Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Essentials voor een 21e-eeuwse slaapkamer

24 oktober 2022

We brengen bijna de helft van elke dag door in onze slaapkamers, dus het is essentieel dat we hun nut en comfort maximaliseren. De meesten van ons zullen bekend zijn met de klassieke slaapkamerverbeteringen - beddengoed, mooie plaids en een chique hoofdeinde.

Maar hoe zit het met iets moderners en trendy? Hier zijn enkele benodigdheden voor een slaapkamer uit de 21e eeuw!

Hybride Dekbedden

Zomerdekbedden, herfstdekbedden, winterdekbedden en aparte dekbedden voor u & uw partner. Zijn dit echt de beste opties die mensen hebben bedacht? Om aparte dekbedden te hebben voor elk seizoen? Dat klinkt duur en niet erg praktisch.

Laat me je voorstellen aan hybride dekbedden!

Als je moeite hebt om die temperatuur sweet spot 's nachts te vinden of je partner slaapt warm en je slaapt koud (of andersom), wat dacht je van het uitproberen van deze eenvoudige uitvinding?

Hybride dekbedden bevatten temperatuurregulerende functies die ervoor zorgen dat hun gebruikers het nooit te warm of te koud krijgen.

Velen zijn gemaakt met Stratos-technologie die je 's nachts afkoelt door overtollige lichaamswarmte te absorberen, die vervolgens verloren kan gaan in de atmosfeer.

Als alternatief kan het de warmte teruggeven aan je lichaam als het koud is. Het is het beste van twee werelden.

Gemaakt met de nieuwste technologie - hybride dekbedden zijn klontervrij, ultra schoon en zacht als maar kan.

Matras Pad

Dit is een beetje een essentieel dat vaak over het hoofd wordt gezien, hoewel ze al veel langer bestaan dan de21e eeuw.

Matrasbeschermers zijn meer dan alleen matrashoezen. Ze beschermen uw matras tegen morsen of schade, maar houden u ook veilig tegen allergieën of insecten.

Velen van hen zijn van nature antimicrobieel en kunnen alle schadelijke bacteriën doden die ongevraagd van uw bed genieten.

Let bij het oppakken van een matrasbeschermer op het aantal draden. Hogere draadtellingen betekenen dat ze duurzamer zijn en dat je wilt dat je pad zo duurzaam mogelijk is. We willen allemaal waar voor ons geld!

Houd er echter rekening mee dat een hoger aantal threads ook een hogere prijs betekent. We raden je aan om voor een draadje recht in het midden te gaan qua prijs, zodat je geen geld of comfort opoffert.

Luchtbevochtiger

Een luchtbevochtiger is een geweldige kleine gadget om je het hele jaar door af te koelen en op te warmen.

Door water in de lucht te pompen, kunnen ze helpen voorkomen dat je huid en keel uitdrogen op koude winternachten.

Luchtbevochtigers kunnen ook als ventilator fungeren. Dit kan een redder in nood zijn op die verstikkende zomerdagen.

Verstelbaar bed

Wat is er meer21e eeuw dan een verstelbaar bed? Je zou denken dat deze alleen voor ouderen en zieken zijn, maar verstelbare bedden hebben een groot aantal voordelen waar elk individu van kan genieten.

Verstelbare bedden, zoals de EB01 van Flexispot, zorgen voor een aangepaste slaaphouding voor elke individuele gebruiker. Het bed kan worden aangepast om uw hoofd op te heffen, wat zorgt voor een meer voorgevormde slaapervaring - naast een overvloed aan andere gezondheidsvoordelen.

Met een verstelbaar bed kan er bijvoorbeeld druk op worden uitgeoefend op verschillende gewrichten in je lichaam. Langdurige stress op deze gewrichten kan leiden tot pijnontwikkeling, dus dit probleem kan worden afgevinkt.

Bovendien, door de natuurlijke contouren van uw lichaam te ondersteunen, kan een verstelbaar bed u helpen met uw houdingsproblemen.

Als je nog niet verkocht bent, worden er ook verstelbare bedden op maat gemaakt voor jou en je partner. Je partner wil misschien liever meer gestut worden, of je slaapt misschien liever helemaal plat - met een twin verstelbaar bed hoef je niet langer elke nacht compromissen te sluiten.

Body Clock Alarm

Elektronische apparaten worden zich steeds meer bewust van onze lichaamsklokken - denk aan de nachtlampjefunctie op iPhones of de zonsopgangfunctie op Windows. Hoe zit het met het brengen van dat soort technologie in de slaapkamer?

Een wekker kan ervoor zorgen dat je donkere ochtend wakker wordt aanzienlijk draaglijker en natuurlijker. Deze klokken hebben de mogelijkheid om je hele kamer te vullen met een natuurlijk zonsopgangeffect, beginnend als een warme rode gloed en vervolgens geleidelijk helderder en helderder worden gedurende een periode van ~ 30 minuten.

Natuurlijk wakker worden met een kunstmatige zonsopgang kan je je veel meer verfrist laten voelen dan een plotselinge en abrupte schok van een luidruchtig of trillend apparaat.

Bovendien, wanneer u 's nachts probeert in slaap te vallen, kunnen deze apparaten de lichten langzaam dimmen en het tempo van de kamer verlagen - zodat u in een natuurlijk tempo in slaap kunt vallen.

Uitzending

Niet te vergeten. Denk aan een diffuser om je slaapkamer net iets meer spa-achtig te maken. Het gebruik van natuurlijke geuren kan je echt helpen kalmeren na een lange en stressvolle dag.

Bovendien hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw linnengoed een beetje een slechte uitstraling heeft wanneer verrassingsgasten langskomen!

Laatste gedachten

We weten dat het moeilijk kan zijn om de nieuwste trends bij te houden. Maar als u uw slaapkamer wilt verheffen om bij de moderne wereld te passen, zorg er dan voor dat u enkele van deze moderne benodigdheden bekijkt. Ze zullen de klus zeker klaren!