Gratis bezorging in NL en BE
Bespaar 10% op alles | Code: BD10
Tot 10 jaar garantie

Koningsdag vieren met FlexiSpot

27 april 2023

Op de 27ste van April is het weer zover, tijd voor Koningsdag, ook bij FlexiSpot vieren we dat. Bij FlexiSpot geloven we er in dat een gezonde werkplek essentieel is om productief te zijn, vandaar dat onze ergonomische meubels speciaal gemaakt zijn om dit doel te bereiken. Er zijn ook tijden waar je samen moet kunnen vieren, net zoals tijdens Koningsdag. FlexiSpot en Koningsdag hebben een unieke connectie, namelijk in de vorm van ons membership programma, dat overigens ook na Koningsdag actief is. Alleen wat houdt deze nou precies in?

Voordelen van een lidmaatschap

Je kent ons misschien al wel van onze unieke en innovatieve ergonomische meubels. Alleen wij hebben ook iets nieuws te bieden: namelijk, ons nieuwe lidmaatschap programma. Onze klanten zijn belangrijk voor ons, vandaar dat we ook een vorm van beloning willen geven, dit is het lidmaatschap. Alleen nu hoor ik je al denken, ‘wat voor voordelen heeft deze dan te bieden’. In het kort:

  • Puntensysteem: verdien punten op diverse manieren en win mooie prijzen, of gebruik ze voor andere voordelige doeleinden.

  • Korting voor leden: ook krijgen leden korting op specifieke producten die door ons zijn uitgekozen.

  • Puntenwinkel: ruil je punten in om bepaalde producten voor minder dan normaal te kopen.


Door gebruik te maken van onze punten kan je gemakkelijk mooie voordelen oplopen, of je nou een volgende bestelling wilt plaatsen, of simpelweg wilt spinnen voor geluk. 

Hoe kan ik punten verdienen?

Nu is de vraag alleen wel hoe je de punten precies kunt verdienen. Nadat je ingelogd bent krijg je per €‎1 die je uitgeeft 1 punt, dus stel je nieuwe ergonomisch zit-sta-bureau kost €‎300, dan krijg je 300 punten. Wel moet je de punten uitgeven op de Nederlandse website van FlexiSpot, dat is dus www.flexispot.nl. 


Een andere manier om punten te verdienen is door vrienden uit te nodigen. Door vrienden uit te nodigen die nog geen account hebben bij FlexiSpot kan je zelf veel mooie punten verdienen. Je krijgt namelijk maar liefst 2x het aantal €‎’s dat gespendeerd wordt bij de order van je vriend, aan punten. Dat betekent dus dat als jouw nieuw geregistreerde vriend besluit om bijvoorbeeld €‎500 uit te geven, jij maar liefst 1000 punten zult verdienen.


Ook kan je extra punten verdienen door FlexiSpot te volgen op onze diverse Social Media kanalen, daarbij moet je denken aan Instagram, YouTube, Twitter en Facebook. Voor elk social media kanaal dat je volgt krijg je 30 punten, dit betekent dat je er dus 120 kan verdienen, door deze vier accounts te volgen. 


Abonneren: door gratis in te schrijven op onze FlexiSpot nieuwsbrief krijg je 50 punten. Dit betekent dat als je naast de eerste bent voor nieuwe updates en uitgaven, je ook nog eens een mooi aantal punten zal ontvangen. Vergeet niet opnieuw om op de knop te drukken nadat je je succesvol hebt ingeschreven. 

Hoe kan ik lid worden?

Om lid te worden van ons lidmaatschap hoef je simpelweg alleen te registreren en vervolgens in te loggen. Dit gaat gemakkelijk via onze website, deze verwijst je namelijk naar onze account aanmaak pagina waar er enkel naar basisgegevens zoals je naam, wachtwoord, etc. wordt gevraagd. Tevens kun je je ook aanmelden bij de nieuwsbrief, zodat je optimaal gebruik maakt van je nieuwe account. 

Vervolgens wordt je account aangemaakt en kan je onze mooie deals nuttigen. Tevens krijg je ook 50 punten als cadeautje voor het registreren van een nieuwe account. 

Waar worden punten nou voor gebruikt?

Alleen hoe gebruik je nou precies je punten? Dat kan je dus doen op diverse manieren. Ten eerste kan je ‘Spin en Win’ doen als je je gelukkig voelt. Elke draai die je doet kost 10 punten, je hebt kans op diverse prijzen zoals producten, maar ook nog meer punten zoals 100. Daarmee kan je vervolgens kiezen om ze weer te gebruiken om nog meer te spinnen, of andere leuke prijzen te bepalen. Als je benieuwd bent waar je prijzen kunt vinden kan je klikken op ‘mijn prijzen’, zoals de naam al zegt kan je daar alles zien wat je met het spinnen hebt gewonnen. 

Je punten kan je ook in de puntenwinkel gebruiken. Daar hebben we een assortiment aan verschillende producten, van ergonomische meubels tot accessoires. Door je punten (en een bepaald bedrag) te gebruiken betaal je een stuk minder dan wanneer je dit product normaal zou kopen. Je lever dus in feite je punten in voor een groot gedeelte aan korting. 

Maar er is nog meer…

Er is nog meer leuks, we hebben namelijk naast ons membership programma ook een mooie actie voor tijdens Koningsdag (24-28) april. Dit is namelijk ons website event in de vorm van een site-wide (alle producten), een sale van 10%. 

Conclusie

Kortom, bij FlexiSpot geloven we dat een gezonde werkplek cruciaal is voor de productiviteit, en we zetten ons in om innovatief ergonomisch meubilair te leveren om dit doel te bereiken. Ons lidmaatschap programma biedt verschillende voordelen, waaronder het sparen van punten, kortingen voor leden en het inwisselen van punten voor producten in de puntenwinkel. We hebben ook een Koningsdagactie met een site-brede uitverkoop van 10%. 

Door Koningsdag met FlexiSpot te vieren, kunt u profiteren van geweldige aanbiedingen, prijzen winnen en beloningen verdienen via ons lidmaatschap programma, terwijl u tegelijkertijd een gezonde werkomgeving bevordert. We hopen dat je samen met ons Koningsdag viert met FlexiSpot en gebruik maakt van deze fantastische aanbiedingen.