Gratis bezorging in NL en BE
10% sitewide kortingscode: KONING
Tot 10 jaar garantie
Home>Alle blogs>Trends>Blog detail>

Ontdek onze award-winnende ergonomische bureaustoel: de Backsport BS13

17 januari 2023

Ben je van plan om een ergonomische bureaustoel te kopen? Slimme zet. Want of je nu thuis of op locatie werkt, het is belangrijk dat je comfortabel zit. Alleen zo kun jij je volledig op je werk focussen. Maar wat is nu de beste ergonomische bureaustoel? Volgens taloze gebruikers is dat de Backsport BS13: onze nieuwste aanwinst. In deze blog kom je te weten waarom deze ergonomische bureaustoel zo populair is!

Backsport BS13 ergonomische bureaustoel: een kunstwerk voor in je kantoor

De Backsport BS13 ergonomische bureaustoel won tal van awards voor zijn mooie en slimme design. Zo kreeg hij de iF Design Award, Good Design Award en Design Intelligence Award. Dat is niet verwonderlijk. De ergonomische bureaustoel is namelijk uniek ontworpen en bekleed met Italiaanse kwaliteitsstof. Wie wilt deze blikvanger nu niet in zijn kantoor hebben staan?

De stof is bovenien niet alleen erg mooi, maar ook duurzaam. Daarnaast is hij ademend, waardoor je nooit meer last hebt van nare zweetplekken. Zo geniet je tevens van heel wat comfort wanneer het buiten warm is.

Verschillende kleuren om uit te kiezen

Deze ergonomische bureaustoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Daardoor past hij in ieder kantoor. Houd je van felle kleuren? Dan is de oranje ergonomische bureaustoel iets voor jou. Als je het liever sober wilt houden, kun je kiezen voor grijs/wit of zwart. De bureaustoelen in een neutrale kleur passen beter bij alle andere kleuren. Maar de oranje/rode buraustoel valt meer op. Wat verkies jij?

Duurzame ergonomische bureaustoel

Wil je een ergonomische bureaustoel kopen waar je ontzettend lang van geniet? Dan maakt de Backsport BS13 je blij. Want hij is vervaardigd van de meest duurzame materialen, waaronder polyester en aluminium. Daarnaast is hij gemaakt volgens een Duitse techniek die ook wordt toegepast in luxe auto’s. De beste kwaliteit is gegarandeerd.

Makkelijk in gebruik

Een andere grote troef van de Backsport BS13 ergonomische bureaustoel is zijn gebruiksgemak. Euseproject Studio heeft bij het ontwerpen van deze ergonomische bureaustoel veel aandacht besteed aan comfort en gebruiksvriendelijkheid. Dat merk je meteen zodra je hem uitprobeert. Want met enkele simpele handelingen kun je hem volledig afstemmen op je lichaam. En je hoeft er zelfs niet voor recht te staan!

Geniet van het ultieme comfort tijdens het werk

Er zijn heel wat ergonomische bureaustoelen te koop. Maar er zijn er weinig die zo comfortabel zijn als de Backsport BS13. Want je kunt elk onderdeel afzonderlijk afstellen, zodat de bureaustoel je lichaam de perfecte ondersteuning biedt. De Backsport BS13 is een uitblinker op vlak van comfort en wel om verschillende redenen:

 

l Aanpasbare rugkromming: pas de rugkromming aan met slechts één draai aan de knop.

l Ergonomische bureaustoel met verstelbare zithoogte en rugleuning: pas de zithoogte en rugleuning aan zonder recht te staan.

l Extra dik zitkussen: kussen van 100 mm dik en 60 mm diep voor meer comfort.

l Traploos verstelbare steun aan de onderrug: voorkomt pijn en ongemak.

l Gestoffeerde armleuningen: biedt zachte ondersteuning voor je amen.

l Verstelbare armleuningen: verstel de hoogte van de armleuningen in een mum van tijd.

Ontdek onze andere ergonomische kantoormeubelen en -accessoires

Alleen een ergonomische bureaustoel kopen, helpt al veel. Maar als je echt van het ultieme comfort wilt genieten tijdens het werken, is het ook belangrijk om andere ergonomische kantoormeubelen aan te schaffen. En die vind je allemaal bij FlexiSpot. Zo vind je in ons assortiment een elektrisch bureau dat je kan verstellen in de hoogte.

 

Wij verkopen voornamelijk zit-sta bureaus die je de mogelijkheid geven om zowel zittend als staand te werken. Ideaal, want op die manier vermijd je rug- en nekklachten. Daarnaast hebben wij handige kantooraccessoires die je nog meer comfort bieden tijdens het werken. Denk daarbij aan een monitorscherm, een ladeblok en meer.

Kantoormeubelen van uitstekende kwaliteit vind je bij FlexiSpot

Voor een ergonomische bureaustoel en andere ergonomische kantoormeubelen van uitstekende kwaliteit, zit je goed bij FlexiSpot. Ons kantoormeubilair werd vervaardigd van de duurzaamste materialen. Bovendien hebben we ze stuk voor stuk uitgetest. Als je dus besluit om een ergonomische bureaustoel te kopen bij FlexiSpot, ben je zeker dat je er talloze jaren van kunt genieten!