Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie

Een nieuwe stoel nodig voor uw werk: dit is een uitstekende stoel om te kopen

18 oktober 2022

Als u iemand bent die werkt, op kantoor of thuis, weet u waarschijnlijk hoe belangrijk een comfortabele stoel is. Een stoel die voorkomt dat u langdurige rugpijn, houdingsproblemen en nekklachten krijgt (om er maar een paar te noemen) is uiterst belangrijk. Als u iemand bent die tientallen stoelen heeft geprobeerd en getest, maar nog niet het gewenste resultaat heeft gekregen, maak u dan geen zorgen! In deze handige gids gaan we het hebben over de Flexi-Chair rug ondersteunende bureaustoel - een ideale stoel om te kopen bij Flexispot voor op het werk, een stoel die allerlei soorten pijn zal verminderen die u misschien hebt ervaren ondanks het feit dat u een stoel hebt die "werkvriendelijk" zou zijn. De voordelen van de Flexi-Chair rug ondersteunende bureaustoel worden hieronder genoemd.

Vergeet niet dat Flexispot een meermaals bekroond bedrijf is dat u niet zal teleurstellen met zijn producten. Ze hebben een efficiënt netwerk van bekwaam personeel, waaronder snelle medewerkers die u zullen helpen met alle hulp die u online nodig heeft. U kunt er dus zeker van zijn dat u in veilige handen bent als u bij hen koopt, want het is een prestigieus bedrijf met goede recensies van eerdere klanten en ze bieden ook garantie op hun producten!

Dit is wat u krijgt met de Flexi-Chair bureaustoel

 

Rug vriendelijk ontwerp

Het komt vaak voor dat kantoorpersoneel - en iedereen die thuis de hele dag achter zijn computer zit - langdurige rugpijn krijgt. Als u iemand bent die op een soortgelijke manier werkt (d.w.z. lange uren zit), bent u wellicht bekend met rugpijn, houdingsproblemen en in het ergste geval ook nekpijn. Als u zich in een dergelijke situatie bevindt, moet u uw stoel onmiddellijk laten vervangen, want problemen met de wervelkolom kunnen na verloop van tijd verergeren. De Flexi-Chair bureaustoel van Flexispot is een stoel die perfect is geconstrueerd om te voorkomen dat kantoormedewerkers te maken krijgen met rugpijn en alle andere pijnen die we hierboven hebben genoemd. De rugleuning van de Flexi-Chair bureaustoel zorgt ervoor dat uw rug ongeschonden blijft en dat uw rug comfortabel achterover leunt.

Verstelbare hoofdsteun

Het is erg handig om een stoel op maat te hebben voor uw werk, want dan kunt u uw stoel anders instellen voor verschillende omstandigheden. Als u bijvoorbeeld niet achterover leunt en uw rug meer naar uw bureau gericht houdt, wilt u misschien de hoofdsteun van uw stoel iets dichter bij uw hoofd zetten om pijn aan de bovenrug te voorkomen. Gelukkig kan de Flexi-Chair bureaustoel op vele manieren worden versteld. De hoofdsteun kan omhoog en omlaag, en dat is ontzettend handig als u van plan bent de stoel met meerdere mensen te delen.

Verstelbare hoogte van de stoel

De hoogte van de Flexi-Chair bureaustoel kan ook worden ingesteld met behulp van een hendel onder de stoel. Hoewel dit een vrij standaard kenmerk is dat u in de meeste moderne stoelen zult aantreffen, is het essentieel om op te merken dat als u een sta-bureau krijgt, het hebben van een stoel die kan worden opgetild zeer noodzakelijk is. Natuurlijk, als de stoel door meerdere mensen van verschillende leeftijden zal worden gebruikt, is de hoogteverstelling ook dan erg handig!

Flexibele rugleuning

Op een stoel zitten die je dwingt om rechtop te zitten is niet cool. Niet alleen wordt het na een tijdje erg ongemakkelijk, maar het kan ook erg onhandig zijn voor kantoormedewerkers die lange uren maken. Gelukkig kunnen gebruikers van de Flexi-Chair bureaustoel 90º tot 135º achterover leunen! Laten we eerlijk zijn, dat is een functie die we tegenwoordig niet vaak meer zien in stoelen. Dit betekent natuurlijk dat u met deze stoel heerlijk kunt uitrusten na lange uren werken - op een dag dat u vermoeid bent, zal deze relaxfunctie op de Flexi-Chair iets zijn waar u zeer dankbaar voor zult zijn!

Ademende zitting

Ongeacht of u zich op een plek met hoge temperaturen bevindt of niet, na lange uren werken kan het zijn dat u begint te zweten en dat uw lichaam uitgeput aanvoelt. Gelukkig is de Flexi-Chair bureaustoel op Flexispot gemaakt met een ademende zitting, ideaal voor mensen die lange uren werken. Stoelen hebben tegenwoordig veel functies die futuristisch en nuttig lijken, maar de meeste, in feite de meerderheid, hebben geen ademende zitting, wat leidt tot irritatie en ongemak voor degenen die erop zitten. Als u op een ademend oppervlak zit, kunt u langer en efficiënter werken. Bovendien, als u iemand bent met astma of andere aandoeningen die het moeilijk maken om onder bepaalde omstandigheden te ademen, weet dan dat u bij de Flexi-Chair bureaustoel in veilige handen bent.