Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Je L-vormige bureauhoek upgraden - iets waar niemand over praat!

10 januari 2023

Moe van je saaie en inefficiënte hoekbureau, je hebt besloten om je aan te sluiten bij de L-vormige bureaurevolutie.Het biedt veel kansen, toch? Heb je het net gerealiseerd? Elke keer dat je je ogen sluit, word je gebombardeerd door RGB-lampen. Wil je dagdromen over meer bureauruimte?

L-vormige werkplekken zijn ideaal voor de hoeken van kamers, omdat je werk en vrije tijd kunt scheiden en toch de hele kamer kunt gebruiken. Of het nu gaat om kantoorwerk vanuit huis, online gamen met vrienden , het maken van een storyboard voor je script of genieten van je favoriete programma terwijl je sashimi eet, L-vormige werkstations bieden de perfecte setting voor talloze activiteiten thuis. L-vormige bureaus zijn erg populair vanwege hun structurele veelzijdigheid, dankzij hun compacte formaat en comfortabele ontwerp.

Een van de eerste stappen om het meeste uit je hoekje te halen, is uitzoeken welke meubels en accessoires daar passen. Heb je een idee van de grootte van de ruimte? Welke meubels zullen in de buurt zijn en moeten ze worden herschikt? Naast het raam of de muur? Komt er veel natuurlijk licht binnen of is een lamp nodig? Kun je een kleine versterker naast je werkstation plaatsen om je gitaarvaardigheden aan te scherpen? Hoe wil je dat de muren zijn? Heb je onderscheidingen die je kunt laten zien? Moet je hoek ontworpen zijn voor gamers of werkers, of moet het ergens tussenin zitten? Dit zijn allemaal geldige punten.

Ontdek de praktische dingen

Dit lijkt een redelijk uitgangspunt. We blijven prioriteit geven aan gemak, comfort en aanpassingsvermogen. Overweeg een L-vormig sta-bureau, dat kan worden geconfigureerd om in elke hoek te passen omdat het zijpaneel links of rechts kan worden geplaatst. Het zijpaneel van het L-vormige bureau is verwijderbaar, waardoor het uit elkaar kan worden gehaald en weer in elkaar kan worden gezet met het paneel aan de andere kant. Het hangt allemaal af van het type organisatie waar u de voorkeur aan geeft.

Kun je aan je L-vormige bureau een sta-werkplek gebruiken? Mogelijk moet u enkele aanpassingen maken als dat het geval is; Staat het bureau bijvoorbeeld te dicht bij de muur en blijft het vastzitten aan de opstaande raampanelen? Zullen frequente hoogteaanpassingen uw kabelbeheer beïnvloeden?

Ervan uitgaande dat je alle obstakels hebt verwijderd, begin je nu met een schone ruimte. Maak van je bureau een L-vorm zodat je aan de slag kunt om je werkruimte op te fleuren.

Nadat je je L-vormige bureau hebt samengesteld, kun je beginnen met het bevoorraden van de benodigde items. Een computer, scherm, toetsenbord, gameconsole, printer en een bureau of tafel om ideeën en schetsen op te schrijven. Begint het op een vertrouwde plek te lijken?

Maak het aanpasbaar aan werken en spelen

L-vormige bureaus worden steeds populairder vanwege het gemak dat ze bieden aan degenen die thuis werken of online streamen. Omdat ze geschikt zijn voor een verscheidenheid aan activiteiten, van werken tot spelen, thuiswerken tot gamen, zijn L-vormige werkstations een populaire keuze in kantoren.

L-vormige werkstations zijn perfect voor thuiswerkers en gamers, dankzij hun ruime oppervlakte en kleine voetafdruk. Een groot bureau heeft genoeg ruimte voor veel monitoren, een schetsblok en een gameconsole of twee. Als je  L-vormige bureau  ook dienst doet als sta-bureau, kun je er gebruik van maken wanneer je maar wilt. Ook als je thuiswerkt, is het belangrijk om af en toe op te staan en te bewegen.

Geef het een vleugje van je eigen stijl

Het item dat je hebt gekocht, kan wel of geen RGB-verlichting hebben. Ongeacht je uiteindelijke keuze, het uiterlijk van je werkruimte begint vorm te krijgen, ook al besef je het niet.

Degenen die voor het L-vormige bureau hebben gekozen, hebben misschien een favoriete tint die ze het vaakst gebruiken. Plan vervolgens op basis van die informatie de rest van uw hoekmeubelopstelling. Wil je dat alles bij elkaar past? Of misschien probeert u een aanvullende tint te vinden. U kunt de kleur naar eigen inzicht gebruiken om uw ruimte te decoreren.

Of je al dan niet een vloerkleed hebt, zal je decoratiekeuzes beïnvloeden; een tapijt met een patroon kan wat leven in een saaie hoek blazen. Shades en verlichtingsarmaturen dragen ook aanzienlijk bij aan de sfeer.

We hadden dit in de rubriek "werken en spelen" kunnen plaatsen, maar misschien is muziek iets wat je graag doet in je vrije tijd. Door een gitaarstandaard naast uw L-vormige bureau te plaatsen, krijgt uw werkruimte een zeer gewaardeerde geometrische diversiteit en karakter. Een plek kan immers meer bieden dan op het eerste gezicht lijkt.

Het komt erop neer

Concentreer u op de details die er het meest toe doen. Zoek een gulden middenweg tussen je werk en je vrije tijd. Van daaruit kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Als je dit allemaal onthoudt, heb je een veel betere werkhoek dan voorheen. Bekijk  de L-vormige bureaus van Flexispot   als eerste stap naar het reorganiseren van uw werkruimte.