Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Het nieuwe werken: haal al uw voordelen eruit als lid

09 mei 2023

Bij FlexiSpot kunt u terecht voor de nieuwste en beste manieren van werken; als lid bent u er snel bij, profiteert u van de beste aanbiedingen en geniet u mee van allerlei interessante winacties.

FlexiSpot focust zich op nieuwe manieren van werken. We zijn voortdurend aan het experimenteren en innoveren, stellen ons opnieuw voor hoe werken er in de meest ideale situatie uit ziet, en willen een nieuwe manier van werken promoten waarin alles onbelemmerd is. Profiteer van het nieuwe werken door gezonder en productiever aan de slag te gaan en geniet als lid van exclusieve activiteiten!

Waar speelt FlexiSpot op in?

FlexiSpot is voortdurend bezig met het ontwikkelen en lanceren van nieuwe en verbeterde producten om aan de behoeften van onze klanten en de markt te voldoen. Immers, FlexiSpot is voortdurend bezig met het faciliteren van nieuwe en betere manieren van werken. Dit komt doordat FlexiSpot denkt aan uw gezondheid en welzijn. Concreet gezien kunt u bijvoorbeeld denken aan zit-sta bureaus, zodat u zowel zittend als staand kunt werken. Dit zorgt onder andere voor een betere bloedsomloop, minder nek- en rugklachten en meer productiviteit. We geloven dat het altijd beter kan. We houden dan ook de nieuwste producten op de markt in de gaten. Als lid bent u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Activiteiten exclusief voor leden

Als u een lidmaatschap aangaat bij FlexiSpot, geniet u van talrijke ledenvoordelen. U kunt onder andere profiteren van veel activiteiten die exclusief voor leden zijn georganiseerd. Niet alleen zijn de activiteiten leuk om uit te voeren, maar u wint er ook daadwerkelijk zeer interessante prijzen mee. Behalve deals die het hele jaar door gelden, zoals het puntensysteem - waar straks verder op in zal worden gegaan - zijn er ook allerlei specifieke dagen waar u aan kunt denken, zoals de Brand Day.

Een concreet voorbeeld hiervan is de kleur uitdagingsspel tijdens de Brand Day. In dit spel dient u een zeshoek te draaien door erop te klikken totdat de kleur overeenkomt met de kleur van de vallende ballen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door kleuren bij elkaar te zoeken. Zo maakt u als lid kans op nog meer leuke prijzen. U maakt daarmee kans op een cadeaubon van maar liefst 1200 euro. Dat is een té interessante winactie om te missen.


Wat levert een lidmaatschap mij nog meer op?

Een lidmaatschap begint bij het registreren en dus het aanmaken van een account. Als u een account aanmaakt bij FlexiSpot, kunt u al gelijk genieten van meer voordelen dan wanneer u als niet-geregistreerde klant een bestelling plaatst. Het kost u niets om lid te worden. Met een account, kunt u onder andere rekenen op snellere afhandelingen, het registreren van meer dan één adres en het effectief volgen van uw bestellingen. Zo heeft u alle informatie makkelijker en sneller bij de hand.

Behalve toegang tot meer informatie over uw bestelling, kunt u ook genieten van geweldige deals. Exclusiviteit is het kernwoord bij leden. U krijgt namelijk allerlei deals waar normale klanten niet van weten. Door het registreren en het lid worden bij FlexiSpot, spaart u punten met iedere bestelling die u doet. Iedere euro staat gelijk aan één punt.


Hoe kan ik nog meer punten krijgen?

Naast het maken van bestellingen en het verdienen van één punt per euro, waardoor u als klant wordt beloond voor iedere bestelling die u maakt, kunt u ook op andere manieren gemakkelijk punten verzamelen. Met alleen al het volgen van FlexiSpot op sociale media, krijgt u 30 punten cadeau.

Een ander aspect waar u aan kunt denken, is de nieuwsbrief. Als u zichzelf abonneert op de nieuwsbrief, verdient u ook nog eens 50 punten erbij. Zo hoeft u ook nooit producten te missen die nieuwe en betere manieren van werken mogelijk maken, zoals de meest ergonomische zit-sta bureaus.

Daarbovenop kunt u ook flink wat punten verzamelen door FlexiSpot aan te bevelen aan anderen. Als vanwege uw aanbeveling iemand een succesvolle bestelling plaatst, dan krijgt u maar liefst tweemaal het bestelbedrag cadeau in de vorm van punten. Zo kan het al heel snel gaan met de puntentelling.


Wat kan ik vervolgens doen met de punten?

Als u eenmaal voldoende punten heeft ingezameld, heeft u zelf de vrijheid om te kiezen waar u het graag voor zou willen inzetten. U kunt bijvoorbeeld een gokje wagen en draaien aan het rad, waar u bijvoorbeeld 100 extra punten kunt winnen of 10 euro korting kunt krijgen. Ook kunt u met een bepaalde hoeveelheid punten, gecombineerd met een relatief lager aankoopbedrag dan normaal, uw favoriete product met korting aanschaffen. Voor het gemak, kunt u in de FlexiSpot Punten Winkel selecteren op het aantal punten dat u heeft, zoals 100-1000 punten, 1001-3000 of meer dan 3000 punten. Zo ziet u wat alleen voor u relevant is. Ook kunt u natuurlijk uit nieuwsgierigheid drukken op ‘alle’ om te zien wat er allemaal mogelijk is met het inwisselen van uw gespaarde punten.

Behalve het inzetten van de gespaarde punten, kunt u ook het hele jaar door genieten van coupons die geldig zijn voor alle leden, zoals een flinke 40 euro korting op een product. Naast exclusieve activiteiten en deals, kunt u dus ook punten verzamelen én coupons inwisselen die los staan van de punten. Uw punten gaan dan niet verloren en u kunt dan op een ander moment genieten van de punten inwisseling.

 


Word kosteloos lid en profiteer vandaag nog

Als u een lidmaatschap aangaat, kunt u alleen maar winnen. Het kost u immers niets en u haalt er flink wat voordeel uit door punten te sparen. Aangezien FlexiSpot terugkerende klanten graag beloont, kunt u vandaag nog uw kans pakken om exclusieve deals voor leden bij te houden en te profiteren van het opstapelende, lucratieve puntensysteem. Ook kunt u genieten van aanbiedingen die alleen voor u gelden. Aanbiedingen die speciaal voor u zijn opgesteld. Door het aangaan van een gratis lidmaatschap, creëert u uw eigen wereld bij FlexiSpot. In deze wereld wordt er extra aandacht besteed aan u als klant.