrisch zit sta bureau E8

Ook het Elektrisch zit sta bureau E8 is voor een speciale actieprijs te verkrijgen tijdens de Flexispot Tech Day. De gebruikelijke verkoopprijs is 499,99 euro, maar er geldt een korting van wel 30 procent, waardoor de prijs zakt naar 349,99. Het frame voor dit zit sta bureau is zowel in het wit als het zwart te verkrijgen. Bovendien is het geschikt voor tafelbladen in diverse maten. Het stijlvolle design en slimme ontwerp maken het vervolgens helemaal af, terwijl er ook extra veiligheid is ingebouwd met een kinderslot en anti-botsingsfunctie.

Elektrische lattenbodem EB01

Het laatste product, de Elektrische Lattenbodem EB01, biedt ontzettend veel comfort in de slaapkamer. Zo is onder andere het hoofdeinde verstelbaar en kan dit tot 60 graden omhoog gezet worden. Op die manier wordt het een stuk makkelijker om de ideale hoek te vinden wanneer je in bed nog even een boek wilt lezen of televisie wilt kijken. Daarnaast helpt het goed tegen rugpijn en zorgt het ervoor dat je stukken makkelijker op kunt staan. De normale prijs is 349,99 euro, maar tijdens de Flexispot Tech Day kost de Elektrische Lattenbodem EB01 slechts 319,99 euro.