Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Hoe FlexiSpot de werkplek verandert

26 mei 2022

In onze moderne wereld is werken is noodzakelijk. Zodoende probeert iedereen het belangrijkste deel van zijn leven bezig te zijn. Daarom studeren mensen aan de universiteit en specialiseren ze zich in bepaalde vaardigheden die van pas zullen komen wanneer ze eenmaal op de arbeidsmarkt komen. Dat betekent echter niet dat alles perfect is. De opwinding dat je eindelijk een baan hebt, verdwijnt snel als je elke dag van zonsopgang tot zonsondergang onder druk staat om je doelstellingen te halen. Tegen de tijd dat de dag voorbij is, ben je uitgeput.

 

Om de werkplek een beetje draaglijker en motiverender te maken, is FlexiSpot een campagne gestart om gebruiksvriendelijke meubels en accessoires te creëren voor op kantoor. Ze maken het niet alleen comfortabeler maar fleuren de omgeving op. Laten we alle innovaties van FlexiSpot bekijken die de werkomgeving in verschillende gebieden over de hele wereld hebben getransformeerd.

 

Kenmerken van FlexiSpot-kantoorproducten

 

Het bedrijf heeft een indrukwekkende catalogus van producten die voldoen aan de behoeften van de normale werkende mens. Alles wat je je kunt voorstellen en meer. Hieronder vind je enkele van de voordelen die de FlexiSpot-producten te bieden hebben aan jouw werkruimte.

 

Stijl

 

Het is een vaststaand feit dat een stijlvol ontworpen ruimte je psychologische toestand op een goede manier stimuleert. Daardoor gaan de hersenen positieve energie vrijgeven die past bij de omgeving en je stemming. FlexiSpot is goed vertrouwd met die werking van dehersenen en creëerde daarom een aantal van de meest stijlvolle kantoormeubelen en accessoires die er bestaan.

 

Het bureau wordt grondig getransformeerd, beginnend met de staande bureaus, stoelen, werkbladen en nog veel meer. En dit beperkt zich niet tot het gewone kantoor; er zijn ook verbluffende oplossingen voor het thuiskantoor. Je hoeft alleen maar wat ruimte te creëren en daar FlexiSpot-meubelen te installeren. En voilà! De hele kamer is getransformeerd. Wat een verschil om 's morgens wakker te worden, terwijl je ernaar uitkijkt om je dagelijkse taken te doen.

 

Comfort

 

Het grootste deel van de dag zitten, is vermoeiend. Voeg daar het constante werk aan toe, en gezondheidsproblemen kunnen al snel optreden als gevolg van dit soort routine. Veel bedrijven proberen meestal slimme manieren in te voeren om ervoor te zorgen dat hun werknemers pauzes nemen en wat rekoefeningen doen. Dat is echter nooit genoeg.

 

Comfort moet je creëren en toevallig is dat een niche die FlexiSpot uitermate goed beheerst. Bij de vervaardiging van elk kantoormeubel denken ze grondig na en verrichten ze uitgebreid onderzoek om ervoor te zorgen dat het lichaam van de werknemer op de meest humane manier wordt behandeld. Alle stoelen zijn verstelbaar en hebben een lendensteun die ervoor zorgt dat de gebruiker zijn rug of nek niet overbelast tijdens het werk. Andere toevoegingen, zoals sta-bureaus, zijn een innovatieve creatie waardoor mensen tijdens het werk kunnen overschakelen van zitten naar staan. Je bent niet alleen aan het werk maar ook in beweging; dus een win-winsituatie!

 

Veelzijdig

 

De mogelijkheden van producten zoals sta-bureaus worden alleen beperkt door jouw verbeelding. Vergeet het traditionele kantoormeubilair dat voor een specifiek doel werd ontworpen en voor niets anders te gebruiken is. FlexiSpot-kantoormeubilair komt met interessante extra functies. Je kunt bijvoorbeeld een staand bureau ombouwen tot een gewoon bureau waaraan je kunt gaan zitten als je benen te moe worden.

 

Er zijn bureaus met twee etages die je kunt onderverdelen en gedeeltelijk uitschuiven. Zo kun je op de ene helft een pc zetten terwijl je op de andere helft bijvoorbeeld iets uittekent op papier. Je kunt zelfs een deel van het werkblad aan iemand anders toewijzen, zodat je een werkruimte creëert die plaats biedt aan twee personen; de productiviteit komt daarbij niet in het gedrang. Probeer maar eens kantoormeubilair van een ander merk te vinden met deze opties; dat zal niet eenvoudig zijn.

 

Betaalbaar

 

Een kantoor inrichten, is geen goedkope aangelegenheid, zelfs niet als het om een kleine werkruimte thuis gaat. Daarom nemen mensen er de tijd voor. Ondanks alle planning is er echter nooit een garantie dat de ruimte helemaal passend gaat worden. Met FlexiSpot kun je echter precies krijgen wat je nodig hebt zonder je budget te overschrijden. FlexiSpot-meubilair biedt de beste waar voor je geld als je alle functies in aanmerking neemt waarmee het wordt geleverd.

