Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Praktische Meubelgids - FlexiSpot’s Essentiële Toevoegingen voor je Nieuwe Huis

06 juni 2024

Verhuizen naar een nieuw huis is een spannende gebeurtenis, en het kiezen van de juiste meubels kan een groot verschil maken in het creëren van een comfortabele en stijlvolle leefruimte. FlexiSpot biedt een scala aan innovatieve meubels die functionaliteit combineren met modern design, perfect voor je nieuwe woning. Deze gids belicht drie onmisbare toevoegingen: het E7 Zit-Sta Bureau, de XR5 Relaxfauteuil en de BS12 Pro Ergonomische Stoel.

E7 Zit-Sta Bureau: Verhoog je Werkruimte

Het E7 Zit-Sta Bureau is een essentiële toevoeging aan elk thuiskantoor. Met zijn verstelbare hoogte helpt het je om af te wisselen tussen zitten en staan, wat bijdraagt aan een betere houding en meer productiviteit. Het bureau heeft een robuust stalen frame en een elegant tafelblad, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je werkruimte.

--shopstart--{"id":206001,"link":206001,"name":"Elektrisch zit sta bureau E7/E7H","shortName":"E7/E7H","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/E7B-Blackwalnut.jpg","salePrc":469.99,"originalPrc":469.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€150"}--shopend--

Voordelen van de E7:

● Verstelbare Hoogte: Eenvoudige aanpassing voor zit- en stahoogtes.

● Stabiel en Duurzaam: Gemaakt van hoogwaardig staal voor langdurig gebruik.

● Stijlvol Design: Past in elk modern interieur.

XR5 Relaxfauteuil: Ontspanning in Stijl

Na een lange dag is er niets beter dan ontspannen in de XR5 Relaxfauteuil. Deze stoel biedt ultiem comfort met zijn verstelbare rugleuning en ingebouwde massagefunctie. Het ergonomische ontwerp zorgt voor optimale ondersteuning van je rug en nek, wat ideaal is voor ontspanning na het werk of tijdens het lezen van een boek.

--shopstart--{"id":674003,"link":674003,"name":"Elektrisch draaibaar relaxfauteuil XR5","shortName":"XR5","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/nl-fauteuil-woonio.nl-xr5.png","salePrc":599.99,"originalPrc":599.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€200"}--shopend--

Voordelen van de XR5:

● Verstelbare Rugleuning: Pas de hoek eenvoudig aan voor maximaal comfort.

● Massagefunctie: Zorgt voor extra ontspanning en verlichting van spanning.

● Ergonomisch Ontwerp: Biedt uitstekende ondersteuning voor rug en nek.

BS12 Pro Ergonomische Stoel: Comfort voor Langdurig Gebruik

Voor degenen die lange uren achter een bureau doorbrengen, is de BS12 Pro Ergonomische Stoel een must-have. Deze stoel is ontworpen om langdurig zitcomfort te bieden met zijn verstelbare functies en ondersteunende kussens. Het ademende mesh-materiaal zorgt voor ventilatie, waardoor je koel blijft, zelfs tijdens lange werksessies.

--shopstart--{"id":252001,"link":252001,"name":"Ergonomische stoel BS12 Pro","shortName":"BS12 Pro","url":"//s3.springbeetle.eu/prod-eu-s3/trantor/attachments/NL/bs12pro-zwart-prufengel.png","salePrc":499.99,"originalPrc":499.99,"itemFootMarkType":"CUSTOMIZE","itemFootMarkInput":"-€200"}--shopend--

Voordelen van de BS12 Pro:

● Volledig Verstelbaar: Pas hoogte, rugleuning en armleuningen aan voor een perfecte pasvorm.

● Ademend Materiaal: Houdt je koel en comfortabel gedurende de dag.

● Ondersteunende Kussens: Bieden uitstekende lendensteun voor langdurig comfort.

Duurzaamheid en Materialen van FlexiSpot Meubels

FlexiSpot streeft naar duurzaamheid door gebruik te maken van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen. Het E7 Zit-Sta Bureau en de BS12 Pro Ergonomische Stoel zijn bijvoorbeeld vervaardigd van gerecycled staal en duurzaam hout, wat niet alleen de levensduur verlengt, maar ook de ecologische voetafdruk vermindert. Bovendien zijn de stoffen en bekledingen van de XR5 Relaxfauteuil gemaakt van ademende, recyclebare materialen die zowel comfort als milieuvriendelijkheid garanderen.

Innovatief Ontwerp en Technologie

FlexiSpot staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technologische vooruitgang. De producten zoals het E7 Zit-Sta Bureau zijn uitgerust met geavanceerde motoren voor soepele en stille hoogteaanpassingen. De XR5 Relaxfauteuil beschikt over moderne massagefuncties die gebruikmaken van de nieuwste technologieën voor een optimale ontspanningservaring. Deze innovatieve benaderingen maken FlexiSpot-producten niet alleen functioneel, maar ook vooruitstrevend in het bieden van comfort en gebruiksgemak.

Het kiezen van de juiste meubels voor je nieuwe huis is cruciaal om een comfortabele en productieve omgeving te creëren. FlexiSpot biedt hoogwaardige oplossingen die zowel functioneel als stijlvol zijn. Het E7 Zit-Sta Bureau, de XR5 Relaxfauteuil en de BS12 Pro Ergonomische Stoel zijn onmisbare toevoegingen die bijdragen aan een gezond en comfortabel leef- en werkklimaat. Met deze essentiële meubelstukken van FlexiSpot ben je goed op weg om van je nieuwe huis een functionele en stijlvolle thuisbasis te maken.