Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in en krijg 8% korting
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

De BS8 Pro van FlexiSpot. Omdat jij de beste bureaustoel waard bent!

17 april 2023

Met deze prachtige ergonomische bureaustoel van FlexiSpot haal je het beste uit jezelf. Verstelbaar in hoogte, rug- en armleuningen, 5 stevige zwenkwielen. Gemaakt van de nieuwste materialen voor nog meer zitcomfort.

De problemen van lang achter een bureau zitten

Het grote probleem voor mensen die veel aan een bureau zitten, is dat je lichaam op een gegeven moment ‘uitgezeten’ is. Je rug wordt moe, je armen worden zwaar, schouder- en nekpijn. Dit zijn, maar enkele van de lichamelijke klachten waar je bij lang zitten last van kunt krijgen.

 

Uit onderzoek is vast gebleken dat mensen die regelmatig meer dan 3 uur per dag achter een bureau zitten, al zit klachten kunnen ontwikkelen. Naast bovenstaande lichamelijke klachten kan het (te) lang in een verkeerde houding zitten zich ook manifesteren in moeheid, hoofdpijn, migraine, slapeloosheid en futloosheid, en zelfs tot depressie leiden.

 

Een goede bureau-stoel is een investering waar u geen spijt van zult krijgen! Voel u meer uitgerust, creatiever en klachtenvrij. Weg met die slapeloze nachten, laat de creativiteit maar stromen!

● De nieuwe manier van werken

FlexiSpot is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van vernieuwd kantoormeubilair. De klemtoon ligt op duurzaamheid, comfort en esthetiek.

 

Een zogenaamd flexibel bureau (zit-sta desk) is al een grote vooruitgang. Draai je bureaublad naar sta-hoogte met de afneembare zwengel. U kunt ook kiezen voor de gemotoriseerde versie, met 4 voorkeursstanden. Zo kunt u gewoon blijven doorwerken terwijl u uw lichaam even pauze geeft van die statische stoel. Goed voor de bloedsomloop!

Wat mag u verwachten van de BackSupport Stoel BS8 Pro

De hele dag staan is ook geen pretje. Daarom heeft FlexiSpot nu ook de allerbeste bureaustoelen in haar assortiment opgenomen. Wat maakt deze stoelen zo speciaal?

 

  • Verstelbare rugleuning

De rugleuning is in 3 standen in te stellen. De vering van de rugleuning kan apart ingesteld worden. Hierdoor wordt een extra kanteling van 30% mogelijk. Met één draai van de knop bepaalt u de stand van de rugleuning en de weerstand in de vering van de rugleuning.

 

  • Volledig draaibare 3D armsteunen.

Normale armsteunen kunnen alleen naar boven en naar beneden geschoven worden. Deze 3D armleuningen kunnen maar liefst 360 graden draaien, naar voren en naar achteren worden geplaatst, en ook breder en smaller gemaakt worden.

Door de toepassing van onze nieuw ontwikkelde materialen voelt de armsteun zacht en comfortabel aan.

 

  • Uitschuifbaar zitgedeelte

Het zitgedeelte is gemaakt van onverwoestbare materialen die toch zacht aandoen. Hierdoor voelt het zitgedeelte comfortabel aan, en wordt u nooit moe gezeten. De stoffering is luchtdoorlatend zodat je niet het gevoel krijgt dat je aan je stoel ‘vastgeplakt’ zit.

 

Het meest bijzondere van het zitgedeelte is dat je deze maar liefst 50 cm! kunt uitschuiven. Dit geeft u meer flexibiliteit in uw zithouding, en het maakt de stoel geschikt voor kleine mensen, maar ook voor mensen met een grof postuur.

 

  • Telescoop poot

De bureaustoel is voorzien van 1 uitschuifbare telescoop poot met een oersterke vering. De stoel laat zich heel gemakkelijk in hoogte aanpassen door de draaien aan een van de handige knoppen die zich onder het zitvlak bevinden.

 

  • 5 robuuste zwenkwielen

Deze stoel heeft 5 robuuste zwenkwielen, zodat u uw stoel over ieder oppervlak gemakkelijk heen en weer kunt rijden.

Onderhoud en Garantie

Al onze artikelen zijn onderhoudsvriendelijk en gemaakt met het oog op duurzaamheid. Wij geven tot 10 jaar garantie op ons kantoormeubilair, en brengen uw bestelling zo snel mogelijk gratis naar uw adres in Nederland of in België.

Wordt lid en ontvang nog meer extra voordeel!

Wij bieden al onze vaste klanten leuke kortingen op veel verschillende producten. Wat u hiervoor hoeft te doen? Schrijf u in als lid en de korting die op de website wordt weergegeven, wordt automatisch bij uw bestelling verrekend.

 

Ook kunt u als lid van FlexiSpot meedoen aan de FlexiSpot Spaarpunten Programma.  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele actie meer! Verwijs uw vrienden naar FlexiSpot en u krijgt het door hen besteedde bedrag in Spaarpunten bijgeteld. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties en koopjes die alleen voor onze leden gelden. Bekijk de voorwaarden op onze site en doe uw voordeel. Deze kunnen oplopen tot wel honderden euro’s!

Speciale Prijzen Voor Bedrijven en Groepen

Wilt u uw kantoor opnieuw inrichten? Voor bedrijven en groepen die meerdere artikelen bij ons bestellen bieden wij speciale prijzen.

Ook kunt u rekenen op een echte VIP-behandeling, Wij staan iedere werkdag weer voor u klaar met advies en uitgebreide ondersteuning.