Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Wat is het verschil tussen FlexiSpot E7 en E8?

22 september 2022

Je hebt besloten om iets heel goeds voor jezelf te doen en zou graag een in hoogte verstelbaar bureau willen kopen. Gefeliciteerd met deze wijze beslissing! We zijn blij dat je op FlexiSpot bent beland, de website voor ergonomische kantoormeubelen die je leven ten goede zullen veranderen.

Misschien bent u tijdens het browsen op onze site de vele verschillende aanbiedingen tegengekomen die we voor u hebben. Onze klanten vragen zich vaak af wat nu eigenlijk het verschil is tussen de verschillende opties. Daarom willen we vandaag onze tafelonderstellen E7 en E8 met u vergelijken.

Overigens zijn beide tafelframes, zowel de E7 als de E8, op Black Friday van 26 t/m 29 november 2021 in de aanbieding en verkrijgbaar voor maar liefst 150 euro minder!

Dus laten we beginnen!

Het Flexispot tafelframe E7 vs. E8

Model

E7

E8

Hefkolommen

3

3

Motor

2

2

Laadvermogen

125 kg

125 kg

Snelheid

38 mm/s

38 mm/s

Hoogteverstelling

58-123 cm

60-125 cm

Gewichten

31,5 kg

32,1 kg

Framebreedte

110-190 cm

110-190 cm

Geschikt voor tafelblad

120-200 cm(L)×60-80 cm(B)

120-200 cm(L)×60-80 cm(B)

Kleur

Zwart Wit Grijs

Zwart Wit

Bedieningspaneel

Premium

Premium

Geheugencontrole

led-aanraakscherm

Ouderlijk toezicht

Antibotsingssysteem

Deze tabel maakt het verschil tussen deze twee modellen duidelijker. Ze verschillen in drie hoofdkenmerken:

1. Terwijl het E7 tafelframe een hoogtebereik biedt van 58 tot 123 cm, wat goed is voor iets kleinere mensen, kan de E7 worden verhoogd van 60 tot 125 cm, wat geschikt is voor langere mensen. Een paar centimeter kan echt het verschil maken!

2. Beide modellen zien er erg strak en chic uit. In vergelijking met het E7-model heeft de E8 echter ovale poten, wat de tafel veel elegantie geeft. De uitgebalanceerde rondingen passen harmonieus in uw werkomgeving. Geheel zonder scherpe en harde randen.

3. Het derde verschil tussen de twee in hoogte verstelbare bureauframes is dat je de E7 ook in grijs kunt krijgen terwijl de E8 alleen in zwart en wit verkrijgbaar is. 

Wat beide modellen gemeen hebben - en dit zijn de vele redenen waarom onze klanten er dol op zijn - zijn:

Beide modellen worden gekenmerkt door een zeer hoge stabiliteit en draagvermogen. Hiermee kunt u elk soort tafelblad wuppen en belasten - tot 125 kg!

De twee motoren zorgen ervoor dat de tafel in enkele seconden en met weinig geluid omhoog of omlaag kan worden versteld.

De premium bedieningseenheid, waarmee zowel de E7 als de E8 tafelframe is uitgerust, is er niet alleen om de tafel omhoog of omlaag te bewegen, maar biedt ook veel meer: hij toont u op het LED-display de exacte hoogte, kunt u opslaan tot vier hoogtes, dus je hoeft alleen maar op de knop te drukken om hem op de gewenste hoogte in te stellen.

Het beste van alles is dat het een timer heeft om u eraan te herinneren om van positie te veranderen. Er is geen gemakkelijkere en comfortabelere manier!

E7 en E8 tafelpoten kunnen beide worden gebruikt voor dezelfde tafelbladen, tussen 120 en 210 cm breed en 60 tot 80 cm diep. Dus als je een groter werkoppervlak wilt, kun je het FlexiSpot tafelblad in de maat 180cm×80cm gebruiken. Of je ontwerpt het frame met je eigen tafelblad voor je favoriete tafel.

Beide tafels hebben een anti-collision systeem en kinderbeveiliging. Dit betekent dat uw kat volkomen veilig is als hij zich eenmaal op uw mobiele container heeft genesteld, maar u van de tafel rolt. De tafel is uitgerust met sensoren die hem stoppen als hij een beetje weerstand ondervindt.

En zodat uw kinderen niet al te veel plezier hebben met het indrukken van al die mooie, gloeiende knoppen, heeft het bedieningspaneel een kinderslot zodat de knoppen niet per ongeluk kunnen worden ingedrukt.

En last but not least zorgt het geïntegreerde kabelmanagementsysteem onder de tafel ervoor dat je niet verstrikt raakt in de wirwar van kabels. Alles ziet er netjes uit en niets staat in de weg.

Individueel bureaudesign met de tafelframes E7 en E8

Nog steeds niet overtuigd? Waarom? Ah, ok, vind je de bijpassende tafelbladen die wij aanbieden niet individueel en stijlvol genoeg? Geen probleem! We hebben veel klanten die alleen voor het tafelonderstel kiezen maar hun eigen tafelblad gebruiken. 

Zelfs als je massief hout, glas of zelfs een metalen plaat wilt gebruiken, zijn de tafelpoten stabiel en sterk genoeg om het gewicht te dragen. Laat je creativiteit de vrije loop en combineer het E7 of E8 tafelonderstel met je eigen tafelbladcreatie!

En als je zegt dat de prijs niet binnen je budget valt, ga dan naar onze grote Black Friday-uitverkoop! Je kunt er maar liefst 150 euro mee besparen! Er zijn ook interessante wedstrijden. En nu lekker shoppen!