 

Denk aan sta-bureaus met automatische bediening en instelling, of werkbladen met een tweelaags ontwerp en het meest ingenieuze van allemaal, een bureaufiets waarmee je kunt sporten terwijl je werkt. Er zijn niet veel bedrijven die met dit soort ideeën komen. Doen ze het toch, dan is het meestal tegen extreme verkoopprijzen. Met FlexiSpot betaal je minder maar krijg je meer.

 

Duurzaam

 

Maak je geen zorgen over dure reparaties of vervangingen. FlexiSpot-kantoormeubelen en -accessoires zijn gebouwd om lang mee te gaan. Het begint al bij de kwaliteit van de grondstoffen. Elk onderdeel van een sta-bureau of sta-stoel wordt specifiek besteld bij de beste leveranciers, om er helemaal voor te zorgen dat de structurele integriteit van de producten vanaf de basis solide is. Je hoeft maar naar één van onze producten te kijken of ze aan te raken om de kwaliteit ervan te herkennen.

 

FlexiSpot begrijpt het belang van duurzame oplossingen. Dit is trouwens de grootste drijfveer achter de constante innovaties die het bedrijf introduceert. Duurzaam meubilair op kantoor geeft je de luxe dat je je aandacht op andere zaken kunt richten, in plaats van je kostbare tijd te verspillen aan het piekeren over reparaties of vervangingen. En dat is nog niet alles ... FlexiSpot-producten worden geleverd met een genereuze garantie; die is werkelijk uniek.

 

Fitness en gezondheid

 

Verwondingen en gezondheidscomplicaties op het werk zijn nooit opzettelijk, maar ze gebeuren wel en er zijn veel factoren die daarbij meespelen. Het vergt een scherp oog om de behoeften van de werknemers in een kantoor te begrijpen en die informatie te gebruiken om ter plaatse concrete oplossingen te vinden. Precies om die reden staat FlexiSpot het meest bekend. Neem bijvoorbeeld de bureaufiets. Het grootste deel van de dag achter een bureau zitten, is een behoorlijk sedentaire levensstijl die onvermijdelijk gevolgen heeft voor de algehele gezondheid en fitheid. Maar wie heeft er al tijd om zich naar de sportschool te haasten bij een veeleisende baan van 9 tot 5? Om dit probleem op te lossen, heeft FlexiSpot een bureaufiets ontwikkeld die niet alleen als bureaustoel kan fungeren maar ook als hometrainer. Terwijl je vlijtig op je laptop typt, train je langzaam en geruisloos de spieren in je bovenbenen en kuiten.

 

Milieuvriendelijk

 

Duurzame productie is de weg die we in de wereld van vandaag moeten inslaan. Iedereen probeert zijn steentje bij te dragen om deze aardbol voor iedereen schoner te maken. Dit laatste heeft veel kantoren ertoe gedwongen milieuvriendelijke meubeloplossingen voor hun ruimtes te kiezen. Het is niet eenvoudig een bedrijf te vinden dat hierin slaagt zonder toegevingen te doen op gebied van comfort, stijl of betaalbaarheid. FlexiSpot is de uitzondering die de regel bevestigt. Dankzij jarenlang onderzoek is het bedrijf erin geslaagd de ontwikkelingen vóór te blijven door duurzame kantoormeubelen te ontwikkelen die een schone en rustige omgeving bevorderen. Niet alleen verhoogt deze het moreel van de werknemers, maar ze tovert de kantoorruimte om tot een rustgevende en schone plaats.

 

Ergonomisch

 

Bij het inrichten van een kantoor komt meer kijken dan het strategisch plaatsen van stoelen en bureaus. Je moet aandacht besteden aan de ruimte, want ook deze is een deel van de binnenhuisarchitectuur. FlexiSpot-meubilair is gebouwd met dit in gedachten. Dankzij een aantal aanpassingen kan een ruimte kleiner of groter worden gemaakt, afhankelijk van de beschikbare plaats. Je kunt zelfs een accessoire aan je gewone bureau toevoegen om er een sta-bureau van te maken. Dat voegt meer functionaliteit toe ondanks het gebrek aan ruimte. Het zijn kleine, schijnbaar onbeduidende voorzieningen zoals deze die het werk vergemakkelijken, de sfeer op kantoor veranderen en het voor alle betrokkenen een beetje aangenamer maken.

 

Innovatie

 

FlexiSpot loopt altijd voorop in innovatie en daarom brengen ze een nieuw product altijd sneller op de markt dan wie dan ook. Het vermogen om de behoeften van mensen te beoordelen en oplossingen te ontwikkelen verandert de wereld van het werk op manieren die moeilijk tot niet te "tellen" zijn. Door te onderzoeken, feedback van klanten te verzamelen en testprogramma's op te zetten voor topproducten kan de onderneming waardevolle gegevens verkrijgen. Deze stellen haar in staat de bestaande producten verder te verbeteren en nieuwe producten te creëren, afhankelijk van de behoeften waarin deze moeten voorzien. Dankzij deze geest van innovatie kon FlexiSpot in de loop der jaren blijven groeien en zelfs jaarlijks naar nieuwe hoogten stijgen.

