Gratis bezorging in NL en BE
10% sitewide kortingscode: KONING
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Vergelijking: BS11 VS BS11Pro Welke is de Betere Keuze?

23 mei 2023

Als je op zoek bent naar de perfecte ergonomische bureaustoel, dan bieden de BS11 en de BS11 Pro van FlexiSpot beide uitstekende opties om je werkruimte te verbeteren en comfortabel te werken. Laten we eens een gedetailleerde vergelijking maken tussen deze twee modellen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.

Introductie tot de BS11:

Verbeter uw werkplek met de ergonomische bureaustoel BS11 van FlexiSpot. Ontworpen met de moderne professional in gedachten, biedt deze stoel een perfecte mix van comfort, stijl en functionaliteit. Of u nu lange uren achter uw bureau doorbrengt of vaak wisselt tussen zitten en staan aan een in hoogte verstelbaar bureau, de BS11 biedt optimale ondersteuning en bevordert een gezonde zithouding. Laten we de kenmerken en voordelen van deze ergonomische bureaustoel bekijken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen om uw werkomgeving te verbeteren.

Introductie tot de BS11 PRO:

Ervaar het toppunt van comfort en veelzijdigheid met de ergonomische bureaustoel BS11 Pro van FlexiSpot. Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse professionals, brengt deze stoel ergonomische ondersteuning naar een hoger niveau. Met verbeterde verstelmogelijkheden en extra functies biedt de BS11 Pro een eersteklas zitervaring voor lange werkuren. Of u nu belangrijke taken uitvoert of bezig bent met creatieve brainstormsessies, deze stoel zorgt voor optimale ondersteuning, zodat u zich kunt concentreren op uw werk zonder afbreuk te doen aan het comfort. Laten we dieper ingaan op de unieke kwaliteiten en voordelen van de BS11 Pro, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw werkplek.

De twee met elkaar vergeleken op diverse punten:

  • Ergonomisch ontwerp: Zowel de BS11 als de BS11 Pro zijn uitgerust met een ergonomisch ontwerp dat gericht is op het bieden van optimale ondersteuning en comfort tijdens lange werksessies. Beide stoelen hebben een verstelbare rugleuning, zithoogte en armleuningen, zodat je ze kunt aanpassen aan jouw lichaam en voorkeuren.
  • Materiaal en afwerking: Beide stoelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurig gebruik garanderen. De BS11 heeft een stoffen bekleding, terwijl de BS11 Pro is voorzien van een luxe PU-lederen bekleding. Beide materialen bieden comfort en zijn gemakkelijk te onderhouden.
  • Verstelbaarheid: Een van de belangrijkste verschillen tussen de BS11 en de BS11 Pro is de mate van verstelbaarheid. De BS11 Pro biedt extra verstelmogelijkheden, zoals een 4D-armleuning die in hoogte, breedte, diepte en hoek verstelbaar is. Dit zorgt voor een nog nauwkeurigere afstemming op jouw behoeften en voorkeuren.
  • Zitting: Het BS11 kussen is gemaakt van zacht katoen en is comfortabel voor gebruik bij hoge intensiteit. de BS11 Pro heeft een ademend mesh kussen waar je langdurig op kunt zitten.
  • Prijs: De BS11 is geprijsd als een meer betaalbare optie, terwijl de BS11 Pro een iets hogere prijs heeft vanwege de extra functies en verstelmogelijkheden. Het is belangrijk om je budget en vereisten in overweging te nemen bij het maken van een keuze tussen deze twee modellen.

Andere belangrijke aspecten om te overwegen:

Gezondheidsvoordelen: Beide bureaustoelen, de BS11 en de BS11 Pro, zijn ontworpen met het oog op ergonomie en bieden aanzienlijke gezondheidsvoordelen. Door hun verstelbaarheid kun je de stoel aanpassen aan je lichaamshouding, waardoor je een goede zithouding kunt handhaven en rugklachten kunt verminderen. Bovendien helpen de verstelbare armleuningen bij het verminderen van spanning in de nek en schouders, terwijl de verstelbare rugleuning zorgt voor de juiste ondersteuning van de onderrug. Met deze stoelen kun je langere tijd comfortabel zitten, wat essentieel is voor het behoud van een gezonde en productieve werkomgeving.

 

Duurzaamheid en kwaliteit: Zowel de BS11 als de BS11 Pro zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Deze stoelen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks intensief gebruik, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor jarenlang comfortabel zitten. Het stevige frame en de hoogwaardige bekleding zorgen voor stabiliteit en langdurige prestaties, waardoor je erop kunt vertrouwen dat deze stoelen lang meegaan.

 

Stijlvol en veelzijdig ontwerp: Naast hun ergonomische eigenschappen hebben de BS11 en de BS11 Pro ook een stijlvol ontwerp dat moeiteloos past bij elke kantoor- of thuisomgeving. Of je nu een moderne, eigentijdse inrichting hebt of een meer traditionele stijl verkiest, deze bureaustoelen zullen een visueel aantrekkelijke toevoeging zijn aan je ruimte. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuropties, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je persoonlijke smaak en interieur past.

 

Gemak en gebruiksvriendelijkheid: Beide bureaustoelen zijn gemakkelijk aanpasbaar en eenvoudig te bedienen. Met intuïtieve bedieningselementen kun je de hoogte, rugleuning en armleuningen moeiteloos aanpassen aan je individuele behoeften. Dit zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring waarbij je snel en gemakkelijk de stoel kunt aanpassen aan je gewenste zitpositie. Dit is vooral handig als je regelmatig wisselt tussen zitten en staan achter een zit sta bureau.

Conclusie

Kortom, zowel de BS11 als de BS11 Pro bieden uitstekende ergonomische ondersteuning en comfort voor je werkplek. Als je op zoek bent naar extra verstelmogelijkheden en functies, is de BS11 Pro de ideale keuze. Als budget en eenvoudigere verstelmogelijkheden belangrijker zijn, dan is de BS11 een goede optie. Beide stoelen zijn ontworpen met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort, zodat je kunt genieten van een optimale werkomgeving. Kies degene die het beste bij jouw.