 

Opmerkelijke FlexiSpot-producten

 

Er zijn een aantal FlexiSpot-producten die je kunt gebruiken om de werkomgeving te veranderen als je een bedrijfseigenaar bent. Ben je op zoek naar kantoormeubilair en andere accessoires, dan zijn de volgende artikelen het overwegen waard.

 

Zit sta bureau

 

FlexiSpot-bureaus behoren tot de comfortabelste producten op de markt. Je kunt ze in elke omgeving inzetten, zowel in het gewone kantoor als thuis waar je geniet van vertrouwd comfort. Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten en hebben de volgende kenmerken:

  • Elektrisch in hoogte verstelbaar: Je hoeft het bureau niet telkens opnieuw in te stellen wanneer je het wilt gebruiken. Met een reeks elektrische knoppen kun je het bureau op elke gewenste hoogte brengen. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van geheugenknoppen waarmee je je persoonlijke voorkeur kunt opslaan. Die voorkeuren kun je met een eenvoudige druk op de knop ook weer oproepen.

  • Aanpasbare bureaus: Er zijn bureaus in enkelvoudige en tweelaagse modellen, zodat je ze vrij kunt gebruiken voor allerlei toepassingen, zonder dat je een extra bureau hoeft aan te schaffen. Ze zijn milieuvriendelijk en verkrijgbaar in een hele reeks kleuren.

  • Anti-botsing: De bureaus zijn uitgerust met sensoren die voorwerpen in de buurt kunnen detecteren, vooral wanneer ze in beweging zijn. Je stoot je nergens meer tegen wanneer je de tafelhoogte aanpast en vermijdt schade aan de tafel.

 

Zit-Sta  Werkplek

 

Deze levert een extra werkplek die je bovenop je bureau kunt plaatsen om je werkoppervlak te vergroten of je houding te veranderen van zitten naar staan zonder je werk te onderbreken. De zit-sta converter is meestal draagbaar en je kunt hem veilig op een bestaand bureau plaatsen. Hij is zijn voorzien van vakken waarin een computer, toetsenbord en eventueel enkele boeken passen. Dat maakt hem een goede optie voor een kantoor met beperkte ruimte. Maar ook een werknemer met rugklachten kan veel baat ondervinden bij dit accessoire.

 

Bureaufiets

 

Is het een bureau? Is het een fiets? Het is allebei en zonder twijfel het meest verbazingwekkende product dat al van onze FlexiSpot-assemblagelijn gerold is! Met deze fiets op de werkvloer kun je een aantal problemen oplossen waarmee moderne kantoren worden geconfronteerd. In de eerste plaats is het een staand bureau met een verstelbare stoel. Maar je kunt op elk moment van zitten naar staan overschakelen, wat goed is voor je rug. Tegelijkertijd is het een trainingsfiets met pedalen die een werknemer kunnen helpen om de hele dag actief en productief te blijven. De fiets is stil, wat betekent dat je hem in een open kantoorruimte kunt gebruiken zonder andere mensen te storen.

 

Ergonomische stoel

 

FlexiSpot biedt een aantal van de beste bureaustoelen die ervoor zorgen dat je werk op kantoor een fluitje van een cent lijkt. De BackSupport bureaustoel in het bijzonder is een topaanbieding vol met verbazingwekkende functies, die we hieronder kort beschrijven.

  • Ondersteuning van de lendenwervels: De rugleuning heeft 3 hoogteverstelniveaus die resulteren in een vloeiend ligsysteem dat van je nek tot je ruggengraat reikt. Zo krijg je de beste hoofdsteun en lendensteun die je nodig hebt tijdens urenlang zitten.

  • Gewatteerde armleuningen: Deze worden geleverd in 4 dimensies die flexibel genoeg zijn om je elleboog te ondersteunen. De leuningen zijn goed gewatteerd en vermijden elke mogelijke ongemakkelijke houding.

  • Ademend mesh: Je hoeft je geen zorgen te maken over een bezwete rug telkens wanneer je opstaat van je stoel. Het hele rugpand is gevoerd met ademend mesh dat een voortdurende luchtcirculatie mogelijk maakt.

  • Verstelbare zitdiepte: Je kunt de zitting verhogen en verlagen, en naar voren en achteren kantelen om hem perfect aan je behoeften en lichaamsvorm aan te passen.

 

Conclusie

 

FlexiSpot blijft een pionier in zijn vakgebied. Met de introductie van elke nieuwe transformatieve oplossing zorgt het bedrijf voor grote commotie in de kantoormeubelwereld. Met een toegewijd team van deskundigen die passie in hun werk leggen, is het geen verrassing dat het bedrijf een verbazingwekkend legioen kon opbouwen van trouwe klanten en fans over de hele wereld. Als je van plan bent een modern kantoor in te richten dat zijn weerga niet kent, bel ons dan even op en we begeleiden je door het hele proces.